Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

abc dobrego wyhowania

Polecane posty

Jósz tyle czasu z Wami jesteśmy na kafejce, rze arz tródno uwieżyć. I dalej nas lubicie co jest najlepsze w tym wszystkim. Zagadywóje do Was teraz, morze coś pociongniemy tera fajnego. czekam na propozycje.

arz się kóży od Waszych proporcji. Morze jakaś tłóścioszka chce podyskótować na temat tuszy?

Gość ANIAAAAAASAAAAA
KLOZY JE SEI W WC; by nikt nie widzial:-P

Gość katanal 3
Zastanawiam się czy powinienem ustąpić miejsca w komunikacji miejskiej szczupłej, pięknej kobiecie , a czy to obciach ustapic grubej i smierdzacej ? Poradz Fiel , co robić ?

Pięknej i szczupłej ustomp, bo to o Tobie zaświatcza, że masz góst, a pasztetom naturalnie, że nie ustempój, ona po 1. i tak sie nie zmnieści na siedzenie, a po druge, miała siły,m żeby rzreć kiebaba to niech tera ma siły rzeby stać.

aniasaaa ja nic nie rozómniem z Twojej wypowieści, pisz wyraźiściej proszę, ok?

katanal, masz błond w nicku, pisze się ketonal.

Temat sie sam wymyślił, skoro jósz dwa pytania so to pytajcie, bende wam dawać dobre rady jak sie zahować kiedy.

co do popószczania w komónikacji mniejskiej to ja mam tako zasade: Kobieta ustempóje: 1. babom w cionży 2. chorym (ale nie przeziembionym, tylko takim inwalidom, albo niepelnosprawnym umysłowo) Menżczyzna ustempóje: 1. tylko łandym kobietom 2. babom w cionży 3. chorym (pacz punkt drugi u kobiet) 4. i to wszystko dla grubych nie ma mniejsca nigdzie, ani we ałtobusie, ani we tramwaju

mnie dobże, ale czasem nódno, a Tobie jak? co dziś jadłaś? Nie wiem czy zrobie dobże jak powiem ci co ja jadłam, ale zaryzykóje, może nie padniesz ze zazdro ści: 4 kotlety, sóruwkie, 6 kanapek z wendlino i z toną masła i ze sałato i ze żodkiewko, rano jogórt i płatki i czekolade i chyba ze 4 kawy dzis obaliłam, a Ty pewnie na djecie? hiihih

Oj, padne, bo ja na diecie :) :P i do pracy piechota szlam, bo pogoda ladna. A wczoraj zrobilam tort, ale nie jadlam.

O torcie to Ty sobie kohana pewnie pomażyć morzesz... A czemu na piechotkie? masz dość stania we komónikacji mniejskiej?

Calluna79 a nie masz do mie rzadnych pytań dotyczoncych zahowania? chodzi mi o te zasady sawoir wiwier. Jeśli czegoś nie wiesz to pytaj, chentnie odpowiem.

Gość dalajlammaa
A ja i owszem podjadlam sobie ,fryteczki , pysznościowy serniczek , teraz mam loda waniliowo - truskawkowego i jak ktoś minie zapyta czy jestem szczęśliwa to owszem a jakże że tak !

a fryteczki to i ja bym sobie zjadła. Morze jótro zamuwie sobie z kolerzanko kiebabika miksa z fryteczkami, tak to świenty pomys.

Mozesz miec dla mnie pomysl na diete :) zebym Cie nie wystraszyla, jak przyjde robic zakupy, wiesz, do sklepu :P

widze nowych idoluw, znacie nasze wiersze? jesteście na bierzonco?

Calluna a ile waszysz i jaki masz zwrost, mósze wiedziec jake dania ci ustawieć.

A co do strachu to wiesz ja sie nie boje, jestem twardo dziewczyno i zniese wszystko, tylko rzebyś Ty nie becała jak pszyjdziesz, że take małe rozmniary szyjo. Chce rzebyście zrozumniały, że to nie rozmiary so małe tylko wy dórze.

Gość dalajlammaa
Komunikacją miejską nie jeżdżę , bo mój wielbiciel mnie wozi mercem , wie nie muszę liczyć na ustepowanie jakiegoś Katanala 3 hihihhi!

Dalej Lama to pogratólować, że umniałaś sie ustawić w rzyciu mimo tuszy, nie wszystke majo takie szczenscie. Calluna79: cienzko mi wyliczyc ile masz zgubic kilogramow. ale jesli nie chcesz podać to sama oblicz i mi podaj. Ob lizamy w nastempójoncy sposub: ostatnio i pierszo litere swojego zwrostu łonczysz ze sobo, np. 175cm wzrostu to prawidłowa waga 51kg i teraz weś swojo prawdziwo wagie i odejmij to co ci wyszło ze zwrostu i wyjdzie ci wtedy ile masz kilo do zażucenia.

Gość dalajlammaa
O jej jaką mam figurę ? A taką jaką uwilbiają mężczyżni , prawdziwi mężczyżni , nie jakieś tam wypierdki !

Albo jesteś tłósta i prubójesz sobie wmuwić, że masz świetno figóre, albo po prostu jesteś chóda i muwisz prawde.

Ha ha ha :) Podaj ogolna diete na zrzucanie kg - mysle, ze wielu osobom sie przyda :)

Gość dalajlammaa
no i chyba nie powiesz Fiel , że ta kobieta ze zdjęcia ma brzydka figurę , większość mężczyzn właśnie takie uwielbia ,Takie cudne okrąglości !!!!!