Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaNIESTETYyyy

gdzie są moje pieniądze od matki Sudanu czyli...

Polecane posty

Moja matka byla biologiem jak ja a babcie mam po ekonomii i tyle mnie obchodzi polska CYGAŃSKA rodzina. Wszyscy studia skończyli w róznych krajach swiata. Ja w Polsce, matka w Niemczech, babcia nie wiem gdzie to studiowała, w Edynburgu chyba - nic tylko w Edynburgu miała studia i się na nich wydała - jedynie ona się wydała. My z matką nie. Matka karierę robiła, a ona się wydała i pózniej zaczęła robić karierę. Chyba za pózno i tyle. A ja? Kiedy zamierzam robić karierę? Już za póżno. Zamierzam coś robić, ale najpierw mieć pieniądze po matce, z Darfuru w USA południowym. NIe SUDAN. A USA poludniowe po babci też może być. Bo gdzie ta babcia będzie mieszkać? Tam gdzie MUSI czy będzie miala gdzie. W Darfurze sie dowiem. Też może, najpierw na poludniu USA, pózniej na północy, w Indiach - ale wyżej trochę, tam sie nawróci - takie coś, w Niemczech będzie w Europie - takie ma trasy. A ja taka nie jestem. Ja siedzę w domu i patrzę co sie dzieje. Zupełnie inny charakter. Wiecie ona za życia chciała trochę pojeżdzić czy pozwiedzać? Coś robić - z tej Walii takie naiwniaki. Ale szanse miala jedynie na marny koniec. To wszystko :(

Gość chcę ci pomóóc
owieczka czemu się nie leczysz???? czemu nie bierzesz leków?????

Gość czyli Twoja Matka
nie żyje ?

Moja matka była w sumie OGRODNICZKĄ, z bioli w brygidkach ma tylko kalendarz i tyle. Na zawsze jest z tymi rodzicami swoimi, a najbardziej sama i koniec. Raz młoda i stara byleby się nie wydac bo cała kasa przepadnie. Bo jak ona myślała. Tak. Taki strach przed wydaniem,że czyja kasa. Tyle lat grala i po ślubie to nie jej. W SUMIE - 2 dzieci z wsadu. A wiecie to są systemy liczbowe , nikt sie nie da. I dobrze jej mówili PO CO CI TO ? Stara miała studia w Edynburgu, jakby w Londynie miała. Bo co ona wyjechała? A GDZIE ONA MIAŁA IŚĆ NA TE STUDIA? Zaś w Edynburgu? Zaś to samo? A w USA co po szkole ogrodniczej? Ratowałby ją tylko IOS. A moi dziadkowie - a renta? Całe życie gry liczbowe i ani renty im nie przyznano. I tyle :( Bo to są pieniądze z Anglii jak już to z USA ale którego to nie wiem - wszystko mam w USA i tyle. Ale dla mnie Sudan i tyle. Bo tak i juz. Mam swoje MALUTKIE POWODY.

no pewno, fantazję to masz nielichą, i umiejętnosc szybkiego pisania. Pełen podziw i szacun. Prowadź bloga, tylko uspokój te rozhuśtane myśli, może powstać calkiem niezła literatura. Powiedz mi czy uczyłaś religii w szkole?

Wiecie ja nie wiem czy jestem zdrowa ale umysł to wobec mojego bólu pleców to drugie miejsce. Ale w domu nie wiemy co się działo prawdopobnie babcia chodziła że pracownik fabryki kondomów w Walii ma lepsze życie od niej i za to marny koniec. Ani pojechać - jak tu mnie wziąc. Bo taka byla. I po studiach chyba miała 1 ofertę pracy. Tak myślała, że to sie tak skończy, ale co miala robić? A wyjazd to było, że zrzekła sie praw rodzicielskich - taki układ. To jest PORZUCENIE DZIECKA no i co w tym USA. Nastolatka w ciąży porzuciła dziecko. No i jaka to kariera? I gdzie?

Gość Jania do nasladowania
czesc Owieczko Zimno jest u Ciebie? Ja siedze pod kołdra i zamarzam:(

Gość HahahaItjiovpne
Zrobilabys cos z soba a nie pierdolisz o pielgrzymkach.

