Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kramerkaaa

Czy wybaczylibyscie ...

Polecane posty

Gość kramerkaaa

klamstwo osobie(partnerce/partnerowi) ktora bardzo kochacie i bardzo wam na niej zalezy?

to zależy co by było do wybaczania ;) są rzeczy, których nie da się wybaczyć, a są takie, które można a wręcz powinno się gdy sie kocha

Gość ruchacz pospolity
Żadnego wybaczania, od razu na stos.

Gość kramerkaaa
No wiec mam 24 lata od 7 mcy w zwiazku,oklamalam chlopaka bo powiedzialam ze studiowalam ale potem przerwalam,a w gruncie rzeczy nigdy nie studiowalam.

myślę, że takie coś wybaczyłabym bez problemu, pytanie tylko czemu kłamałaś i jak sie wydało, jeśli sama sie przyznałaś to znaczy, że jednak żałujesz że go okłamywałaś...

Gość kramerkaaa
Podle sie z tym czuje dlatego dzis mu o tym powiem bo ma do mnie za jakas godzine przyjechac.

Gość kramerkaaa
Nie wydalo sie,dzis chce mu o tym powiedziec,to bylo tak ze ktos mu powiedzial ze studiowalam no i ja na poczatku nic nie mowilam jak sie o tym dowiedzialam bo niesadzilam ze go pokocham i bedziemy razem,a jak juz pokochalam to sie balam i to odwlekalam,ale czuje sie z tym podle.

no to powiedz mu to wszystko - że nie planowałaś takiego "kłamania" i rozwoju sytuacji, że teraz czujesz się z tym bardzo źle i musisz mu w końcu to wyznać, że jednak nie studiowałaś. tak szczerze mówiąc to gorzej jakbyś nakłamała, że masz mgr a tak na prawdę wcale nie studiowałaś, ale skoro on myśli, że tylko byłaś na studiach, które przerwałaś to może nie będzie zły, najwyżej troszkę zawiedziony, że dopiero teraz mu o tym mówisz

Gość kramerkaaa
Tak zrobie wlasnie,boje sie ze przestanie mi ufac po tym albo powie ze skoro w takiej sprawie go oklamalam to i w innych tez moge.

Gość Mi się podobają Arabi
dziewczyna bez studiów do wstyd

Gość dejotka.,
mialam bardzo podobnie. tylko ja mu nie powiedzialam, ze do liceum nie chodze:P oklamalam, potem zdawkowe odpowiedzi. prawde poznal z moich ust po tym jak zdalam mature. poltora roku klamstw. bardzo go to zabolalo... wybaczyl i jest ok, ale bardzo cierpial, widzialam jak bardzo sam fakt go zabolal... do dzis czuje sie podle:P