Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietySąDziwne

Zbieramy: Cechy które nie podobają się kobietom w mężczyznach

Polecane posty

Jakie ja posiadam? Popatrzmy... - Niedojrzałość (gość czyta mangi zamiast sobie rozkładówki z gołymi babami na ścianie zawiesić, frajer) - Małomówność (mógłbyś poopowiadać gdzie i z kim się najebałeś i jaki kit dupom wstawiałeś na imprezach, frajer) - Brak przebojowości (Brak przyjaciół a nawet kolegów? Nie odzywa się gdy niepytany? Frajer) - Niezaradność (facet w takim wieku i nie zarabia przynajmniej 3.000 netto? Frajer) - Czytanie książek (i na co ci te bzdury? Kogoś to prócz ciebie obchodzi co masz na półce w domu? Tylko kasę marnujesz. Frajer) - Brak hobby (ani wspinaczka, ani podróże, ani kurs pilotażu ani nawet malarstwo czy fotografia tylko jakieś tam... książki i komputer. Frajer) - Brak pasji (nie dostajesz biegunki ze szczęścia gdy opowiadasz oo czymś co lubisz. Frajer) A ja tak bardzo chciałbym być tym kłamliwym skurwysynem co to oszuka i wykorzysta i na koniec jeszcze wyśmieje. Chciałbym aby moje życie znaczyły rozbite, puste butelki przy śmietniku z trudem wyniesione z mojego mieszkania. Co ja bym dał aby przynajmniej raz w miesiącu policja przyjeżdżała z interwencją z powodu zakłócania ciszy nocnej. Co ja bym dał aby pierwszym słowem jakie przychodzi kobietom na myśl o mnie było słowo skurwiel. Co ja bym dał...

i tak pierdolicie a prawda jest taka ze zakochujecie sie w tych ktorzy maja to cos i wtedy wam te cechy ktore tu wypisujecie wam kompletnie staja sie obojetne bo jestescie zauroczone i tyle. potem przychodzi opamietanie i mysli w stylu " co ja w nim widze itd. i naiwnie liczycie ze dla was sie zmieni.

Gość troche dzikaa
Facet ktorego naprawde mozna uznac ze jest beznadziejny to taki ktory: - jest malo pewny siebie - nie jest stanowczy - ktory nie potrafi rozmawiac kiedy pojawia sie "trudny temat" -nie ma szacunku dla innych - zamkniety na poglady innych, idiotycznie upiera sie przy swoim kiedy ewidentnie nie ma racji -wulgarny ahh byloby mozna wymieniac nietstety takich panow jest bardzo duuuuuuuuzo

Gość Darker ma gadane tylko na kafe
Gdyby byl taki w realu mialby niezle branie. ;]

Gość Darker zapisz się na kurs pua
nauczysz się bajerowac 🖐️

"- ktory nie potrafi rozmawiac kiedy pojawia sie "trudny temat"" A co to jest ów trudny temat? Chcę ślubu? Zapomniałam pigułki? Moja mamusia u nas zamieszka? :D

Gość troche dzikaa
Darker- twoje pytanie jest juz w sobie glupie... trudny temat to inaczej mowiac odmiennosc pogladow na ktore niestety czesto wy faceci nie chcecie dyskutowac.Dla wiekszosci z was w takich sytuacjach najlatwiej jest wyjsc z domu albo milczec...dziecinada

"Dla wiekszosci z was w takich sytuacjach najlatwiej jest wyjsc z domu albo milczec...dziecinada" Najlepiej jak wiadomo przypieprzać się do wszystkiego. Jak ci się nie podoba to odejdź.

Gość troche dzikaa
Zbieramy:cechy ktore nie podobaja sie kobietom w mezczyznach .. przyklad? to np tacy, ktorzy NIE POTRAFIA rozmawiac i na problem odpowiadaja mniej wiecej w ten sposob: Najlepiej jak wiadomo przypieprzać się do wszystkiego. Jak ci się nie podoba to odejdź.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Darker - Czy ja dobrze myslę , że jesteś po prostu zbyt grzeczny i ułożony jak na te czasy ?

Gość bi bi bi
yhymm jakie wy musiciw byc zajebiste ja za to jestem pachnacy atrakcyjny pewny siebie bystry romantyczny zaradny kumaty meski elegancki z własnym zdaniem nie z tego swiata swirem ktorego kochaja i ktory tez potrafi kochac i okazywac uczucia .mało? No fakg trochd nudny kgoremu nie pasuje zaden stereotyp i troche mi tu brakuje jakiejs indywidual osci ehh ide w kime papa buziakow stodwa dla wszustkich.

Gość gffghf
niezaradność, niskie iq, tradycjonalizm, bycie maminsynkiem czyli zwykłą cipą