Bolg be sensu - bede pisać o pielgrzymkach i tyle. O róznych pielgrzymkach wiecie a kasa mi się należy - o pewnych nie bo nie mogę bo se ogram pieniądze z Darfuru. Rentę z Darfuru a tak mi pasują i to jest to. Idę coś zjeść. Wróce tu jeszcze nie płaczcie za mną. Nikt znowu w tym roku nie wróci. Wróca bo księża się będa modlić NORMALNI i docenią rodowody. No to chyba tyle, ale czy to pomoże? Bo wiecie oni idą na rok 1792 - I rozbiór Polski. Nie wiem - znowu tarot na polach warszawskiego grunwaldu, że nie miało roku 1920. Po prostu to było bez sensu. I co wtedy jak nikt sie za nich nie pomodli żeby wrócili? To już jest koniec świata całego ten rok, ale wiecie... i tyle. 2012 i wrócą. Wrócą? Moga wrócić. Czemu nie? :(

Wiecie ILE TAK MOŻNA IŚĆ? 1 dzień tu szli ode mnie i się potracili. 1 dzien 1 nocleg. NIKT NIE WRÓCIŁ W ZESZŁYM ROKU. I cicho. Nikt. Nie wiem ilu szło - z 1 dnia kto poszedl NIKT NIE WRÓCIŁ. Podobno poszli na warszawską? W czerwcu? Zapisać się na warszawską. Jak już to gdańską. POSZLI to na warszawską to 2 tygodnie. Takie coś to jest i tyle. 2 tygodnie, 2 tygodnie wakacji w Warszawie - odpoczynu i z powortem do Czestochowy to macie 6 tygodni. Tak mówili i tyle. No i stracili sie. I co? Z rodzinami żyle BYLE JAK? Co robić? kase zarobili na zachodzie, nigdzie nie wyjeżdżali. Póżniej zaczęli kombinowac - 2 tyg. i powinni być. No ale to były 2 miesiące już. I teraz co robić? I nie ma żadnego zgloszenia na policji. No ale co zgłosić? A może są za granicą i zarabiają w Eidhoven na borówkach W SUMIE za 2 lata można ich zgłosić. Za rok na pielgrzymkę jak nie przyjdą - no to w Czestochowie z gdańska i dalej rok w Eidhoven i wtedy dopiero plus rok w USA to 3 lata a jak tam zostali? I tyle. A tak mówili że idą do Warszawy bo co to 1 dzień - tam sie zapisać - poczekać - wakacje - ruszyć albo do Gdańska - tez 2 tyg. Takie coś. I jak na tę policje? Kogo? Kiedy?

Szkoda, że niczego nie napisaliście. Wy mnie nienawidzicie za moje pieniądze, a ja wam mówię, ze wy tylko tak myślicie bo tak NAPRAWDĘ nienawidzicie mnie za rodowody na państwo bo PO CO WAM ONE? PO CO WAM POLSKA. I wiecie wszyscy na mnie, a ja mam rację. Jeśli nie ma ich w Piłsudskim - w tej pierwszej szkole gdzie uczyłam to GDZIE ONE SA? I tyle. I byłoby - że musiałabym sie poddawać Z TAKĄ KASĄ wiecie i robić co mi wszyscy każą, a całe życie do kitu. Zebym jeszcze miała 29, a tu już 39 i ANI MIESZKANIA!!! ANI PRACY!!! ANI RODZINy coś strasznego. Choc to mieszkanie to przesadziłam a szkoła też - tak by mi powiedzieli w Sudanie. A ciekawe czy kogoś interesowałyby tak pielgrzymki i wiecie TEGO TAM NIE ROZUMIEJĄ, że ta służba powinna być juz dawno rozkurwiona a nawet mają Afrykę z Sudanu tylko nie wiedzą jak. Od tego wędrowca NIE WIADOMO SKĄD. Ale Arab i tyle. No i to wszystko. Co jeszcze? Ja sie i tak muszę poddawać z kasa czy bez i wiecie ta kasa jest tylko moja. I to POWINNI być pieniądze na zniknięcie. Czemu one BYŁY w tym banku. Wy tego nie rozumiecie. CO NAJWYŻEJ Sudan dla tej kasy się dowiem CO NAJWYŻEJ USA za Yellowstone do 22 roku życia miałam czysto Yellowstone i tyle. I wiecie oni na mnie za UŚ a uniwersytet w Edynburgu? Co to ma być? Weźcie sie tam INTELIGENTNIE rozejrzyjcie - niby tam służby nie ma, a nie ma? I tyle :( I to wszystko :(

