Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BDV25

ciaza pomimo ujemnej bhcg ;/ bez sensu

Polecane posty

Gość BDV25

hej kobitki jestem w szokuu powiedzcie mi czy to mozliwe ?? !!???? okres powinnam dostac pod koniec lutego ale nie przyszedl wiec 2 marca zrobilam test no i wydawalo mi sie ze wyszedl pozytywny coprawda ta druga kreska bardzo slaba ale pojawila sie zarz po zrobieniu testu w czasie przewidzianym na ulotce powtorzylam i drugi tak samo wyszedl wiec poszlam do lekarza na usg nic nie bylo widac dostalam skier na krew i wyszlo

Gość BDV25
hej kobitki jestem w szokuu powiedzcie mi czy to mozliwe ?? !!???? okres powinnam dostac pod koniec lutego ale nie przyszedl wiec 2 marca zrobilam test no i wydawalo mi sie ze wyszedl pozytywny coprawda ta druga kreska bardzo slaba ale pojawila sie zarz po zrobieniu testu w czasie przewidzianym na ulotce powtorzylam i drugi tak samo wyszedl wiec poszlam do lekarza na usg nic nie bylo widac dostalam skier na krew i wyszlo

nic nie było widac bo ciąza jest '' za młoda'' i dlatego nie widac na usg, ah i w temacie piszesz ze wyszło ujemne bhcg a w poscie ze wyszło pozytywnie..