Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hydrolizaa

38 - latka, to według was już jest stara baba?

Polecane posty

Gość IMO12346
Kocham Janusza Desznika - ducha cafe. 😍

"najwspanialszym mężczyzną na kafeterii jest duch cafe" Yeah right :D Weź numerek i stań w kolejce.

Gość fanka Darkera
podobno możesz tylko dzięki wsparciu farmakologicznemu 👄

Gość Do Darkera
często pijesz?

Gość żelek imbecylko czytaj ze
zrozumieniem następnym razem zanim napiszesz kolejna głupotę jest jak byk napisane ze to figura po ciąży a ty piszesz ze to w ogóle nie ma związku z ciążą :O wychodzisz tylko na zyeba 😴

Gość żelek zjebała tekst z avonem
od darkera i ciągle nim rzuca :O 🖐️ jak nie znasz się na ciąży to nie pierdol, nie zawsze jest tak ksiązkowo jak piszesz :O ale co taki tuman może wiedzieć jak od lat przesiaduje na kafe 😴

Gość Wacław IV Waza
Ale się temat rozbujał! Kto wygrywa? Zwolennicy czy przeciwnicy?

"Jezeli jestes na sympatii to nie wyskakuje link zeby sie zalogowac jak w linku, ktory podales. To znaczy, ze ty widziales zdejcie pod tym linkiem i byles zalogowany. " to również znaczy że ziemia ma kształt banana. ty jesteś taka głupia ze starości czy od zawsze?

Gość już zyeb żelek nie wie
co odpowiedzieć tylko jeszcze bardziej się pogrąża :O i tuman oczywiście zna już moją płeć po kilku postach :D🖐️

ale temat nie był o szczęściu, miłości i innych takich. był o tym czy 38 latka jest stara czy nie jest. i czy jej się to podoba czy nie jest już osobą do której mówi się "proszę pani" a nie "dziewczyno". do grobu jej faktycznie jeszcze daleko ale i do ołtarza coraz dalej jeżeli jeszcze do tego nie doszło. że o kołysce litościwie nie wspomnę.

Gość Hydrolizaa
Darker 👄

Gość gdzie egoiste co nienawidzi
starszych :D:D

Gość Hydrolizaa
Dopiero zrozumialam. :(

Gość Kuba_PORSCHE PANAMERA TURBO S
38 latka to już pod 40 dochodzi..... obrzydlistwo, szuka pani tutaj pocieszenia? współczuję nie poukładania sobie życia...wszystko powinno się robić w swoim czasie.

nie oszukujmy się, kobiety po 30 już się sypią, facet zyskuje na czasie, a kobieta traci....nigdy nie dorównacie młodym laskom.

"Po 40tce rozkwitniesz w pełni. Młoda jeszcze jesteś. " "A na 70-ątkę pąki wystrzelą-"to cytat Darkera,o tych pąkach na 70. Gdyby drogo kolega nie był świadomy to-pierwsze są pąki,potem dopiero kwiatki.Jak coś już rozkwita,znaczy,że wcześniej wystrzeliły pąki.

Gość gfhfdgd
Kobiety po 30-tce najczesciej zaczynaja cierpiec na depresje,a faceci chce sie bawic.;)

Gość balonowa
no popatrz, według moich spostrzeżeń jest całkiem odwrotnie, faceci leniwieją itd. a babeczki hormony rosadzają i robią niesamowite rzeczy :P

Gość Zuzanna Amelia "
Darker to klamca.

Gość asiasrasiaxxxl
ja mam sąsiadkę, ma 4 dychy(41). Ze trzy lata temu coś jej się stało i schudła, zaczęła się lepiej ubierać, zrobiła inne włosy, zaczeła się malować. Wygląda lepiej niż jej córka.. To jak baba wygląda to kwestia względna- bo inną, co ma 38 też znam i jest pomarszczona, ohydna - prastara okularnica. Do tego ubiera się na dziecięcym- bo jej się wydaje, że jak jest niska to młodo wygląda... Mówi o sobie "myszka" ma wielki tyłek, wygląda jak ciotka klotka w biblioteki. I ona jest dla mnie prastara. Sąsiadka- choć starsza - nie. Kwestia indywidualna.

Gość jnb
Ci, co są w podobnym wieku a wolą młodsze, mają niewiele do zaoferowania kobiecie:P

Gość balonowa
jnb .. cudnie to ująłeś/ujęłaś :D

Gość Zuzanna Amelia & 21
Offerma - to przeciez topik o babach 38 + a nie o facetach 38+ Nie przezywaj tak..

Gość taki jeden facet27
u mnie w pracy babeczki do 40sti są całkiem atrakcyjne. Ostatnio też poznałem takie młode mamuśki 30-35 i też całkiem . Takie do schrupania...tyle ,że ja się nadaję dla takiej jedynie jako kochanek którego można schować w szafie..no i do pogadania ,a nie jako partner bo za mało zarabiam ;]

Gość gość
Młoda już nie jest

Gość gość
Ja mam 38 lat - szczególnie młoda nie jestem ;)