Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiton

Czy to normalna kolej rzeczy?

Polecane posty

Gość koszysta
Mam to samo. Jestem kobietą. Zastanawiam się co motywuje innych ludzi do tego, by kogoś zapoznać, a potem poznawać go coraz lepiej. :O

Gość koszysta
Myślę, że mój problem wynika z nienaturalność sytuacji, w której ewentualnie mogę kogoś poznać. I jak o tym pomyślę, o tych wszystkich procedurach, które zawsze wyglądają tak samo i na ogół podobnie się kończą, to po prostu odechciewa mi się.

Gość lek
Autorze , twój "problem" wynika trochę z lenistwa i wygodnictwa. sam piszesz ,ze po kilku spotkaniach kończysz znajomośc . A może tej odrzuconej dziewczynie warto dac szansę ??Trochę to takie zachowanie starokawalerskie się odzywa. Zobaczcie ile teraz rozwodów , dlaczego? Bo ludzie się nie staraja , bo łatwiej powiedziec do wiedzenia niż odbudowac relację . Potem kolejny związek, zgrzyty, spory i co pakujemy manatki idt.Nie potrafimy rozmawiac i tyle. Zasłaniasz się pracą , a jak żyją ludzie , którzy maja dzieci , rodziny? Tez pracują , realizują cele, wożą dzieci na takie i siakie zajęcia. I sa szczęśliwi. Bo rodzina daje silę !!!To z jaka ufnością patrzy na Ciebie dziecko , jak szczęśliwe przyniesie szóstkę ze szkoły, jak partner , który zmęczony ale zadowolony wraca do domu. Ryzykuj , nikt z zasady nie chce byc sam, w życiu nie uwierzę !!!Powodzenia;)