Wiecie te pielgrzymki to trzeba zacząć? można - te WIELKIE WASZE od pielgrzymki mojej tutaj - w czerwcu. To jest 1 dzień, 1 nocleg i sie wraca. No ale nie zawsze. Znaczy zawsze wracają, ale kto? Bo ludzie jadą autem i wracają pieszo - niby wiecie 8 godzin - 30 km. Niedużo. Jeden postój. Co po drodze. No i do domu. I wiecie 1 nocleg - co to za 1 noc. I niektórych nosi - 2 tyg pieszo i w Warszawie - tam zapisać się na Warszawską i 2 tyg. odpocząc i z powrotem i to jest z powrotem, a nie 1 dzień. A ksiądz tu mówi - to nie jest ich pielgrzymka. I kiedyś tak chodzili i wracali, a pózniej nie. I w zeszłym roku tak farbili i nie wrócili. A ksiądz mówil - do Gdańska mieli iść i wrócić pociągiem jak chcieli iść na pielgrzymkę albo np. w Gdańsku 2 tyg. nad morzem TO JESZCZE MOŻNA ZROZUMIEĆ - pociągiem do Warszawy i połowa droga i też jest pielgrzymka. A tak co to ma być? I bylo to niech se tyle ida. I nikt im NAWET ZA PIELGRZYMKĘ tego nie policzył. Nic i tyle :( Tacy wszyscy są i tak się zachowują i tyle :(

Gość Esmeralda marząca o miłości
Nikt Cię nie niemawidzi. By kogoś nienawidzieć, trzeba mieć powód. My Cię nawet nie znamy. Po prostu nie rozumiemy o czy piszesz... Nie rozumiemy, czego chcesz... Domyslam się tylko, że jesztes bardzo samotną osobą i nie za szczęśliwą:(

Czesc bezdomna. Widze, ze masz z kim dzisiaj rozmawiac. Psluchaj ich, bo chca dobrze dla Ciebie. Teraz wracam do pracy, pozniej przeczytam co tu napisalas. Gdzie wczoraj sobie poszlas? Nie bylo Cie na kafe :(

szczęśliwą? Bezdomna i bezrobotna i BEZ KASY ale to może sie poprawi. Modlę się o to bo nie chce być SŁUŻĄCĄ BONY I MENGELE. Nie chcę. Ani polskiej rodziny. Zebym jeszcze miała 29. 37. Bez przesady. Dla mnie to jest ostatni rok tej planety i tyle mnie cokolwiek obchodzi. Dalej muszę szukać mieszkania, muszę się wyprowadzić takie rzeczy to są. Patrzeć co zrobić dalej z kasą. I tyle. Wiecie pieniądze mogą zniknąć. na razie są, ale to jest chwila i znikają i tyle. Ja wiem za co je mam i tak dalej. Jakie miałam życie i koniec. Opinię mam jaką mam - co z tym moge zrobić wiem BO SZANUJĘ AFRYKĘ. Bo jak udowodnię, że to z Afryki. Bo z nimi można coś zrobić jedynie jak sie szanuje Afrykę. A za co to szanować. A to trzeba mieć swoje powody i tyle. Ja tam Afrykę szanuję i tyle. Nie lubię i nie kocham, ale szanuję. Tego wedrowca tam też. I matkę też szanuje. Sama zarobiła. Bo jej pomógł. No powiedział jej gdzie jechać, na koniec się powiesiła, ale kasę ma. Może robić swoje. A ja mam tylko za Kew. To są pieniądze, że nie wiedziałam że siedzę w Kew i nie miałam prawa się powiesić. Ja już takie rzeczy przeszłam w zyciu, ze nie macie na mnie NAJMNIEJSZYCH SZANS. Ja w ogóle juz za długo żyje dla siebie. Ale co jeszcze można robić? Zyć albo nie żyć. Tyle. No i teraz dostanę kasę i problem co dalej , wszystko musi pasować, wszystko grać, ja zniknięta. też muszę myśleć, co gdzie. Może nawet to i owo zwiedzić. Oczywiście w Polsce. Na pewno nie na Zachodzie i tyle. Takie coś to jest. A co dalej pożyjemy zobaczymy. Może do lekarza się udam, może mi samo przejdzie. Jeszcze się okaże. Ale bez kasy nie ma niczego i tyle :(

