Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jendottt

jestem po zawodowce

Polecane posty

Gość jendottt

a wy? ja jestem mechanikiem samochodowym z dyplomem czeladnika. wiec dyplomowanym czeladnikiem. i znam 4 jezyki obce. a jk tam u was?

Gość Cztery jezyki obce
polski, ruski , kaszubski i slaski ?????

Gość walczacy z wiatrem
co to jest czeladnik bo ja niewiem

Gość walczacy z wiatrem
a poco ci te jezyki jedź do niemiec

Gość jendottt
czeladnik to ktos kto jest dyplomowany i moze uczyc innych zawodu :) cos jak nauczyciel w sumie. ma prawo do nauczania innych wymarzonego zawodu np :) jezyki. angielski francuski niemiecki no i polki:) slazki tez w sumie znam

Gość jendottt
i sam sie nauczylem !! a nie jakies korepetycje itp. nie bylo mnie stac tzn moich rodzicow i do wszysktiego doszedlem sam. nikt mi w wieku 25 lat nie dawal kieszonkowego i doladowywal komorke jak wiekszosci

Gość Hallo Jenot !!!!
No to ja kie sa te Twoje jezyki ??? A ten czwarty to wlasny. Czego chcesz ??? Do wartosciowac sie ! Pokochaj sam siebie i szanuj sie , to cie inni beda szanowac.

Gość walczacy z wiatrem
francuzki to jest piękny język wykorzystaj to, i szukaj jakiejś porządnej pracy

Gość jendottt
no wlasnie tylko chcialem powiedziec ze samemu mozna dojsc do czegos. a co z tymi typami co dla kogos ktos bez studiow jest glupszy? bo dla mnie nie ma znaczenia jaka szkole ktos skonczyl. liczy sie czlowiek a nie szkola. wkurza mnie to. przechwalanie sie. pewnie ze gdybym mial kase to bym studiowal bo jestem inteligentny ale nie bylo pieniedzy :) ale moja dziewczyna jest po studiach i nawet robi mastera 2 :) i ona jedyna nie zwraca uwagi. takich ludzi szanuje

Gość Hallo Jenot !!!!
Ty sie sam nauczyles jezyka ...... A pogadales sobie z obcokrajowca ???? To ja ci powiem , ludzie ucza sie w szkole jezyka latami, a w praktyce nie maja szans. Nawet doktor germanistyki mowi smiesznie po niemiecku. Bo brakuje mu potocznej mowy i bieglosci. Tak naprawde jezyk mozna opanowac zyjac jakis czas w danym kraju. A nie samemu z ksiazki !

Gość jendottt
mialem porzadna. jestem teraz na bezrobociu do konca roku :) za granica oczywiscie. w polsce bym nie przezyl za takie pieniadze

Gość walczacy z wiatrem
miałam niemiecki i angielski w szkole niemiecki jest trudny

Gość jendottt
Hallo Jenot !!!! madrze piszesz :) no wlasnie nauczylem sie sam bedac za granica :) sam calkowicie sam. a jedny niemiecki ktorego se uczylem 8 lat mowie najgorzej :) co to za nauka w szkole. taka nauka ze pozniej nic nie potrafisz

Gość jendottt
niecierpie niemieckiego. na szczescie powoli juz zapominam :) ale angielski i francuski znam no i po trochu z kilku inych jezykow. liczyc itp :) francuski z tego jestem najbardziej dumny bo angielski to jezyk taki troche dla imbecyli bez obrazy. tak glupkowato prosty bez czasow praktycznie bez odmian. a francuski hohoho to jest wyzwanie

Gość Hallo Jenot !!!!
Oj chlopcze nabawiles sie kompleksow, twoj wystap tu swiadczy ze jestes troche prymitywny i sam w siebie nie wierzysz. Aplausu tu nie dostaniesz, sam siebie musisz szanowac i to tak zeby inny tego nie czuli. Za ten popis tu nie bedac po studiach , bym cie nie chciala. To bylo zalosne. Szukanie tu potwierdzenia na takie bzdury. Rob to co sprawia ci przyjemnosc i sam sie doceniaj, wtedy zauwaza cie inni. Zyj dal siebie, a nie co powiedza inni. Ta poska atmosfera dziala tak na ludzi. Oni zyja nie dla siebie, tylko co powiedza inni !!!!!!

Gość Hallo Jenot !!!!
Ten prawdziwy angielski, urzedowy, to ciezki jezyk zapewniam cie. Ludzie zyja 20 lat w Ameryce, angielski rozumia, ale go calkiem nie wykorzystuja , bo nie potrafia. A ty go nazywasz jezykiem bez czasow !! Chyba pod budka z piwem , mozna sie twoim angielskim dogadac.

