Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krocia86

Plamienie jednodniowe 7-8 dni po owulacji - co to może być?

Polecane posty

Gość krocia86

Cześć. Robiłam testy owulacyjne, i wynik pozytywny się pokazał oczywiście w jednym dniu, i były starania. Oczywiście w momencie owulacji zanotowałam skok temperatury. I bodajże w 7 bądź 8 dniu po owulacji miałam jednodniowe plamienie - śluz różowy, i na bieliźnie miałam taki sam kolor - na pewno nie brązowy, i to plamienie minęło. Mam wciąż śluz płodny, ostatnio mnie mdli (najbardziej widoczny objaw), i zakłuje mnie jajnik prawy albo lewy oraz jak nigdy w życiu nie miałam bóli krzyża (od czasu do czasu się pojawia i to okropny lecz chwilowy). Martwię się tylko co to za plamienie jeśli to ciąża? Nigdy mi się to nie zdarzało. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Do okresu zostało parę dni. Nie wiem czy może jednak okres się rozkręca?

to może być plamienie implantacyjne :-) tak miałam w pierwszej ciąży. Zrób test za kilka dni :-)

Gość krocia86
Nio też o tym pomyślałam, ale nie chciałam się nakręcać bo rozczarowanie boli :(. Tylko wystraszyłam się bardziej pod tym kątem że mam jakiś niedobór, np. progesteronu ale przecież cykle mam regularne. Już któryś miesiąc z kolei staramy się o dziecko. Ale zrobię test ciążowy w dniu okresu. A poza tym czuję dziwny ból brzucha, niby jak na okres, ale jednak to coś podobnego, i raz wrażenie miałam że przez jajowody coś przebiegało. Dziwne... Ale dzięki za odpowiedź :).

Gość krocia86
Dam znać czy w końcu to ciąża czy to okres.

Gość może to być plamienie implanta
cyjne a lbo jakieś zaburzenie hormonów.jeśli zdarzyło ci się pierwszy raz to poczekaj spokojnie do terminu@ i wtedy zatestujesz. Jeśli w przyszłym cyklu to się powtórzy to na twoim miejscu udałabym sie do ginekologa.z twojego opisu wynika że pierwszy raz ci się zdarzylo, wiec moze to byc i implantacja zarodka, za co życze powodzenia!:)

Gość przez jajowody coś przebiegało
heheh, pewnie jajko spierniczało przez plemnikiem:p:p:p

Gość krocia86
Heh, wiem że to śmiesznie brzmi, ale tak odczułam :). Poważnie.

Gość adiol
witam staram sie o dziecko 2 miesiac i tydzien przed okresem dostałam dziwne plamienia jednodniowego ciemnego brazu zastanawiam sie czym to moze byc spowodowane czy to po prostu oznaki okresu zblizajacego sie miesiac temu z spuznil mi sie 2 tygodnie i pare dni z pierwszym dzieckiem nie miałam zadnych problemów po tygodniu spuznienia zrobilam test i wyszedł pozytywny prosze o porade ?