Wiecie ja MAM TE PIENIĄDZE za coś i one mają przyjść bo po was. Są na rentę. Mogę wiąć 1000 na miesiąc. Tyle jest NAJWIĘKSZA RENTA W POLSCE. Za całe życie oszustwa, że nie mam prawa do renty. I tyle powinni mi płacić do dziś od ukonczenia średniej OGRODNICZEJ - gdyby byli normalni. Ale wiecie to jest taka sytuacji - nic mi nie ma i renta. 1000 zł na miesiąc. Powiedzmy mam rodzine , 3 dzieci - co to jest 1000 zł na miesiąc. Z głodu nie zdechniemy. Mąż może być w róznej sytuacji, ja też. Po prostu jakieś pieniądze za brak matki - Bona - literka, cyferka - ale matka. A KASA? A CO Z TEGO PASUJE? Ja tego nie rozumiałam. To jest bez praw rodzicielskich. Co to jest LITERKA CYFERKA w Polsce. I tyle :(

Wiecie dla mnie Anglia jest zawiścią 1000 zł na miesiąc od parlamentu tam. Każdego. No ile zarabia parlamentarzysta w Anglii - a przez takie układy lecę. No i tyle. Bo ja nienawidzę Anglii. A reszta? To jest kasa. A reszta? I wiecie to trzeba myśleć zdrowiem, ale CHOROBĄ. A ja? Wyslana do klasy sportowej jak ja miałam myśleć rentą w życiu i ja sie nie dam. Bo mam rok powieszony sie dowiem, a co wcześniej, pózniej? No właśnie ode mnie cały wydział sobie co roku wieszają - dziennych. I tyle. I ja mam pretensje ja się czuję skrzywdzona i koniec :( I sie nie dam i tyle

Gość ania37002
Bezdomna, ale przecież to co robisz na kafe, to blog właśnie. I zobacz, ile ma wejść :D

Moja matka swoje pieniądze, ja mam swoje pieniądze. A reszta jest w ogóle bez znaczenia. Te pieniądze moje są - ale inaczej niż matki. Tak jak w Polsce mogą być. Ona ma w Anglii konto. Chyba? Ale są tam pieniądze za ksiązki bo wiem i tyle. No i to wszystko. A ja mogę mieć, mogą zniknąć. Może mi je wziąć. Wy nie wiecie jaka byłam , co myslalam tak z 20 lat temu. Nie wiecie nic o ojcu Kevina - to jest moja rodzina. teraz że tam to czy tamto. ja mam prawie 40 lat. Przestancie się po prostu - nie wiem - wygłupiać? Ja nawet nie wiem jak to nazwać :( IRYTOWAĆ MNIE przestańcie i sie też. Matka literka cyferka to wiecie do sadu SAMA BYM POSZŁA jakbym rozumiała swoją sytuację jak dzis i sama bym prosiła, zeby mnie oddać do domu dziecka bo tam może sie wyuczę a tu? No ale wiecie - bo nie poszłam do domu dziecka. Zeby po studiach na taśmie w USA pracowac. A studia mam. No to co - ale jakie - w jednej nie zamkniętej uczelni. Ale dobra - sama tam polazłam. Już nie narzekam i tyle. No i wiecie te pieniądze matki są DOBRZE -światowy sukces. A ja mam z gier liczbowych i tez je mam wiecie, ale inacej. No Pablo Coelho teleturnieju nie prowadził. Tyle niby matka mogła ale wiecie systemy liczbowe miała i nie pasowała. A powinna sie dowiem. Powinna ale nie pasowała i tyle. Tak jakoś wszystko bylo, że nie. Może przez tę szkołe ogrodniczą. Takie coś to jest. A te pieniądze matki są, żeby mi nikt nie wmawiał,że ją okradam. I wiecie moje inaczej, słabiej, a jej mocniej bo by ją okradli, a nie można jej okraść i tyle. I tak jest Pablo i sie książki sprzedaja - a wiecie zwłoki były faceta i tyle. Tak to jest i koniec. I tyle :( W szkockim stroju ludowym i zostały pocięte na części piłą spalinową więc był facet wysłany - sprawdzono. No tam, że genitalia przyszyto , obcięto. Całość - facet - korpus faceta i tyle :(

