Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Rose

Ladies & Gentlemen!

Polecane posty

Gość ewkanapalona
obcy akcent jest czasem fajny, zalezy do osoby, bo czasem to jest strasznie denerwujące, jeszcze zależy jaki ;-)

Nie chiński :D ja ładnie mówie po polsku, ale akcent mam troche i już nie wiem teraz czy się wstydzić czy nie ;)

hehe ja mysle ze akcent moze byc fajny Troche zachacza egzotyka a jesli partner Cie akceptyje to nie ma znaczenia czy go masz

Gość ewkanapalona
egzotyczna uroda u dziewczyn jest fajna., takie np. latynoski... a u facetó na odwrót ;-)

No ja mam taka troche egzotyczna ale mi wydaje się że najpiękniejsza blondyka, jasna cera, jasne oczy :) bo tak jak ja, włosy czarne, oczy, skóra ciemniejsza to nudno tak, pół świata takie :) włoszki, latynoski, azjatki, hinduski, wszędzie takie .

Gość ewkanapalona
takie włoszki są najpikniejsze, czy hiszpanki, fajna, ciemna karnacja, ciemne włosy i piękne oczy. A blondynki jak się speiką na słońcu to okropnie wyglądają, wiec powinnaś się cieszyć. Też mam ciemną karnacje i włosy i oczy i dobrze się czuje, kiedyś mi przeszkadzało, teraz nie... ;-)

ach, włoszki ... te wąsy :classic_cool: ciemnowłose o brązowych oczach wcale nie są mniej interesujące niż niebieskookie blondynki :)

Gość ewkanapalona
kto mówi o wąsach? ;-) to chyba u facetów ;-) Pan doktorek lubi chyba wszytko ;-)

a, Ewo, tak na zakończenie Ci napiszę, że najbardziej na świecie lubię zielonookie rudowłose i o jasnej karnacji upstrzonej odrobiną piegów ;)

Gość ewkanapalona
już nie taka nieletnia, 15 lat skończyła...;-) Małą Rose daj coś na swoją obronę ;-)

o jejeju ile jest ludzi tyle jest gustów i guscików jeden woli takie a jeszcze inny cos kopletnie innego

Ale to też rysy twarzy jeszcze, polki , rosjanki mają inne rysy niż ja, niedużo ale widać :) nawet taka polka z ciemnymi włosami inna niż taka latynoska czy nawet taka mieszana jak ja :)

Gość ewkanapalona
a ty siemak lubisz włoszki? ;-)

O, ja mała tylko wzrostem i wiekiem ale tu w środku mmmm ;) gdybym była taka mała co bym robiła na erotycznym? to na obronę jak ewa chciała ;)

Gość ewkanapalona
Brawo Mała! i co powiecie, panowie? ;-)

Gość ewkanapalona
Pan Doktor woli piegi i dobrze dla nas Mała! ;-) a latynoski są śliczne, np. EVa Longoria ;-)

Gość Foxi Asso
Ewa , a jakie typy chłopaków w twoim guście? Typ urody

no wiesz Ewa czy lubie? hm.. podobaja mnie fryzurki na mokra wloszke heheh a tak nie mam pojecia malo mam doczynienia z wlochami i wloszkami powiem nawet ze w cale heheheh

Gość Foxi Asso
Bo ja to w chuj lubie latynosów

Foxi ! Latynosi nudni już! Modele w gazetach opaleni na latino robią się od lat, w usa tyle takich. Koreańczycy ładni!

Gość ewkanapalona
różne, ale nie latynosi, tacy bardzo ciemni, mogą być blondyni, mogą bruneci, ważne żeby było to "coś", co się podoba A wy jakie lubicie dziewczyny? ;-)

Gość ewkanapalona
Foxi a jaki ty masz typ urody? napisz to powiem Ci czy fajny ;-)

Gość Foxi Asso
Latynosi. A ty mała nie znasz się, koreańczycy są mało męscy i podobno mają małe pycie

Powiem ze mnie sie podobaja takie co tak za bardzo nie robia wrazenia na innych factach Wydaje mnie sie ze poprostu te piekniejsze mnie bardziej oniesmielaja A przy moim wygladzie gdzie mnie do nich ,... hehe

Gość Foxi Asso
Szatynka, oczy zielono-piwne, cera jasna, i tak brzydka jestem w chuj. Wy jesteście pewnie ładne. Jedna ma typ urody egzotyczny, druga cała jest egzotyczna. Macie szczęście.