Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolomid

Koleżanka mnie dzisaj zszokowala jej ślub i koperty

Polecane posty

Ja jak nas pytali co chcemy to mówiłam obojętni...Bo taka prawda dzięki temu dostalismy naprawdę fajne rzeczy do nowego mieszkania i sporo kasy...

Gość jejku jacy ludzie sa wredni!!
kurde oczekuja nie wiaodmo jakich imprez...jak chcesz wystawne wesele to sama sobie je zrob. Nie dosyc ze zaprosila Cie mimo tak waskiego grona to Tobiejescze w dupie zle, ze skromny obiad bedzie. Ludziom odwala...zastaw sie a postaw sie

Gość dolomid
ja nie mowie ze mi zle tylko wydawalo mi sie ze skoro ide tylko do urzedu to kwiaty i skromny prezent wystarczy a okazuje sie ze nie

dziwne jesteście... myśmy brali ślub cywilny a obiad zrobiły nam mamy u babci bo tam więcej miejsca i też tylko dla najbliższych a koleżanki które zaprosiłam przyniosły kwiaty i życzenia i na nic nie liczyłam tylko miło jak ktoś ci bliski przyjdzie:) a ty droga autorko skoro jesteś w takim wąskim gronie gości to znaczy że chyba jesteście sobie bliskie.... i dziwię się że w ogóle coś takiego napisałaś... my robiliśmy bez wesela bo nas nie było stać po roku wzięliśmy cichy kościelny nawet kiecki nie miałam byli rodzice świadkowie i tyle i było milo:) nie przyszło ci do głowy że cię zaprosiła nie dla koperty tylko dlatego że jesteś jej bliska??? ludzie... na kasie świat się nie kończy... a za 100 też można kupić fajny prezent zwłaszcza jeśli będzie wybrany specjalnie z myślą o obdarowanym:)

a kto ci powiedział że nie wystarczy??? poza tym czy ślub cywilny to coś gorszego??? a do dawania kopert zobowiązuje tylko wypasione wesele???

Autorko co ty masz w ogole za podejscie :O jakas dziwna jestes,oczekujesz ze dziewczyna zrobi wesele zebys sie mogla napic i zjesc to wtedy dopiero sie poczujesz zobowiazana żeby coś jej dac ? glupia jestes jak but i twoja koleżanka napewno traktuje cie poważnie skoro znalazłas sie na liście zaproszonych w tak wąskim gronie.Dziewczyna pewnie zaprasza tylko rodzine i przyjaciol a ty co ?hrabina jebnieta :O wszyscy cos dadza napewno tylko ty nie :O bo wesela niebylo :O i duzo jedzenia i picia :O

Gość dolomid
ALE JA NA OBIAD NIE ZOSTALAM ZAPROSZONA TYLKO DO URZĘDU A ONA DO MNIE ŻE CIEKAWE ILE DOSTANIE W KOPERTACH OD OSOB KTORE PRZYJDA DO URZĘDU

kup jakiś fajny prezent ale się nie żyłuj:) a ładna pościel zawsze się przyda:P

Mimo wszystko kup kosz slodyczy zamiast kwiato bo za 100zł kupisz średni bukiet a tak coś co się niezmarnuje i daj w koperte 100zł albo coś ładnego kup.Zero polotu:O Albo zostań w domu,tak bedzie lepiej 🖐️

Gość dobrze prawisz
no to daj jej w tę kopertę 100-150 zl i tyle. przeciez skoro idziesz tylko do urzędu to wystarczy mysle:p

To koleżanka jest dziwna, a nie autorka. Zaprosiła ją na ślub i już o kopertach mówi. Po co? Żeby autorka o tej kopercie pamiętała?

dziwne bo robicie z tego nie wiadomo jakie halo... a autorka nie napisała na samym początku jak dokładnie było i tyle... a fakt faktem że o kopertach nie powinno się tak oficjalnie mówić... a niby czemu ja jestem dziwna? bo co?

Gość dolomid
UP