Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Rose

Ladies & Gentlemen!

Polecane posty

Gość ewkanapalona
siemak jaki Ty skromny jesteś ;-) a takie, co mało podobają się innym to jakie? ;-)

gusty sie zmieniaj kiedys widzialy mnie sie mulatki latynoski potem byly skandynawki a teraz slowianskie dziewczyny A tak na prawde to lubie wszystkie hehehhee

Siemak napewno ty nie brzydki, polscy mężczyni też są czasem ładni napewno, tak myśle :) a ja lubie tak jak powiedziałam korean boys. Są oni kulturalni, dobrze traktują kobiete :)

Gość ewkanapalona
a ja lubię ładnych ;-)

dziewczyny trudno mi oceniac ktore baadziej które mniej mi sie podobaja Mysle za kazda kobieta dziewczyna ma cos w sobie co spodoba sie facetowi temu czy innemu..

ewa to ja nie pasuje dla ciebie ja nie z tych ladnych herubinków

Gość ewkanapalona
herubinki to są w niebie i mają blond loki ;-) a łądność to pojęcie względne, każdy inaczej je rozumie ;-)

Siemak jestem dumna z ciebie ponieważ nie jesteś zboczony i nie uganiasz się (?) za każdą kobietą :)

ewa wiem czym zachwycaja sie kobiety to troche moge powiedziec hehehe ja nie podobam sie bo ciagle nadal jestem sam

Gość ewkanapalona
znaczy za mną? ;-) sorki, mam dziś dobry humor ;-) a tak serio to siemak jesteś miły i skromny chłopak, to dobrze, byle nie za skromny, bo niedocenianie samego siebie to błąd ;-)

Gość ewkanapalona
też jestem sama, bo chce, ale jak znajdę księcia [a wróżka mi powiedziałą, ze za 2 lata i będzie lekarzem, może ginekologiem? ;-)] to będę szczęsliwa i nie sama i zakochana ;-) i będe miałą dobry humor jak dziś wyjatkowo, wiosennie. Uroda nie decyduje o tym czy sie kogos ma czy nie, mam znajome, które są paskudne, ale mają kogoś. każda potwora znajdzie swego amatora ;-)

Gość ewkanapalona
jeh ama! napisz jaki masz humor ;-)

Rose milo mnie to slyszec Ale sama powiedz co z tego mam ? czasem mysle ze gdy bym byl inny moze bym mial wiecej szczescia A tak jest jak jest czyli smutno i samotnie ...

Gość ewkanapalona
siemak uśmiechnij się ;-)

Ja niestety też jestem sama. Bo bardzo uważnie wybieram chłopców, a taki przygodny seks to nie dla mnie

ewa wiem o tym ze brak mi wiekszej samooceny Ze za skromny jestem ale mysle ze natrafie na taka co to doceni Dla której bedzie sie liczyl moj charakter

Gość ewkanapalona
powodzenia ;-)

Mam koleżankę 23 letnią byłą vice miss czegoś tam, ktora ciągle znajduje w sobie mankamenty

Gość ewkanapalona
każdy ma mankamenty, idelani nie jesteśmy, tak sie wydaje tylko tym panienkom z powiększonymi ustami, biustami itd. ale łądne jest to, co naturalne ;-)

hm..... u mnie za nim dojdzie musi troche potrfac musze sie przekonac bardziej do osoby i nigdy nie jest to temat na poczatek znajomosci poprostu jest to rozwiniecie uczucia i milosci

Ale siemak ty się nie przejmuj chłopie! O mnie mówią "ładna,ładna" , powodzenie mam. Ja twierdze sama że taka przeciętna, nawet ładna nie, ale może ludziom tutaj się podobam, kto wie? Ale nie oto chodzi. Ja chłopaka nie mam bo wszyscy oni chcą sex bo buzia ładna, bo figura ładna. A ja nie chce tak! Ja chce pogadać o książka, filmy, hobby, a oni 2 dni miłej pogawędki i już ręka na pupe, już do domu chcą! Chodzi mi o to że chociaż może to absurdalne (?) to masz lepiej! Jeśli naprawde jesteś przeciętny. Bo szybciej znajdziesz miłość. Nie miłość do buzi tylko do ciebie. A lepiej masz też bo facet bardziej patrzy na wygląd niż kobieta. I powiem ci że ja to nawet nie lubie tych ładnych bo są zarozumiali tacy, niemili. Bardzo często.

Gość ewkanapalona
miłość, miłość... niektórzy w to nie wierzą już ;-)