Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIECZNIE CHORA

RATUNKU !!! BŁAGAM O ODPOWIEDZI ; (

Polecane posty

Gość WIECZNIE CHORA

Cześć . Specjalnie założyłam sobie tutaj konto ponieważ mam problem .. Mam 13 lat. od 17 lutego mam problem z żołądkiem , jelitami . MAM CIĄGŁE MDŁOŚCI ( nie wymiotuje ) mam tego dosyć ! mam także często : rozwolnienie , zaparcie , rozwolnienie , zaparcie. Jestem okropnie osłabiona . Czuje sie zawsze jak bym miala zemdleć . Często strasznie boli mnie brzuch . Naprawde nie chce mi sie żyć .. to mnie wykańcza . Ciągle sie boje ze zwymiotuje . Mdłości wtedy są okropnie większe . Byłam u lekarza 2 razy . on powiedział ze jak mi nie przejdzie do 11 marca to zapisze mnie na badania do szpitala . Poszłam 3 raz ale mojego lekarza nie bylo i tylko mi powiedział ( ten inny lekarz ) że mi przejdzie . Na początku brałam acidolac i diphergan .. potem polprazol i biotyk . a teraz syrop na uspokojenie , sól fizjologiczna i jakies durne tabletki ! TO MI WOGÓLE NIE POMAGA ! :c .. JA NAPRAWDE CHCE NA BADANIA DO SZPITALA .. CHCE WIEDZIEĆ CO TO .. JAK NAMÓWIĆ RODZICÓW ZEBY POSZLI ZE MNĄ DO LEKARZA ? mam chęć zasnąć i sie nie obudzić .. jestem wiecznie wykończona ! ciągle jezdzi mi w brzuchu , okropne mdłości , ból brzucha , piecze mnie żołądek , mam gęsta śline , ciągle mi sie odbija .. CO MAM ROBIĆ ? ;C MAM DOSYĆ .. MIAŁ Z WAS KTOS COS PODOBNEGO ? BARDZO BŁAGAM O ODPOWIEDZI ... ja nie wytrzymam psychicznie ! boje sie chodzić do szkoły , boje sie ze zwymiotuje ! ratunku ; (

Gość zakręcił nami bezwładnie
spierdalaj ile razy można pisać ten sam temat.A po pierwsze dziecko nie założyłaqś konta bo jesteś pomarańczą.bezmózg

Gość glodnaaaaaaaa
powiedz rodzicom ze chcesz na badania. Albo sama idz

Gość i rodzice nie wzięli
cię na badania????? to są zbyt poważne objawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zgłoś się do pedagoga szkolnego-twoi rodzice bagatelizują twój stan zdrowia...

Gość rtt56
zakręcił nami bezwładnie -- zamknij morde od 17 lutego, to juz miesiąc minął i lekarze ciągle mowia ze "samo przejdzie"? a rodzicow to nie martwi? namow ich koniecznie na wizyte do lekarza!!

rtt56 Mordy to poszukaj w lustrze gruba locho :D

uwielbiam usiąść przy kominku z filiżanką kawy, rozkoszując się mądrością zawartą w klasycznej literaturze i delikatnie masować ciało siłami grawitacji kołysząc się na zabytkowym, bujanym fotelu, lecz od czasu do czasu nachodzi mnie nieodparta pokusa, by dziko, wbrew ogólnie przyjętym zasadom higieny, podrapać się po swoim włochatym, malutkim chuju

jestem tak zakompleksiony ze wyzywam ludzi od loch, przepraszam za brak mozgu, ale to u nas rodzinne :)

Masz może jakąs trudną sytuację aktualnie? Coś nie tak w szkole? To mogą być równie dobrze objawy stresu /miałam coś podobnego, badania wyszły ok/. Jednak zrobienie badań jest konieczne. Walcz o to! Do tego lekkostrawna dieta, wyłącz produkty pszenne i zawierające cukier i mleko, jedz gotowany ryż, gotowaną marchewkę, ogólnie jak najlżej żeby nie obciążać organizmu. Do tego zioła: rumianek, mięta. Na dolegliwości żołądkowe pomagają ziemniaki: gotowane, nie smażone. Po prostu ugotuj sobie ziemniaka, polej ODROBINĄ oliwy i gotowe...NIe przeciążaj układu trawiennego dopóki się sprawa nie wyjaśni.