Blog nie blog bo po co ja to pisze żebyście sobie DOBRZE PRZEMYŚLELI PIELGRZYMKI w roku 2012 - taki ciemny rok. W 2000 roku nic sie nikomu nie stało - jasny rok, a to? I tyle :( I ja juz teraz pisze bez 1 rodowodu na państwo ZNOWU!!! i tyle. A tu w tym Kew moim to nie wiem i tyle. Ja sie nie wybieram na żadną pielgrzymkę w roku diabła i tyle. Dziecka diabla sie dowiem. A to tam - i wiecie matka ma pieniądze swoje ode mnie , a ja mam od niej teraz - wymiana jest znaczenia. I ma tak, że są i znaczą inaczej trochę, a moje też inaczej i tyle. Takie coś to jest. Ale nie wolno iść kraśc. To nie są pieniądze na zniknięcie. I wiecie ja też je zarobiłam - na przykład brak krzyza rodowodowego na Szwecję BEZ SENSU, ale dalsze życie w Polsce w szkole DAREMNE, ale byłam - mam proces w sprawie zwolnienia dyscyplinarnego, negatywną ocene pracy. Takie cos. Byłam w pracy fizycznej za granicą - znam zasady wszystkie. Nie zarobilam tej renty 1000 zł. Tyle mogę wybrać na miesiąc - to jest dużo? Przestancie. Inaczej mi to zniknie. Tak muszę żyć i tak oszczędzać żeby stykło, a lekarz choroba - nie mogę wybierać więcej. Co wy sobie nie myślicie? i tyle :(

Blog nie blog bo po co ja to pisze żebyście sobie DOBRZE PRZEMYŚLELI PIELGRZYMKI w roku 2012 - taki ciemny rok. W 2000 roku nic sie nikomu nie stało - jasny rok, a to? I tyle :( I ja juz teraz pisze bez 1 rodowodu na państwo ZNOWU!!! i tyle. A tu w tym Kew moim to nie wiem i tyle. Ja sie nie wybieram na żadną pielgrzymkę w roku diabła i tyle. Dziecka diabla sie dowiem. A to tam - i wiecie matka ma pieniądze swoje ode mnie , a ja mam od niej teraz - wymiana jest znaczenia. I ma tak, że są i znaczą inaczej trochę, a moje też inaczej i tyle. Takie coś to jest. Ale nie wolno iść kraśc. To nie są pieniądze na zniknięcie. I wiecie ja też je zarobiłam - na przykład brak krzyza rodowodowego na Szwecję BEZ SENSU, ale dalsze życie w Polsce w szkole DAREMNE, ale byłam - mam proces w sprawie zwolnienia dyscyplinarnego, negatywną ocene pracy. Takie cos. Byłam w pracy fizycznej za granicą - znam zasady wszystkie. Nie zarobilam tej renty 1000 zł. Tyle mogę wybrać na miesiąc - to jest dużo? Przestancie. Inaczej mi to zniknie. Tak muszę żyć i tak oszczędzać żeby stykło, a lekarz choroba - nie mogę wybierać więcej. Co wy sobie nie myślicie? i tyle :(

Wiecie tam na koncie matki mieli TYLKO ZOSTAWIĆ 1 grosz za morderstwo arystokracji polskiej przez polską służbę liturgiczną po 1 wojnie światowej wiecie. Chyba przed 1920 rokiem. Raczej na pewno i tyle. I wiecie oni juz to zrobili żle - ale ode mnie jest tam 1 grosz ŻEBY NIC NA MNIE NIE BYŁO i tyle. I to w zasadzie wszystko co im mam do powiedzenia. Mają se pilnować św. Franciszka w Sudanie, Brygida jest w Rzymie i św. Patryk - tu mają legendy - powinni to pamiętać i tyle. No i to wszystko. Ta arystrokracja polska jest ważna, ta ich Zpolya - to powinni docenić. To wszystko na Francków bylo a na nich tez - i jest do dziś. Choćby i 100 osób zabili - państwo ograli i koniec. I tyle. Takie coś to jest. I juz jest żle ale ode mnie 1 grosz na tym koncie zawsze jest, a reszta to oni se spierdalają i ich srajcie dawno. Tam miał byc 1 grosz. Nie funt i tyle. - za Smoleńsk 1919. I tyle. No i co jeszcze? A w tym Smoleńsku też tam wybili kogoś. KTO WIE czy nie arystokratów polskich wcześniej wiecie. Za tę Zpolye czy Bonę. 100 osób chwycili i wyrżnęli gdzies tam. To by trzeba poszukać. W każdym razie konto matki w Anglii jest puste i teraz ja chcę swoją kasę. I grosz wszystko gra. I wiecie na rodzinę oddana, a do lekarza nie mogłam iść. No niby mogłam, ale dziwnie. I patrzcie jakie wały - szkola średnia renty 1000 zł nie. No a przecież powinnam sie uczyć. No to np medycyna i język i wyjazd i jakaś praca,zeby nie bylo ze tylko renta. I ich. Nie. No to wiecie - wiecie o co chodzi. A w Polsce jak ja zyłam? Oni są jebnięci. To mieli powiedzieć TYM BARDZIEJ i sie tym durniom nie dajcie że pieniądze jakieś takie z gier że cały system emerytalny się im rozleci - rentowo -emerytalny. No ale coś bym wiedziała. Np. pass USA i do USA bo tam takie rzeczy sie nie dzieją. No i co by mi tam pasowalo? Po polskich studiach praca w amerykańskim szpitalu na pass USA? Albo wiecie renta , do USA i studia zacznij jakieś. Takie coś. No mówie wam NIE -bo na zdjęciach żle wychodziłam? Takie wariaty. Sorry :(

