Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonyherbatnik.

Co myślicie o kobietach mających młodszych facetów?

Polecane posty

Gość gammammm
mam o nich jak najgorsze zdani e bo sama wole starszych o kilka lat.mam znajomych sa malzenstwem od wielu lat a ona jets starsza od niego o jakies ok 6 lat.wyglada to okropnie,nbo z niego jeszcze fajny mlody facet a ona starzeje sie i juz tego nic nie zmieni... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Sorki, ale to, ze Ty i Twoja kolezanka wygladacie jak stare trupiszcza w porownaniu z rowniesnikami i najwazniejszym kryterium doboru partnera jest dla Was mlody wyglad, to juz Wasz problem... ale niektore babki mlodo wygladaja mimo uplywu lat a dla ich facetow i tak najwazniejszy jest charakter...

Gość lady lady3 4
mi sie nie wydaje ,slysze to od ludzi ale widze ze masz problem ze zrozumieniem tego ..wiec zycze powodzenia ,

Gość gfdcvbn
uwazam ze jestesmy zajebiaszcze skoro mlodsi na nas leca:D

Gość fdkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ale o huj ci biega? o posiadanie facetow i zycvie raze w zwiasku czyli ..jest gdzies milosc...czy mowisz tylko o sexie?? posiadanie mloszych*** moze mieckilka znaczen :P

Gość TylkoRiverIsland
Tak,to prawda, ludzie mowia to wszystkim kobietom ktore przekroczyly 30 -wlacznie ze mna :) mezczyzni,czy kobiety..

Gość no wlasnie czemu one
bywaja potepiane pyta autor? Jak 50 latek buja sie z 20 tka czy 30 tka,a ona moglaby byc jego corka to jakos to nikogo prawie nie razi. Dlaczego? Moze i bywaja w tych zwiazkach szczere uczucia ,ale generalnie przeciez wiadomo,ze ci starsi faceci leca na mlode ciala tych kobiet,na mlodosc ogolnie ,ktorej on juz nie maja ,wiec dowartosciowuje ich taka mloda,ladna partnerka ,jest takim ozdobnikiem dla nich ,nawet jakby b yli oblesni z wygladu.Jak maja gruby portfel i moga zapewnic takiej dziewczynie luksus,to ona decyduje sie na bycie z takim facetem i chociaz ona jest z nim przewaznie z wyrachowania i wygody,jakos nikogo to nie gorszy. Jesli zas np 40 latka zwiaze sie z 25 latkiem czy 30 latkiem ,to otoczenie wola o pomste do nieba . I padaja teksty;na starej piczy mlody chuj sie cwiczy,stare prochno -oleje ja jak mu sie znudzi w seksie ,wyszaleje sie z nia a i tak nie poslubi tylko poszuka mlodszej na zone,to nie ma szans -ona nie urodzi mu dziecka,jego rodzina nigdy nie zaakceptuje jej ,moze ma kase -glowa jej siwieje ,to dupa szaleje ,to moze mu nawet placi za seks,bo za darmo by jej nie wzial,itp,itd. Jakos nikt nie bierze tego pod uwage,ze ona moze mu sie poprostu spodobac ,ze wyglada na tyle atrakcyjnie ze on ja chce ,jasne ze w seksie ale moze i rowniez,ze sie w niej zakocha,a czesto i ze wzajemnoscia... wiadomo tez ,ze kobieta dobrze po 30 tce czy 40 tka osiaga wlasnie swoj szczyt erotycznego rozbudzenia i tak naprawde ,jesli mialaby byc seksuaalnie zaspokojona i miec partnera,ktory ja zaspokoi i spelni jej oczekiwania ,to taki,20 czy 30 to latek jest dla niej partnerem idealnym... I owszem,bywaja rownolatkowie z temperamentem ,ale facet im starszy,tym mniej moze . A tak poza tym ,to uwazam,jak juz mlody facet pozna i zakocha sie w mlodej kobiecie i ze wzajemnoscia to nie powinien zwazac na to co mowia ludzie i czy im sie to podoba czy nie. Jego zycie,jego szczescie. Kocha ja? Niech bedzie z nia szczesliwy ! A zlosliwymi przejmowac sie nie warto,nie przezyja zycia za nas ,lepiej sie od nich odsunac ,bo moga tylko zniszczyc nasze szczescie ! Kochac i byc kochanym-tylko to sie liczy!

Gość bzzzzzzczzzz
Jak mloda siksa jest ze starym prykiem dla kasy to jakos nikt sie jej nie brzydzi . Jak starsza babka jest z mlodym gosciem,to wszyscy wieszaja na niej psy . Zazdrosc ,kochani zazdrosc tylko. A zazdrosne sa te mlode wypacykowane i wypudrowane lale ,bo jak to,ze on jej nie chce aa ze starsza sie zwiaze. Niestety ,niejedna 20 letnia siksa nie dorasta seksownej 40 tce do piet ;taka prawda ,ze o sexie juz nie mowmy ,bo cialko moze i jest mlode ale tylko cialo to jeszcze w sexie za malo .

Gość Milosc nie pyta o wiek
status majatkowy,pochodzenie ,kolor skory itd . Milosc przychodzi nieoczekiwanie i poprostu jest. Milosci nie mozna wytlumaczyc zadnymi prawami logiki i rozumu.

Gość Jarko-79
starsza mialo byc ;)

Gość mam o nich jak najgorsze zdani
do;gammammm wiedzialam ze zaraz jakis dupek sie przypieprzy...!otoz wiedz debilu ze ja jestem od tej kobiety o 8 lat mlodsza,a od niego o 4,wiec ktora wedlug CIebie wyglada lepiej?50 latka czy 42 latka?chyba oczywiste ze ta druga...

Gość a co w tym takiego znowu?
bywaja potepiane przez glupich ludzi.. Tylko niemadrzy ludzie oceniaja innych i ich zwiazki czy relacje powierzchownie i wydaja o nich swoje glupie ,najczesciej krzywdzace opinie. Madry czlowiek powie;a jak sie sobie podobaja,jak czuja do siebie miete przez rumianek i dobrze im razem to ok,to niech beda szczesliwi . Wiek partnerow nie jest wyznacznikiem powodzenia trwalosci ich zwiazku. Mozesz byc z rownolatka albo z mlodsza i zwiazek tez moze sie rozsypac . A jak bedzie mialo byc dobrze to bedzie. Nie przejmuj sie tym,co mysla o tobie ludzie,ci ktorzy to potepiaja,najczesciej sami sa sfrustrowani i nieszczesliwi ,wiec przeszkadza im i kole w oczy szczescie innych ludzi.

Gość haaaaaaaaaaaaahhhaaa
ja mam 25 moj 22 :D

"mam o nich jak najgorsze zdani e bo sama wole starszych o kilka lat" :D No rzeczywiście, argument nie do odparcia. Każdy ma swoje życie i dokonuje własnych wyborów, a innym nic do tego. Denerwuje mnie to wieczne krytykowanie każdego kto żyje po swojemu, ta udawana troska o to, co będzie za kilka-kilkanaście lat, snucie domysłów na temat nieszczęść i zgryzot, jakie czekają na osoby, które ośmieliły się sięgnąć po coś innego niż reszta. "...wyglada to okropnie,nbo z niego jeszcze fajny mlody facet a ona starzeje sie i juz tego nic nie zmieni..." Nie Twój facet, nie Twoje zmartwienie.