Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katakumba1980

Lewatywa? czy ktos robil? dzisial byl moj pierwszy raz i lipa

Polecane posty

Gość katakumba1980

Hej, czy moglby mi ktos pomoc, zrobilam sobie pierwszy rac dzisiaj lewartywe, i dosc ze nic nie zadzialalo, nie bylo tak pieniknie jak inni opisuja to w dodatku ftalanie sie czuje, caly czasmi cos bulgocze w brzuchu? czy po winnam powtorzyc ?

Gość katakumba1980
sorry za moj jezyk ale mam problem z klawiatura

Gość katakumba1980
spicie wszyscy ?

Gość lewatywekkkk
przciez jest cały watek o lewatywach na kafeterii mozna sie naczytac do syta

Co to znaczy, ze nie zadziałało? Nie miałaś parcia po lewatywie? A ile wlałaś? Ja robię z ok. 1,7 l wody i nie ma opcji, zeby nie zadziałało :-) Czasem nie jestem w stanie nawet wszystkiego wlać, a muszę już siąść na kibelek.

Gość katakumba1980
Gdyby byla odpowiedz na forum to bym nie prosila o pomoc! no tak naczytalam sie ile moglam przez dwa dni, zakupilam co trzeba i wlalam, i po chwili mialam parcie ale nic nie wyszlo sama woda, a w dodatku zrobilam po poludniu i do samego wieczora okropnie sie czulam, bulgotalo mi cos w rzaladku ,a wiem ze cala wode wydalilam z siebie

No to nie wiem. Ja jak robię lewatywę rano, potem cały dzień nic nie jem i zrobię wieczorem, to po tej wieczornej tez na ogół leci tylko woda - chociaż czasem cos jeszcze jest :-) Ale jak robię lewatywę bez głodówki to leci normalnie to, co wcześniej zjadłam. Nie wiem dlaczego u Ciebie nie. A ile wlałaś tej wody? Jest cały topik o lewatywie - nie pamiętam na którym forum, chyba o dietach. Nie wchodzę tam, ale widziałam, ze jest i jest dość spory.