Wiecie czemu ja TAK NAJBARDZIEJ ani grosza nie dostałam - bo pasowały mi 2 filologie A TO NIE MOGŁO BYĆ. Medycyna i coś jeszcze. Takie coś. No ale renta to chyba po technikum ogrodniczym. Po liceum? Za studia. To po studiach. I wiecie teraz tak myślę logicznie jakie mialam szanse z świętą górą Grabarką? No nie wiem. Może jakieś miałam? A wy macie? Wiecie oni już tam mają funta - pi razy oko św. Franciszek jest. No ale leci im Zpoya, Smoleńsk, wszystko. Chociażby poczytać - NIC. To co oni czytają? Dziennik Bridget Jones. I wiecie KK polski w tym? Że co? Za jakąś kaplicę? Objawienia Lucyfera? Nostradamusa? Kaplca stawiania Tarota na Obraz Miłosierdzia Bożego by pozostał w Polsce bo co za obraz. Jaki malarz. Nic nie pasuje. Jan Matejko. Tak pasuje i tyle :( No ale obraz jest cudowny. W sensie COŚ ZNACZY. I było, że Faustyna sama to namalowała, żeby wszędzie była Polska. I zyczyły jej potępienia wiecznego. I tak stawiały Tarota. Bo tam się OT TAK diabeł pojawił. Elzbieta 1 bo też stawiała Tarota bo było widać. No a one razem z nią. I tyle. I dlatego Elzbieta 1 bo na Tarota ich. Bo tez stawiała. Widać stawiała. Bo jak się ogrywa szatana? Elzbietą I stawiająca Tarota i ze była w kaplicy Miłosierdzia Bożego. Takie coś. Objawiła sie bo musiała żeby ograć Tarot. Wyobrażacie sobie podobne brednie? I to ZAKONNICE :(

Wiecie jakbym zobaczyła Obraz miłosierdzia Bożego podpisany "Kto we mnie wierzy nie na wieki nie przepadnie" to bym się zastanowiła nad nim. A tak? Wiecie widzialam Araba z Sudanu - wtedy z Egiptu i myślałam wiecie Jezu ufam Tobie to nie rozumiałam, ale podobny. Tyle pomyślalam. Ja chyba widzialam tego gościa. Bo obraz jest ZNIKNIĘTY. Żeby sie nim nikt nie łudził bo jest żle podppisany - jest na panstwo, wszystko żle co można było. Malarz pił, nie słuchał Faustyny, ona sie na sztuce nie znala i bylo,że sama to malowała. Chcieli poprawić - malarz zniknął. I teraz ktory był pierwszy ktory drugi to będę wiedzieć i z takim podpisem do góry może być, nie to nie, Dzienniczek może być z komentarzem i tyle. Malarz moim zdaniem to szatan i tyle.

Gość nie znajdziesz
akceptacji jeśli będziesz tak odmienna od pozostałych, aktualnie wygląda na to, że jesteś zdrowo walnięta, nikt nie a ochoty czytać takich długich niezrozumiałych farmazonów, jeśli tylko masz możliwość się leczyć i bardziej przystawać do rzeczywistości ZRÓB TO

Wiecie Polska się dowiem leci Dekalogiem, to ogrywa tarot tak działa kościól przez to porno może być. A filolog z matmy ja na to? A po co to komu. Inny filolog też może być. I wiecie NIC TYLKO JĘZYk, ale filolog z matmy nie. Takie cos to jest :(

Wiecie Polska się dowiem leci Dekalogiem, to ogrywa tarot tak działa kościól przez to porno może być. A filolog z matmy ja na to? A po co to komu. Inny filolog też może być. I wiecie NIC TYLKO JĘZYk, ale filolog z matmy nie. Takie cos to jest :(

bezdomna, a moze ktos powinien Ci pomóc zebrać jakąś kasę na leczenie? Co o tym myslisz?

