Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.D.K

Trądzik

Polecane posty

Gość A.D.K

Czy uwarzacie czy odpowiednia dieta i ten oto zestaw leków przepisany przez dermatologa. Jest w stanie pomóc mi w walce z trądzikiem. tetracyklina 3 razy dziennie. Maść Bectoban 2 razy dziennie. Witamina A+E 3 razy dziennie. Witamina B 1 raz dziennie.

Gość meliska;;;;
nie wiem czy ci pomoze to moze stwierdzic tylko lekarz ale ja o maly wlos nie zniszczylam sobie zołądka od tetracykliny...robi duze spustoszenia w organizmie...

Gość MariaMagdalenaaaa
a ty łykasz ta witamine a plus e czy wcierasz w skore? jaka masz dawke?

Gość MariaMagdalenaaaa
haloooo jaka masz ta witamine a plus e????? napisz

Gość A.D.K
Łykam witamine A+E a dokładniej Capivit A+E

Gość MariaMagdalenaaaa
dzieki!!!!! a witamina b1 po co?

Gość pojploh
ja już straciłam nadzieje, że wylecze to gówno kiedyś...

Gość MariaMagdalenaaaa
ja nie mam sporych krost ale mase zaskórników:(:(:(

Gość A.D.K
To nie jest witamina B1. ;d Tylko ogólnie witamina B. Ta jedynka tam to dawkowanie.;D W ostatniej chwili się zorientowałem że coś jest nie tak ;d Dla tego tak napisałem

Gość A.D.K
@pojploh NIe trać nadzieji. ;D Wszystko idzie wyleczyć. Chociaż trądzik to poważna choroba. Ja się z tym borykam już od 5 lat a mam 19 :). Więc widzisz jakoś nadzieji nie tracę :). Wybierz się do jakiegoś dermatologa.. A jak jeden nie pomoże to do drugiego :) W końcu trafisz na jakiegoś kompetentnego. Ja np. ten zestaw leków które mi teraz przepisał stosuję 2 dzień i zauważyłem poprawę. Te pryszcze które mnie w jakiś sposób bolały, teraz nie bolą nic.

Gość tez mialam kiedys tradzik
a brevoxyl probowalas?

Gość tez mialam kiedys tradzik
pomada ojca grzegorza, polecam! Kosmetyki do cery wrazliwej, zadne przeciewtradzikowe oprocz brevoxylu

Gość A.D.K
używałem kiedyś Boniderm Pomada Ojca Grzegorza i niestety nie pomogło jedynie na początku stosowania zauważyłem lekką poprawę stanu skóry. Potem stwierdziłem że samemu nie warto się leczyć. I oddałem się w ręce lekarzy. Trochę mam wyrzuty sumienia że wyciskałem pryszcze bo teraz mam troszkę blizn. ;(

jedzenie-odstaw chipsy, gotowe jedzenie, pij dużo wody, zamiast czekolady wybieraj słodkie owoce na niedoskonałości-pasta cynkowa-nie maść płyn miceralny-do szybkiego oczyszczenia twarzy oczyszczanie twarzy-OCM codziennie glinki lub czarne mydło-używaj raz w tygodniu nawilżanie-lekki krem np.Iwostin kosmetyki-polecam te mineralne, nie zatykają porów i mają tlenek cynku, który leczy wypryski

Gość kleks8989
Używał ktoś może Epiduo na trądzik bo nie wiem czy kupić?

Gość jjkarol9
Poczytaj trochę na forum, z tego co wiem a robiłem kiedyś risercz na ten temat to jest to dobry lek bo wiele osób to potwierdzało.

Witam. Ja borykałam się długie lata ze zmianami trądzikowymi- stosowałam drogie maści i kremy- nic nie dawało większego efektu. Znajoma poleciła mi abym stosowała algi mikroorganiczne- takie maseczki nakładałam trzy razy w tygodniu- zniknęły po kilku tygodniach zaczerwienienia i niedoskonałości, oczywiście zachowałam też dietę- żadnych ostrych przypraw i słodyczy. Spróbujcie :)

Gość gość
Ja tradzik pokonalam dzieki wizycie u ginekologa www.one-med.pl

Gość gość
zamiast faszerowac sie chemia (lekami) to najpierw warto sprobowac mycia sie woda jonizowana. Kupno jonizatora wyjdzie cie o wiele taniej niz leki, a przy tym jest to naturalny i zdrowy sposob. Poczytaj sobie na o wplywie wody jonizowanej na skore http://jonizatorywody.pl/