Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdshdsgad

My kobiety jesli wyjdziemy za maz to jestesmy wlasnością naszych mężów

Polecane posty

Gość ale uuuuuuuuuuubaw
poczytaj oko za oko i masz z głowy żoneczkę :D

romanie odnosnie wystrugania :D ... Ostatnio dowiedzialam sie jak to jest po angielsku :D could u make roll 4 me ... Czyli jak wiesz roll to buleczka... A ja smigam kanapki w pracy...:D wiec jak widzisz jestem dobra w te klocki :) Moo... Metal?? Dlugie wlosy?? Czy tylko zachryply glos??

to jakiś idiom? nie spotkałem się ale wierzę ci na słowo:) nie widzę, ale chętnie przekonam się na własnej skórze :classic_cool:

ciemne wory pod oczami i wyraz twarzy wyrażający moją chęć zabicia wszystkiego co nie jest kawą/innym źródłem kofeiny.

chyba tak. Powiedzial mi o tym rodowity irol... Zreszta to wlasnie On jest tym o zabarwieniu :) podsowa mi czasami jakies kawalki :D... Np. Go 2 d jacks 4 tom&tim... Dostalam takiego smsa... Myslalam nad nim do chyba z godzine po czy poprosilam o wytllumaczeni... Znasz ten tekst?? A na roll..ke zapraszam... Podobno robie najlepsze ha ha ha :)

isc do kibla zeby sie wysracsikac!! :D:D napisal mi ze idzie do jacks...itd i ze dobranoc :) tez nie mialam konekstu :) niestety uczy mnie wielu brzydkich slow ha ha ha... A moze skusze jednak... Niedaleko morze... Zachody slonca na klifach... :)

chyba nie bierzesz mnie za beznadziejnego romantyka, prawda? :classic_cool: abstrahu.jąc od tematu (modne to słowo ostatnio na kafe) wolę góry :)

nie wiem, moze troche? Ale tak na waznie to pierwszy raz spotkalam sie z takim facetem ktory za kazdym razem zaskakuje odpowiedzia :) zwykle mezczyzni sa baaardzo przewidywalni. A odnosnie zzachodu slonca na klifach... Chcialam zaoferowac to co najoiekniejsze do najsmaczniejszej rollki

poznaj mnie z nim, może jeszcze go podszkolę:classic_cool: dziś już na mnie pora, pozdrów swoich faworytów :D miłych snów. może trochę :)