Zebrać na leczenie? Ja mam SWOJE PIENIĄDZE. I to od dziecka. Ale wszyscy byli tak chciwi i pazerni, ze nie dostałam ani grosza. Chyba moja rodzina się dowiem. Ja nie mam rodziny. Ja się tu nawet leczyć nie mogłam. Po co ja chodziłam do jakiejś KLASY SPORTOWEJ choc nawet z tego mam użytek. Zeby mi sie w głowie posrało i popierdzialo, ze mam iśc na studia. Chyba po to. Na długie dystanse musiałam biegać z krzywym kręgosłupem. I tyle mnie cokolwiek obchodzi. A jeśli na studiach starościna nic sobą nie prezentowała BO PO SZKOLE KUCHARSKIEJ to wystarczył telefon do dyrektora szkoły i co? Zła opinia - nie ma starościny. Średniej. Nie podstawowej. Albo jednej i drugiej, nie? Tu nic więcej nie ma - niczego więcej. I tyle :( Co ja mam jeszcze napisać? W Angli mnie ograli mają 1 grosz za no POWIEDZMY 59 morderstw w Rosji przez 59 aktorów porno wiecie w Rosji - i tak Zploya, Bona - chyba tak to było, że już nie mogli - tacy artyści , wszyscy ich w dupie to idą rządzić. I krzyże rodowodowe mieli i wszystko. Chyba chcieli teatr albo więcej teatrów, każdy chciał rządzić w tym teatrze i zaprosili pewnego dnia nic tylko 59 ARTYSTÓW - tak powinno być - SZLACHCICOW, żeby porozmawiać o wszystkim - także o swojej przyszłości. Byle nie w Polsce bo wszystko poleci. No i jak sie domyślacie POLSKIE ROZMOWY i kto wrócił żywy. I było, że wilki ich zeżarły. I było - to jedźcie razem - nie - takie coś to było że każdy oddzielnie będzie ale albo coś się dowiedzą albo nie. No i przyjechali i wiecie nic - wkurwieni że wszyscy ich olali. A było ODWROTNIE wiecie że oni mieli zabić ich tam w Rosji. Nic tylko do Smoleńska pojechali. No i zabito szlachciów. I w kawałki i coś tam. Albo nakarmili nimi ludność - niech sie przyjdą najeść - mieli przychać szlachcice. Ależ byli mówili ludzie. I wiecie jak to byli? Kto był? Nikogo nie było - jest pełno mięsa, stoły czekają. Takie coś. No i wiecie - co tu robić? Poszli - przyszli do domu, jak zaczęli rzygać. A gdzie poszli ci szlachcice - do lasu na jakieś przyjęcie. Do lasu na przyjęcie? Przyjęcie w lesie się wydaje? Dla kogo? I tyle. No i zostawili ich i poszli. I ta ludność do dziś się tego czuje winna A PO CO? I było, że to wszystko przez ludzi. Oni byli pierwsi - po cichu i mieli powiedzieć jak ktoś przyjdzie i będą rzeżnicy. I tyle. No i przyszli i im mówili, że mają przyjść do wsi. Nie do lasu. Niech się nie obrażą , ale to polskie sprawy. I powiedzieli. I kto kogo zabił? I czyje mięso bylo w poczęstunku. I to była chyba bitwa pod Smoleńskiem... rok i teraz nie wiem ktory. To sobie sprawdzę. Bo to warto wiedzieć. I to byla 1 wojna światowa a drugą wywołał Piłsudski i 3 armia. A reszta to pierdoły. Ale sluchajcie TAKA SPRAWA - rok 1920. Do krzyża rodowodowego z Jezusem Chrystusem nawet rację mieli - nie wiadomo kto był większym idiotą, a królem i tak jest Jezus Chrystus I JEGO ANIOŁY bo tak wierzyli wiecie w Polsce NA ROSJĘ. Tam Chrystus Król a tu Chrystus Król I ANIOŁY jego i tyle. Żeby było więcej aniołów bo ludzie w Polsce to wilki, jeszcze po Smoleńsku. No i do tego miejsca nawet tam 200% racji, ale teraz wiecie - ta pielgrzymka - ale teraz wiecie przyszli na te pola i co tam zobaczyli? Za nimi szła WIELKA CHMURA -wiecie co z tego zrobili? SYMBOL WYZWOLENIA EGIPTU OD JARZMA FARAONÓW i tyle. No wiecie... takie coś. No a to było OGROMNE TORNADO -i oni szli wiecie nie w kolumnie BO TAK TO OPISYWALI tylko POLEM wiecie to wszyscy idą chmarą i nie umieli wydać ROZKAZU A SZLI NA WOJNĘ - jedni w prawo drudzy w lewo wiecie i tak to wyglądało i powiem wam co w tym lasku tam było? Niektórzy całkiem z brzgu do lasku - COŚ ICH UBRAŁO nadzy księża i zakonnice - i do lasku - to to co w USA - takie coś to jest - to jest koniec świata ! To nie jest żadne wyzwolenie Egiptu to jest RODOWODA KLĘSKA EGIPTU I POWRÓT WŁADZY FARAONÓW. A ludzie cokolwiek nie powiedzieć szli dalej choć kto wie może tak to wyglądało? I co oni mieli robić. Po pierwsze w ogole nie iść na tę pielgrzymkę - jeśli był to symbol wyzwolenia Egiptu spod jarzma faraonów to NA PRZEDZIE -czyli w tył zwrot i jedynie co miało być to wiecie ROZKAZ księzy i zakonnic że NA BOKI i wiecie za to że ich rozebrali do naga BO TAK MUSI BYĆ to tylko ciuchy to oni uciekli im i NA NICH wiecie w parafiach, wszędzie. No ale w lasek i diabeł na nich, głowy pourywał. A wiecie powiem wam nie uciekliby i by żyli. Bo to był ich pomysł bo chyba było zalecenie żeby nie iść. Niech se I Polaki i ruski robią co chcą. Zabory już były - najwyżej zaś zabory - tym się i tak nikt nie przejmował. I tyle. I bylo że rodzin dlatego ich rozebrali żeby szli OD POCZĄTKU i sie im zgodzili. Tylko w butach szli. Bo było taka okrutna kara a tylko na polu po nagu. NIe CAŁY CZAS PO NAGU i dlatego na tej pielgrzymce nie ma SPOWIEDZI i ANI JEDNEGO KSIĘDZA bo nie pasuje chodzić w ubraniach ew. ktoś kto ma ubrania. A wtedy chyba szli księża JEDEN RAZ MOŻE??? kto wie. Porozbierali bo tak jakby nie mieli ubrań - to to samo. Tam rządzi masa i tak dalej. Ta Gosia się NIC TYLKO WYSPOWIADAĆ chciała, odświeżyć w pewien sposób. I wiecie dopiero jak poszła na Giewont to jakoś to zwalczyła, a tak to w ogóle. Nic. Co to za dziwoląg. Nikt nie wie o co chodzi. Takie coś to jest. NIestety :(

