Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartUsia.23

nie wiem już co mam robić!!!!! pomocy!!!!!!!

Polecane posty

Chociaż Ty oczekujesz rady pt. jak go odwieźć od ślubu, ja mimo to dam Ci inną : zwracaj szczególną uwagę na antykoncepcję bo strach pomyśleć jaki los byś zgotowała waszemu ewentualnemu dziecku.Jeśli Ty chcesz być z damskim bokserem to badz, Twoja wola, dorosła jesteś (sorry, pełnoletnia, dorosła osoba nie zachowywałaby sie w tyn sposób) ale dziecko nie zasługuje na taki los.

Gość MartUsia.23
Pobił mnie znów w ten weekend. :( Echh... To tylko dlatego, że zagroziłam że przyjdę na ślub i wszystko rozwalę. Dzisiaj napisał smsa z pytaniem czy coś do mnie dotarło. :(

Gość fereroooo
takie idiotki powinno sie sterylizowac zeby sie nie mnozyly. co dziecko winne ze ma patologiczną mamuske

Gość MartUsia.23
Jakie dziecko?

Gość dziewczynka z makiem
Kochana, Za kilka lat obudzisz sie jako zniszczona, bezzebna, pozbawiona godnosci i poczucia wlasnej wartosci kobieta.... Nie daj Bog zeby w tak patologicznym zwiazku urodzilo sie przez przypadek dziecko, naprawde jako matka mam taka nadzieje... No chyba ze jakims cudem ockniesz sie z tego letargu i zasiegniesz pomocy psychologa, bo tylko on moze ci pomoc wyrwac sie z tego chorego ukladu... x