Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_CzarnaMamba_

Ból jajników P O M O C Y !

Polecane posty

Witam. Wczoraj z moim partnerem kochaliśmy się i podczas stosunku zaczął boleć mnie strasznie brzuch i przerwaliśmy. Odczuwałam straszny ból na dole brzucha. Po 10 minutach zaczęłam mdleć zrobiło mi się nie dobrze, przez parę minut przed oczami miałam mgłę, nogi mi się uginały i dzwoniło mi w uszach. Teraz odczuwam straszny ból jajników w szczególności z lewej strony. Chciałabym się poradzić was czy może mieliście coś podobnego. Do lekarza mogę iść najprędzej za tydzień bo dopiero będę miała ubezpieczenie. Dodam, że za 2 dni powinnam dostać miesiączkę czy to dlatego tak się czuję ?

Gość Anonimkax121
Ja tez tak mialam... poszlam na Usg opowiedzialam lekarzowi o moich wszystkich objawach i stwierdzil ze najprawdopodobniej mam torbiel na jajniku... w sumie to sama mu to podsunelam... Niepotrzebnie poszlam na to USG... musi byc to USG dopochwowe na ktore ide dopiero za 2 tyg. Idz do gina!

Gość Anonimkax121
A masz bolesne miesiaczki w ktorych wystepuje duzo skrzepow krwi?

pierwszy dzień miesiączki mam bolesny później już nie i nie mam żadnych skrzep czy coś. Nie raz mam tak że 3 dni po okresie albo 3 dni przed mam opławy w kolorze bardziej różowym

Gość Anonimkax121
Ty nie masz wplywu na powstawanie torbieli ma je co 3 kobieta... z tego co czytalam potrafia byc paskudne albo lagodne... poczetaj sobie wiecej o nich w necie... W sumie to trudno cokolwiek powiedziec co Tobie dolega... konieczna wizyta u ginekologa!

Gość roxi foxi
miałam cos podobnego ale to nie był ból jajników cztylko miałam pasozyt.