Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia..

depilacja - grupon

Polecane posty

Gość klaudia..

Witam, chciałam zapytac, czy ktoś korzystał z depilacji IPL za bony z grupona (które są w baardzo niskiej cenie)? Czy taki zabieg rzeczywiście działa czy to tylko taka ściema, że wydajemy 200zł za kilka zabiegów i są to pieniadze wyrzucone w błoto. i jeszcze jedno pytanie.. chyba znalazłam jakiegoś kruczka co do tego, nie rozumien tego zdania, cos cyba w tym jest : "W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godzinnym wyprzedzeniem groupon przepada" . z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam :)

Gość klaudia..
proszę o odpowiedzi :)

Ja korzystałam. Działa. Wprawdzie jeszcze ze 2-3 zabiegi by mi się przydały, ale czekam na nadwyżkę gotówki ;) Nie wiem jak jest w salonie, do którego chcesz się wybrać. Ja byłam w MonaLisa i absolutnie nie czułam się tam "gorsza, bo z groupona", a i same zabiegi były "pełnowartościowe". Ta uwaga z nieodwołaniem rezerwacji, to chodzi o to, że jak się zapiszesz na wizytę na konkretny termin, ale uznasz, że jednak masz w tym czasie ważniejsze rzeczy do roboty, to jeśli nie zadzwonisz i nie zmienisz terminu na przynajmniej 24 godziny przed wizytą - termin Ci przepada. Czyli jeśli dzień wcześniej postanowisz przełożyć termin, to nic złego się nie stanie :)

Gość klaudia..
nogogłaszczka dziękuje za odpowiedz:) myslalam, że chodzi o co innego :P ja wybierałabym się do salonu w Częstochowie :)

Gość ghghghgh
ipl to chyba można zrobić taniej beż żadnego groupona- np w no+vello za 99 zł

Gość klaudia..
u mnie zlikwidowali ten salon