Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balonowa

szukam niańka ... dla siebie :)

Polecane posty

Gość balonowa

Witam ! Mamy wiosnę, przyroda sie budzi do życia i ja też bym chciała :P Czy jakiś Pan byłby gotowy wyrwać mnie z nudnej codzienności ? Zwykłe rozmowy, trochę niewinnego flirtu itd. Kiedyś byłam czarującą osobą, duszą towarzystwa, kimś kto mógł góry przenosić ... a teraz chyba zabiła mnie rutyna. Pomóżcie !!!

Gość balonowa
up

Gość slodkilu
Co tam slychać:)

Gość balonowa
Cześć Słodki 👄

Gość idzie wiosna, baronowo...
To kobiece forum. Są sami faceci, ale wszyscy udają kobiety :-). Co Cię wpędziło w rutynę, baronowo?

Gość balonowa
To co wiekszość ... praca, niezbyt udane małżeństwo itd. Ale chce się z tego wyrwać na ile się da :)

To niech romansik w pracy sobie strzeli baronowa, skoro nuda zabija. Romansik w pracy = mnóstwo niespodziewanych, ciekawych zdarzeń :-)

Gość balonowa
ja widząc skutki takich romansów w pracy nigdy bym w coś takiego wdepnęła :P a zresztą od razu romans nie musi być :) takie podchody są najfajniejsze :P

Gość balonowa
idzie wiosna ... jesteś on czy ona ?

O tak, skutki są fatalne, ale się człowiek nie nudzi przynajmniej :-). Nie nudzi się również cały zakład pracy :-).

Jestem "on". To jakiś problem? :-)

Gość balonowa
wręcz przeciwnie :D słyszałeś o "niańku" ?

Spotkałem się z tym określeniem w jednym kontekście. Czyżbyś miała baaardzo bogatego męża?

Gość balonowa
nie, nawet można powiedzić, że zarabiam podobnie jak on ;) fakt, że sporo więcej niż średnia krajowa, ale mam nadzieję, że znajdę chętnego wolontariusza :D no i liczę na to, że taki nianiek z netu nie wystawi mi rachunku ;)

O, baronowo...tu, na forum, znajdziesz takich, co by Ci jeszcze zapłacili! :-). Ale przypuszczam, że Ciebie desperaci nie interesują. Ile liczysz wiosen, baronowo?

Gość balonowa
Wiosen mam już tyle, że byle czego sie nie chwytam, mało tego wybredna jestem jak prawdziwa baronowa :P

Wybredna jesteś, a liczysz na wolontariat? Jesteś zatem również ogromnie niepoprawną optymistką! :-)

Gość balonowa
Leci mi właśnie 38 wiosna, wyglądam na 33, czuję się dziś na 20 to wychodzę ze średnią ok. 30 :)

Gość balonowa
jak już sięgać to najdorodniejszy owoc zakazany :)

Gość balonowa
owywiście nie wygląd mam na myśli :P

No popatrz, a u mnie na odwrót: mam 33, a wyglądam na 38 :-) Już wiem dlaczego :-). Bilans musi wyjśc na zero.

Mężowi niech baronowa powie: - Wiesz... niczego mi w naszym małżeństwie nie brak. Jestem szczęśliwa. Weszłam i szukam na forum tylko rozrywki z jakimś szczególnie atrakcyjnym emocjonalnie i inteligentnym facetem. Nie masz nic przeciwko temu, prawda? Kochany jesteś i taki wyrozumiały. :P

Gość balonowa
idzie wiosna ... obejrzyj się w lustrze przy zaciemnonych roletach i od razu zejdziesz z wyglądem poniżej 30-tki :) ja czasem tak robię jak mam gorszy dzień :P

Gość balonowa
szukanie dziury niestety ostatnio mąż ma problem ze zrozumieniem czegoś mówionego wprost, a co dopiero tak skomplikwanego wywodu :P

W takim razie z pewnością zrozumie prosty w odbiorze przez każdego samca komunikat: - Kochanie, poznałam kogoś, kto wywarł na mnie ogromne wrażenie... On jest taki [tu wstawiasz listę achów i ochów]. Zaprosił mnie na kawę. Odmówiłam, bo Ty mi wystarczysz. Powiedział, że nie da za wygraną. co ma robić? Nawet jak mąż nie zrozumie, to instynkt za niego zadziała i włączy mu tę samczą lampkę w mózgu, że oto inny samiec wchodzi na jegio teren i chce go oznaczyć własnym, tym, no... :)... zapachem. Kawy. :)

Gość balonowa
Ha, ha - niedalej jak wczoraj próbowałam go gdzies wyciągnąć z domu, to usłyszałam tekst "Nie chce mi się, idź z tym Jankiem co Cię na kawę zapraszał na fb"

Gość balonowa
i pewnie gdyby Janek był dla mnie choć odrobinę atrakcyjny (pod jakimkolwiek względem) poszłabym specjalnie :P

idzie wiosna ... obejrzyj się w lustrze przy zaciemnonych roletach i od razu zejdziesz z wyglądem poniżej 30-tki Ale ja się cieszę, że wygladam starzej. Moge udawać poważniejszego, niż jestem :-). I mam duży ubaw, kiedy moje koleżanku w Twoim wieku, baronowo, zaskoczone moim wiekiem, mówią: myślałam, że jesteśmy w tym samym wieku :-). szukanie dziury w całym: gdyby Jezus urodził się w Polsce, to po słowach: kto z was bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem, poleciałoby 35 mln kamieni.

Gość hfuuujjj
jakim trzeba byc desperatem i brzydalem zeby zainteresowac sie zajeta baba ktora ma meza , mam na mysli to gowno z nikiem macius , biedak zamoczylby nawet w 60 latce a ze daje dupy i mezowi toz to pikus :]