Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donria

Dlaczego tak jest czy wy tez tak macie

Polecane posty

Gość donria

Jestem zgrabna noszę wysokie obcasy np spodnie i do tego kurtka bez dekoltów czy mini rozpuszczone włosy zawsze podmalowana i właśnie w tym rzecz że zawsze zagadują do mnie faceci i proponują randki dwuznaczne podteksty że mam cudowne ciało i ja wiem że oni chcą ode mnie tylko jednego więc co ja robię źle? dlaczego tak jest że nic nikt nie chcę np stałego związku tylko romans ...

Gość lek
może jestes zbyt wyzywająca? ;) serio piszę , pomysl

Gość donria
No ale właśnie piszę że ubieram spodnie szpilki i kurtka. Więc co w tym wyzywającego i to mnie zastanawia

Gość donria
więc może jakiś pan się wypowie

Gość crazy Morning
mam to samo, tak już chyba musi byc ;)

Gość jakiś pan
Faceci wyczuwają, które kobiety nadają się do związku, a które tylko na szybki numerek.

Gość crazy Morning
ja Cię doskomale rozumiem, z tą różnicą, że we mnie właśnie widza partnerkę - i to jest dopiero problem ;)

Gość donria
bardzo ciekawe bo nie jestem jakąś pierwszą lepszą tylko mam jakieś swoje aspiracje amibcję dobrze się prezentuję jednak panowie proponują mi układy i wychwalają pod niebosa

"Faceci wyczuwają, które kobiety nadają się do związku, a które tylko na szybki numerek." coś w tym jest 🖐️

Gość crazy Morning
bierz to na luzie - ja wysłuchuję codzień wiele komplementów, ale smieję się z tego, bo wystarcza mi jeden facet :)

Gość donria
Bardzo dziwne ale jak to można wyczuć? ja jestem osobą wrażliwą ,łatwo się przywiązuje i interesują mnie stałe związki a nie przygody . I nie wiem co teraz trapi mnie ten problem i nie wiem co mam w sobie zmienić

Gość akabarbiette
mam to samo, podoba ci sie to i nie narzekaj chciała bys byc przecietniara? jak bardzo ci to przeszkadza w co watpie ja to lubie to zwiaxz włsy zrób lzejszy makijaz buty na płaskim i po problemie.

Gość crazy Morning
ale czemu doszukujesz sie głębszego sensu w zwykłym pierd... o niczym 99% populacji facetów? wszyscy sa tacy, praktycznie bez wyjatków i trzeba nauczyc się z tym zyć ;)

Gość donria
Jasne przecież widzę się w lustrze zawsze pilnuję żeby nie było zbyt wulgarniei odważnie bo bym się krępowała i źle czuła .i po co to zmieniać i robić z siebie szarą myszkę

Gość crazy Morning
aka... - tez myslałam, że płaskie buty, koszulka i jeansy to zniwelują, ale niestety niektóre dziewczyny maja w sobie to coś, co nie pozwala im zniknąć z tłumu, nawet jeśli założyłyby na siebie zgrzebny wór ;) :D

Gość crazy Morning
yzma - a dlaczegóż to?

miałam kiedyś taką koleżankę z gatunku szarych myszek, bez makijażu, zawsze w kiepskim stroju. Jednak wystarczyło by się gdzieś pojawiła od razu kręciło się wokół niej kilku facetów. Robiła konkurencję największym laskom wokół siebie i mam wrażenie że nawet jakby stanęła obok niej goła Cindy Crawford to i tak faceci lgnęli by do niej. To chyba jakieś feromony, bo nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć. Może Ty właśnie należysz do grupy takich dziewczyn... Jeśli tak to z jednej strony zazdroszczę, ale z drugiej współczuję bo wiem że ta moja koleżanka wcale nie jest z tym szczęśliwa... Znamy się już kilkanaście lat, a wokół niej nadal sami napaleni faceci. I nikt, nawet jej mąż, nie traktuje jej poważnie.