Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowaaaaa

cyber sex a uczucia

Polecane posty

Gość ga a l ano cf di m
Leżymy sobie na łóżeczko. Bawię się twoimi włosami. Kręcę nimi loczki. Patrzę w twoje śliczne zielone oczka. Przesuwam dłonią po twoim ramieniu. Gładzę twój policzek a potem przesuwam paluszkiem po ustach. Przyciskam cię do siebie bys usiadła mi na udach. Trzymam cie za pupę. A drugą ręką dotykam twoich pleców Całuje twoją szyje. Łapie wargami uszko. Jestem strasznie napalony. Całuje twoje usta. Pożeram je niemal. Są takie słodkie pragne ich. łapię na chwile twoje wargi swoimi. Przekręcam głowę i wsuwam ci jezyczek.

Gość ga a l ano cf di m
Ssam twoje wargi... Odwracam cie plecami do siebie. Rozpinam ci bluzkę siedząc za tobą. Zdejmuje ją. Całuje twoją szyje z tyłu. Łopatki. Przesuwam ręce po twym brzuchu. Rozpinam ci spodnie. Stajesz przede mną i ssówasz je. Chodź usiądź na mnie proszę. Siadasz rozpinam ci stanik i całuje przy tym.

dark_ side ale kochasz, czy nie? Powiedz poczekaj niech skończy :classic_cool:

Gość ga a l ano cf di m
Całujesz mnie łapczywie. Nie wstydź się misiu. Zdejmuje twój stanik. Jest piękny.. Całuje .. chciałbym delikatnie ale jest taki piękny... Sssam go mocno. Zbyt mocno bo niemal piszczysz. Odwracam cie mocno.Zdzieram ci majtki patrząc na twą pupę. obejmuje się. Gładzę twoje uda stojąc za tobą. Klądę cię na łózko. Całuje usta i zjeżdżam w dół. Ssam lewy sutek

dark przed to ci on wszystko powie 😴 a kocha zapewne tylko w trakcie :P

Gość ga a l ano cf di m
Potem prawy. Zjeżdżam nizej. Krążę wokół twego pępka. Gładzę twoje wnętrze ud. Łapiesz mnie za włosy. Bede delikatny misiu. Całuje twój wzgórek. Z ślicznym paseczkiem. Całuje lewe wnętrze ud. Łapię cie rękami za pupe. lize języczkiem w koło myszki i przenoszę się na prawą nogę.

Diabli, on jedyny ssał mój ładny stanik. Wiązałam z nim duże nadzieje na przyszłość.

Gość Najszybszy w mieście
kochanie od tyłu:P to jest coś co lubie najbardziej:)

Gość ga a l ano cf di m
Rozbieram się Całuje twoje usta sa takie słodkie. łapię ręką za pierś. Rozszerzam ci nogi. Jezdzę ręką po twym łonie. Przesuwam jeszze po udach i wchdzę. Najpierw paluszkiem wskazującym. Ale jesteś cała mokra. Wchodze 2 ma środkowymi. Zaczynam poruszać coraz szybciej ssajc przy tym twe piersi na zmianę.

''lize języczkiem w koło myszki i przenoszę się na prawą nogę.'' moze ktos mnie uświadomi o jaka myszkę chodzi ?:D:Dtaką od kompa?:D czy moze gryzonia:D

Zresztą on jest bardzo precyzyjny prawa noga, lewy sutek. Wszystko jest przemyślane dokładnie. Nie jakaś improwizacja beznadziejna.

Gość ga a l ano cf di m
Poruszam coraz szybciej. Jest ci przyjemnie. Schodzę z ustami całując coraz niżej. Dochodzę do wzgórka i łechtaczki. Liże ją i obejmuję ustami. Ssam coraz mocniej nie przestając rżnąć cie palcami.

trysnij kochanie :classic_cool: i powiedz czy kochasz?😴

Gość ga a l ano cf di m
Chwytasz moją głowę i przyciskasz. Sssam ją coraz mocniej i rznę coraz mocniej palcami. I mocniej i mocniej. Chcę twego szczęścia misiu. Tu albo się uda albo się nie uda. Zdejmuje bokserki Wylizuje z ciebie twe soczki. Waląc przy tym sobie. Przesuwasz sie na skraj łózka. Trzymając go w ręcę wchodze w ciebie od przodu. Staram się przy tym pocałować cie. Kocham cię misiu. Zaczynam cię rżnąć.