Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepracująca-szukająca

Zamienilibyście ? (praca)

Polecane posty

Gość niepracująca-szukająca

Praca 5 dni w tygodniu, Po 12 h, Zarobki 1300 zł, Umowa o pracę, 14 km od mojego mieszkania , Gastronomia Moja obecna praca to: 4 dni w tygodniu zarobki 1100 netto, Taka sama branża, Umowa zlecenie, Praca po 6h - 8 h dziennie Co sądzicie?

Ciesz się ja nie mam pracy za taką oddałabym duszę.:P

Gość chrzonstka
oczywiscie ze nie !!!!

Gość pracująca-szukająca
chrzonstka - dlaczego?

Gość ikillaaa
zalezy czy ci staracza na zycie jezeli nie no to podejmnij inna ale wiec ze praca to nie wszystko zapierdddd.... a zycie płynie prawda,trzeba tez cos pozyc ja teraz nie mam pracy wziełąbym kazda ale moj kolega zmienił prace na inna gdzie mu lepiej płacono i teraz siedzi do 19 40 w pracy nic zycia nie ma tylko praca i praca ja tak nie chce np zyc a ty rob jak uwazasz

Gość pracująca-szukająca
Potrzebuje kasy z jednej strony :( a z drugiej nie wiem czy wydoje 12h dziennie kilka dni pod rząd...i jeszcze studia zaoczne :( obrona mgr w tym roku ... sama nie wiem :o

Gość to tylko 200zł
a zapierdalanie o prawie polowe wiecej:O a, i jeszcze dojezdzanie:O ja bym nie zmienila

Gość krakuskaaa
cooo?? Jezu ludzie na co wy sie godzicie?? jak można zapieoprzac po 12 h za 1300 zł , albo za 1100 zł??:-( szanujcie sie trochę bo rpzez was top pracodwacy szukja nie pracowników a niewolników, takich czarnuchów jak wy!!

Gość dobra radaa
tak do porównania autoreczko ja pracuję po 6 h dziennie/ 5 dni w tygodniu i zarabiam 1450 zł! Nie rozumiem cię jak mozna pracować za takie grosze

Raczej nie. Te 200 zł więcej, to żaden argument, bo jeśli różnicę czasu pracy(i dojazdów) między pracą 1 i 2 poświęciłabyś na jakiekolwiek zajęcie dorywcze, to pewnie jeszcze więcej byś na tym ugrała. Chyba, że w tej potencjalnei nowej masz szansę na szybką podwyżkę albo w obecnej masz ciągłe poczucie zagrożenia, że mogą Cię wywalić - jednak umowa o pracę daje więcej pewności.