Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotka od krotokotka

Pisał ktoś podanie o egzamin warunkowy na studiach? POMÓŻCIE!!

Polecane posty

Muszę napisać podanie o egzamin warunkowy z jednego przedmiotu. Wiecie jak to napisac?

\Trzeba jakoś uzasadnic? Np napisac ze z powodu nie zdania w 2 terminach czy jak ?

Gość Egzamin warunkowy?
Coś chyba pomyliłaś. Jest egzamin komisyjny. Warunek zalicza się w następnym roku dopiero.

Gość Egzamin warunkowy?
To o co chcesz pisać? O warunek, czy o komis?

No właśnie. Zdałam wszystko oprócz jednego egzaminu więc powinnam mieć waruenk za rok. Tylko że trzeba podanie napisać o warunek.

Gość Egzamin warunkowy?
A na którym roku jesteś? Na niektórych uczelniach nie ma na pierwszym roku warunku. Dobrze to sprawdź w regulaminie, żeby potem nie było.

Tak. Sprawdziłam i prawie 90% mojego roku ma warunek z czegoś a niektórzy nie zaliczyli nawet 2 przedmiotów i rozpaczliwie starają się o komis. Jestem na 1 roku

Gość Egzamin warunkowy?
Co do pisania o warunek to może w dziekanacie być specjalne podanie do tego. Jak jest to dobrze pisać na specjalnie przygotowanym "papierku" Dobrze się zapytać do kogo się wnioskuje o warunek na twoim wydziale. Bo to też różnie jest. Ale jak nic takiego nie ma to piszesz, że na podstawie regulaminu "nazwa uczelni", wnosisz o itd. a w uzasadnieniu możesz napisać, że nie zdałaś w tych dwóch terminach i krótko opisać dlaczego

jeśli nie zdałas poprawki to piszesz podanie o warunkowy. jesli nie zdasz warunku to dopiero komisyjny! nie wiem z jakiej uczelni jestes ale Jeśli chodzi o podanie to na stronie uczelni powinno być przykładowe podanie. sprawdz dobrze. u mnie na uczelni placisz 600 zl i masz pół roku na zaliczenie egzaminu. w podaniu musisz mniec powod podany

Gość Egzamin warunkowy?
Tutaj znalazłam wzór z jakiejś uczelni. Pewnie jak tak podobnie napiszesz to wystarczy. http://www.up.krakow.pl/samorzad/podania/warunek.pdf Ale sprawdź czy twoja uczelnia nie ma własnego wniosku i do kogo u was ma być to skierowane.