Nic tylko wiecie myślę, że za rok JEDNI I DRuDY WRÓCILI i wymordowali jedni 50 i drudzy 50. I szlachta i pornografy po 50 osób z ludności. Za mało no to 3 rok po 100 osób. I bylo cicho? I doszło do wojny. A czemu? No takie historie to są. Ci aktorzy porno nawet jak zginęli to się odrodzili. I MOIM ZDANIEM doszli ONI do Polski nazat ale wiecie powiedieli MĄdRY JACYŚ może kościół bo chcieli zwłoki? Że nikt nie przyszedł i co się tak cieszą to jeszcze raz obrady. I wiecie co to... takie coś... to za rok poprawka. 50 osób. I tyle. 50 jednych i drugich - razem 100 osób na matmę. Co? Kto to takie coś widzial. No to chodzi tylko żeby się dogadać, żeby coś takiego nie zostało. NIkt nie wrócił. Czy coś wiedzą na ten temat? Takie rzeczy to są. Nic nie wiedzą i tyle. No a to chyba miejscowość św. Pawła. Może tam był, jakieś objawienia. Bo to ważne. No i wiecie może i się spotkali i jednych i drugich. W lesie i może za rok 100 ale na miejscowych - ilu ich tam siedzi? I tyle. Nic tylko wiecie chyba tam się ZSYŁKI zaczęly i tyle :(