Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niutella

Jestem w ciąży z kochankiem

Polecane posty

Gość Niutella
Mąż często wyjezdża za granicę do pracy (niedługo wyjeżdżamy na stale) no i raz podczas gdy męża nie było, jego brat mnie odwiedził ot tak koleżeńsko, no i jakoś tak się zaczęło.

Gość Niutella
Zrozpaczona, chciałabym być tej samej myśli co ty :) ahh oby tak było

Gość biil
masz dzieci z mężem, jak nie to może rozstań się z nim i zwiąż się z jego bratem albo rzeczywiście usuń ciąże. Myślę, że najgorsze rozwiązanie to pozwolić swojemu mężowi na wychowywanie nie swojego dziecko. Jeśli to się kiedyś wyda pomyśl jak to zaboli twoje dziecko, twojego męża szwagra pewnie też i w końcu ciebie, będziesz wtedy żałowała, że tak postąpiłaś.

Gość Niutella
Nie mam z mężem dzieci..

Gość yutrty
TenTamten konegund@tlen.pl'; a faceci mogą zdradzac i miec bachory na boku ??? żałosnee

Gość idioci-
idioci to podszyw a wy odpisujecie

Gość zrozpaczona 233
Autorko wejdz na tego linka i przeczytaj moj problem i przekonasz sie wtedy jak bardzo są zblizone do siebie :) wszystko sie jakos ulozy uwierz w to ,ja codzien kilka razy dziennie sobie to powtarzam choc jest cholernie ciezko !!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5161033

Gość glupia laska111111
nie jestem z ojcem dziecka olal mnie

Gość wyrocznia ???
wyrocznia, co ty pierdolisz ? wystarczy, że się wyspowiada i już będzie mogła iść do nieba. jeśli będzie żałować, jeśli więcej tego nie zrobi - to jedna spowiedź i po problemie. ps. to tak pół-żartem, pół-serio, ale właśnie taka jest nasza wiara ...

Gość do tej powyżej
no że ze szwagrem to faktycznie raczej hardcore ale o co ci chodzi, że z dwoma naraz ??? przecież nikogo nie zdradzała. nie bądź taka święta, chyba że zazdrościsz :-P

Gość DO TEJ POWYŻEJ
TA ZROZPACZONA 233 Z DWOMA W JEDNYM TYGODNIU SIĘ BZYCZYŁA I NIE WIE Z KIM ZASZŁA, TERAZ POCIESZA KOLEŻANKĘ..... EHHHH BOŻE UCHROŃ MNIE PRZED TAKĄ SYNOWĄ (JEŚLI BĘDĘ MIAŁA SYNA)

Gość zrozpaczona 233
po 1 pierwszy raz w zyciu zdarzylo mi sie ,ze z dwoma chlopakami mialam kontakt ,,,zreszta ten drugi to byl jeden raz i byl moim drugim partnerem seksualnym w zyciu ... wiec nie uwazam sie za kurwe przez lata bylam wierna tamtemu .,.a rozstalismy sie wiec robilam co chcialam ,w koncu zycia chcialam zaczerpnac to moj eks zalał mnie zeby zlapac mnie na dziecko ,a ja ludzilam sie ,ze nie zaszlam ehhh