Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia_80

przerwa miedzy rodzeństwem

Polecane posty

Gość mamusia_80

przerwa 4,5 roku. Czy to dużo? Czy moje córki 4 i 6 lat beda miec kontakt z maluchem który sie urodzi za poł roku.

u mnie bylo podobnie - mam starszego brata o 1,5 roku i mlodszego 4 lata. na poczatku byly burze miedzy wszytskimi, ale zawsze trzymalam sie ze starszym bratem - ten mlodszy nam zawsze przeszkadzal. dogadalismy sie dopiero jak stal sie mlodszy brat nastolatkiem - teraz zycia sobie bez siebei nie wyobrazamy

Gość bxbvxvbx
u moich jest 6 i 10 lat roznicy mieddzy rodzenstwem :)

Gość bxbvxvbx
ale moim zdainem wiek to nie wszystko,liczy sie zgodnosc charakterow tak jak u mnie gdy bylam mala, potrafilam sie dogadac z starszym bratem bo mielismy podobne gusta i nie klocilismy sie, ale o rok starszą siotra za nic nie potrafilam nigdy dojsc do porozumienia i tak do tej pory jest.Poprstu jesli wystapi konflikt charakterow to wiek mozesz do wora i jeziora wrzucic :)

U mnie miedzy laskami jest 4 lata. Ja uważam ze to dużo! Widzę, ze to dużo! Moze kiedyś ta różnica sie zatrze, ale na dzień dzisiejszy kosmos. Dobrze ze jest taki mały łączniczek miedzy nimi to jakoś się to trzyma ;)

U mnie jest równe (+2 dni) trzy lata i teraz to ogromna przepaść, ale będzie tylko lepiej. Myślę, że już za 1,5 roku dziewczyny znajdą nić porozumienia ;)

Gość 7 lat, ale juz duze
miedzy moia corką a meza córką jest prawie 7 lat roznicy i zawsze mlodsza tepila starszą :o