Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

abc dobrego wyhowania

Polecane posty

oj dalej lama, pszepraszam (ups) myślałam, że jósz poszedłas. Ładno masz figórkie, muj dziadek mniał podobno we stodole. nie gniewaj sie, myslalam że lóbisz siebie.

Gość kasablanka ,./
Raczej sobie nie odmówi tak jak ty nie odmówisz sobie żarcia spaślaku ,

Ojej switi Ty jesteś taka urocza :) na sam pierw nas nie lubiałas, tera nas lubisz, jak to kobieta, zmienna jak renkawiczki. A to twuj chlop jest na mniejscu? to ktury w kącu wyjechał do holandji? Grubaski pszyłażo dalej, dziś były dwie co chciały rozmniar 46, no arz sie we mie zagotowało. Nie ma i nie bendzie!! ZRozumta!! Nie szyjo takich wielkich woruw bo grube sie nie strojo! Ale ruszyłym do pszodu ze spszedażo, dziś dwie rzeczy opchłam :)

Kasablanka nie dokóczaj grubym lochom ;) to nie ich wina, że sięł upasły, wiesz jak to jest z kiebabami, same w chodzo w paszcze.

Gość dalajlammaa
Co miałaś Fiel na mysli ? Kope siana czy co ?

kąbajn, dziadek mniał kąbajn. No, ale do tego pszecie donrzycie prawda? żeby wyglondać jak kąbajn.

w sumie tak nie wiem co mi odwalilo, moze w zlym humorze powiedzialam 5slow za duzo Wy to samo i klotnia poszla, potem moj kumpel do tego doszedl i juz wgl sie porobilo tak ze nie bylo odwrotu... Szczerze mowiac to Was lubie zawsze mi humor poprawiacie:D heh no tak ten moj T co do Holandii ma wyjechac na poczatku marca ostatnio wgl nie ma dla mnie czasu i chyba wszystko zmierza ku koncowi... Kumpel dzisiaj po ryju ode mnie dostal raz za Was a dwa bo powiedzial do mnie dziwka...

Gość kasablanka ,./
A ja myślę , że stodołę wraz z kombajnem w środku hahaha!

yyy co to za drań? czemu tak do Ciebie powiedział? póściłaś sie gdzieś? i czemu za nas? A ten twuj morze pszechodzi cienszki okres pszed wyjazdem, a morze Ci sie pszytyło? wiesz jak to jest, pare kilo w pszut i chłop zły.

ja nie wiem ze taka baba z rozmiarem 46 nie pojdzie do lumpexu tylko do sklepu z malymi rozmiarami... w sumie moja sasiadka co nosi 42 na chama sie wciska w 36-38.

hahaha kasablanka ty potworku tittititi jeszcze pszykrosc sprawisz gróbym maciorom

bo one myślo, ze majo normalny rozmniar, bo wielce zdziwione jak im muwie, ze rozmniary tylko do 42. To czemu takie małe szyjo, młodzierzowe? pff a co stara nie morze być chóda? muzgi im sie zatopiły w baleronie to i głópoty gadajo.

Gość dalajlammaa
E ide stąd !

Gość kasablanka ,./
tak idź , najlepiej do chlewni :D

co kórcze prawda znowu pokoliła w ślepia, co? nie ić, sieć i słóchaj co lódzie majo do powiedzenia na twuj temat, broń sie łoszo.atakój.

take gróbe waleczne, a sie wybronić nie potrafio, widać na karzdym kroku, że grube jest gorsze.

fiel on sam mi karze przytyc:) a kumpel to powiedzial ze mnie kocha i mam swojego zostawic i byc z nim jak mu powiedzialam ze jest chory to krzyknal ze jestem dziwka... a za Was dostal bo na jego kompie znalazlam Twoje zdjecie, przerobione i kazalam mu to usunac wiec usunal oddalam mu biografie Marilyn monroe i tyle nie chce go wiecej widziec... hehe te baby grube z ta rozmiarowa sa straszne.

wywnioskóje, że sie zakochaliście w sobie z tym kolego, tylko ty sie nie chcesz pszyznać. Ale jak Cie psze zwał to nie bondź z nim, nie poszanował cie, a tylko gróbe soie zasłóżyły na take traktowanie. Nasze zdjencie ma na kąpie to znaczy, że sie zakochał i we mie. Kochliwy bardzo, ale ja tesz z nim nie mogie być, bo mam menża. Morze to pszeczyta. albo lepiej żeby nie, bo sie załamnie.

wiesz fiel ja kocham swojego T i nie zamienie go na innego :) meza masz fajnie :) a na tych zdjeciu to na 18 lat wygladasz:)

swiiti powiem Ci na uszko, że to nie ja.WYglondam stażej, ale tylko trochie.

muj czas sie kączy. Mósze iźć się szykować do snu, bo jótro zonwu ta ochydna praca. Jak sie nie zlezo maciury to bendziemy po dziesiontej, a jak sie zlezo to nie wiem.