Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _-_-_Daro_-_-_

Mój problem - zbyt dużo zainteresowań

Polecane posty

Gość _-_-_Daro_-_-_

Byłoby wszystko ok, bo wiele zainteresowań pomaga mi w wielu dziedzinach a tym samym nigdzie się nie zgubię. Ale problem jest taki, że to skutkuje w życiu zawodowym. Mimo, że pracuję w bankowości to znów mam nowe pomysły aby zmienić coś w życiu, pracować w innych branżach a już nie mam tak mało lat, bo 26 lat i muszę się na coś się zdecydować. A to chcę pisać aplikację biznesowe, a to zarządzać sieciami komputerowymi czy też pójść na egzaminy na doradcę podatkowego. A to ciągle jakieś wymyślam zrobienie nowych studiów, gdzie przecież wystarczą podyplomowe. Ehhhhhh....

Gość gjgjghjh
Musisz coś wybrać i się temu poświęcić żeby być bardzo dobry w tym czymś (to może być więcej rzeczy, ale bez przesady). No chyba, że chcesz być kolejny "rzemieślnikiem"?

Masz dużo pomysłów. Masz dużo energii. Jednak doba ma tylko 24h i czasu zawsze za mało. Może przypomnij sobie, że aby być w czymś dobrym trzeba temu poświęcić dużo uwagi i czasu. Więc nie można być dobrym (trzeba jednak poza wiedzą mieć praktykę) w 3 zawodach na raz. Może poćwicz kilka jeden, potem drugi. Slyszales o StrenghtFinder? -> http://www.strengthsfinder.com/home.aspx

Gość Daisy Duckk
Jakieś inne sugestie?

Gość gość
szkoda że nie ma więcej takich ludzi jak ty mielibyśmy mniej zepsutej młodzieży bo im w głowie tylko selfie,picie,hedoizm,pełną gębą,taka sugestia.