Gość jendottt
hehe wlasnie ze j jestem dupmny z siebie :) to chyba ty masz kompleksy :) po prostu chcialem sie czyms pochwalic. chwalenie sie nie jest niczym zllym :) hehe daruj sobie te stwierdzenia bo medrcom ni zostaniesz. po prostu stwierdzam fakty ktore osobiscie znam :) sa tacy ludzie i juz. jesli ich nie spotkalas no to masz szczescie :) a jesli chodzi o szczescie to jestem chyba nejbardziej szczesliwy :p ale mam jedna wade. ludie sie chwalic wlasnymi zwycietstwami :p

Gość jendottt
Hallo Jenot !!!! no oczywiscie ze francuski jest jezykiem o wiele inteligentniejszym od angielskiego. nawet ten ktorym mowisz pod budka. wiem bo uczylem sie ich obu i moge stwierdzic. jesli ty rowniez je znasz to mozesz sie wypowiedziec na ten temat. angielski to najprostszy jezyk jaki moze byc. dlatego tez jest jezykiem miedzynarodowym zeby kazdy potrafil cos powiedziec. tylko glupek jakis nie potrafi sie nauczyc ang. oczywiscie ze ten ksiazkowy jest o wiele trudniejszy, ale jakie to ma znaczenie? przecietnemu czlowiekowi on nie potrzebny :) wiec nie wyskakuj mi tu ze ang taki trudny

Gość jendottt
jupi jupi :) no to jak to jest z wami? jakie macie szkoly jezyki zawody zainteresowania hobby ? no opowiadajcie :p

Gość jendottt
hehe ale was latwo sprowokowac :d jupi jestem :p ide spac dobranoc. hehe prowokacja tra la la :p si you leter :)

Gość Hallo Jenot !!!!
Malo wiesz o angielskim i o swiecie. Mowie o angielskim urzedowym, nie o tym zeby sie porozumiec na swiecie . Wynajac auto czy hotel. Masz kompeksy, bo chwali sie ten co ma kompleksy. Ten co ma wiele i cos znaczy , stara sie nie rzucac w oczy i nie potrzebuje aplausu. Naprawde. Czym wiecej sie ktos przechwala, tym mniej ma i sam jest nie dowartosciowany. Ja sie nie chwale, nie musze , a byle gowno mnie nie obrazi.

Gość Hallo Jenot !!!!
Nie chce sie chalic , bo nie potrafie. Ale gdybym napisala o sobie , to bys spadl ze stolka. Amenn.

Gość jendettt
mam kompleksy ::) przetluszczaja mi sie wlosy. nie wiesz jakiego szamponu uzywac? :d

Gość jendettt
no niezle az tyle tego :) ale ja z rana mam strasznie suche a wieczorem sttasznie tluste :sd

Gość echo_
punkt widzenia zależy od punktu siedzienia.... ja zmarnowałem wiele lat na studia... wiele rzeczy się tam uczyłem tylko sztuka dla sztuki - większość pewnie zapomniałem... pytanie tu o całą zasadność studiów ? może one w ogóle nie są nikomu do niczego potrzebne ? może straciłem te lata ? ja z całą pewnością nie jestem w stanie na to odpowiedzieć, mógłbym gdybym mógł zobaczyć jaki bym był gdybym na te 5-cio letnie studia nie poszedł(nie wspominając o liceum)... zrobił bym większą kariere do tego czasu? umysłowo był bym podobnie rozwinięty? a może nie miałbym tak wszechstronnej wiedzy...mimo, że w większości odchodzi w niepamięć... nie wiem, nie mi to oceniać, choć skoro na całym świecie są uniwersytety, uczelnie, to chyba coś w tym musi być ? nawet teraz po kilku latach po skończeniu stud. poszedłem na podyplomowe, bo odnosiłem wrażenie, że w pracy mój umysł przestaje być taki wszechstronny i popadam w jakąś monotonnie i rutynę....

Gość dfghjklm
wiedza nabyta w czasie studiow jest waska i dotyczy tylko tego co studiujecie. prawdziwa wiedze zdobywa sie samemu i zaden gowniany uniwerek jest do tego nie potrzebny. po co mi wiedziec jakie jest dzialanie wodorotlenkow itd :) wole samoukow :p

Gość Yachu Chrystman
Czyli jesteś lepsazy robol, a smierdzisz potem tak samo.