Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietySąDziwne

Zbieramy: Cechy które nie podobają się kobietom w mężczyznach

Polecane posty

ciekawa jestem czy jak facet widzi zadbana laskę to sobie od razu myśli - ehhh tam daruję sobie przecież i tak nie mam szans :D

Gość DO: No i niski wzrost oczywiśc
Nieprawda! Przez takie myślenie jakie Ty posiadasz do tych zadbanych jest prawie zerowa konkurencja! :(:(

Gość No i niski wzrost oczywiście
alayka - dokładnie tak jest konkurencja może w ilości zerowa, ale na pewno nie w jakości. przecież taka babka nie zadowoli się normalnym facetem, tylko będzie czekała na towar z górnej półki. one wolą być same, niż brać kogoś kto nie jest idealny

Pewnie z takim jak ty - ciapą, flundrem, bezrobotnym i przygłupawym ? Dziękuję, ale ja wolę takiego jakiego opisałam. :P Uważasz, że zadbani i kulturalni, a przy tym oczytani, inteligentni mężczyźni to ciapy ? Chciałbyś poznać pewnie mojego mężczyznę. Za niego nigdy nie muszę się wstydzić.:P

Gość KobietySąDziwne
oreore w ogóle mnie nie zrozumiałaś 🖐️ chodziło mi o Twój pierwszy post gdzie pisałaś: Analfabetyzm (lub prościej nieznajomość ortografii), nieumiejętność wyrażania się, manipulowanie uczuciami, chamstwo, kłamstwo, chwiejność postanowień, niezaradność życiowa, brak ambicji, wygodnictwo, kalectwo emocjonalne. Cechy zewnętrzne:brak dbałości o uzębienie , o stan higieny i ubioru." i ja stwierdziłem, że opisałaś maminsynka, ciapę, ofermę, itp. i takie cechy są jak najbardziej NIE mile widziane. Nie zrozumieliśmy się po prostu, ja się cały czas z Tobą zgadzam 🖐️

A ja stwierdzam, że maminsynek, ciapa i oferma w jednym mają to do siebie, że częściej są zadbani niż nie zadbani bo wszystko robi za nich mamusia, łącznie z myciem zębów ;)

Gość żonkoś18lat
Autorko, jesteś chyba nie do końca douczona. Cechą człowieka nie może być posiadanie lub nie auta, prawa jazdy czy mieszkania.

Gość KobietySąDziwne
oreore bo Ty się skupiłas głownie na wyglądzie :classic_cool: a moja uwagę głownie przykuło kalectwo emocjonalne, wygodnictwo, niezaradność, brak ambicji, itp. to są typowe mamusine synalki 🖐️:P

Gość żonkoś18lat
A analfabetyzm to nie jest nieznajomość ortografii!

tak smierdzacy obleni grubi debilowaci badz przystojni ale chamowaqcjni i perfidni sa zajebiscie mile widziani w moim otoczeniu a agresywni debile juz napewno uwielbiam

Dodać jednak muszę, że nie wszyscy tacy są i chwała za to Panu :D 🖐️

Gość KobietySąDziwne
żonkoś18lat mój błąd ;) niedopasowałem tytułu do treści, ale jak ktoś się przyczepił do tego dopiero na drugiej stronie topiku to chyba nie jest tak źle :P

Gość gretyarea
skąpstwo brak dobrego wychowania niemycie się (nieużywanie dezodorantu, nie domycie zębów itd) bycie ciapą, pipą brak pewności siebie brak pasji małomówność

Gość KobietySąDziwne
oreore no nie wszyscy - wiadomo, ale różne egzemplarze się trafiają 🖐️ :D

"skąpstwo brak dobrego wychowania bycie ciapą, pipą brak pewności siebie brak pasji małomówność" wlasnie opisałas mnie i wszystkim to zajebiscie przeszkadza i zawsze za to obrywam bo zamiast sie rzucic na nich i im laske obciagnac ja potrzebuje troche czasu na oswojenie i zaufanie

W tym wypadku się zgodzę ;) żonkoś -. nie czujesz blusa ;), to była przenośnia, ale rzeczywiście w dzisiejszych czasach aż kuje w oczy brak znajomości ortografii swojego języka. :P

Gość maloibu9
bieda :P

oreore "...ale rzeczywiście w dzisiejszych czasach aż kuje w oczy brak znajomości ortografii swojego języka." W Twoim przypadku brak znajomości ortografii kŁuje w oczy. A 'kuć' to można podkowy.

Gość z tą biedą jest najlepsze
'

Gość yzma jest
psychicznie chora albo jest grubym 13-letnim chłopcem

Gość dodammmmmmmmmmmm
babiarz zdradziecki-klamliwy chamstwo egoizm niedojrzalosc lenistwo niehigieniczny alkoholizm,narkomania

Gość nie mam prawa jazdy
czyli odpadam?

A ja nadal nie mogę uwierzyć, że jestem z facetem, który nie czyta książek. Jeszcze rok temu byłoby to dla mnie nie do pomyślenia. :p

Gość tak odpadasz
jesteś ułomny życiowo

"Nielojalność, nie czytanie książek, ciągłe imprezowanie, brak hobby i zainteresowań, narcyzm, nietaktowność, gburowatość i chamstwo." Akurat to gwarantuje powodzenie. Wprawdzie nie wśród 10% wybrednych ale pozostaje całe 90% które na to poleci. Na prawdziwego samca :D

Gość Zuzanna Amelia & 21
Darker - które cechy Ty posiadasz ?

kobiety najbardziej nie lubią u facetów cech , które same chciały by posiadać...💤

Gość najbardziej nie lubie takich
idiotow jak //revolver//