Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schwitzz

Są tu jakies eleganckie Panie w szpilkach?

Polecane posty

Gość alayko ja Twoje uda
?

Gość znaczy raczej
"jak Twoje uda"? :D ćwiczysz je solo? :D

broń boże....zawsze mam kogoś do pomocy co bym mogła sobie pościskać !

Gość znaczy raczej
czyli zawsze zaciskasz je mając pomiędzy właściwe wypełnienie żywo reagujące na Twe wysiłki :D Kiedy odczuwałaś ostatni orgazm? :)

nie zawsze mam wypełnienie ale w wiekszosci przypadków tak....a co 2 pytania to jak kiedy...z rana...przeciez to oczywiste :)

Gość znaczy raczej
Hmm..znaczy zdarza się ściskać nie samej, ale bez wypełniania? :D Może rano jestem mało lotny, ale jak to wygląda? :) No tak :D Oczywiste :D Dzień należy zaczynać od orgazmu. A kiedy następny w planach? :D

to czym mogę sobie wypełnić wkładam między uda i ćwiczę eehhh... następny...hmmm....robie ciasto wiec może jak skończe to się wynagrodzę za dobrą robotę:D

Gość znaczy raczej
Na pewno Twoje ciasta są warte co najmniej 2 orgazmów :D Więc koniecznie zadbaj o kondycje ud :D Na czym planujesz zaciskać owe? :D

może na niczym...może na stojąco...też dobre ćwiczenie.....i pośladki ściskam wtedy :)

Gość znaczy raczej
Ja stanowczo popieram ćwiczenie na stojąco. Ze szczególnym uwzględnieniem mięśni pośladków. Zrobisz tak! :) W co jest się ubranym przy pieczeniu ciasta? (i czy zdejmuje się to do ćwiczeń? :D)

..no jak to nie wiesz? ciasto robi się w majteczkach i koszulce na ramiączkach....zdejmuje się to bardzo szybko bo w kuchni robi się szybciutko gorąco....uffff...ale gorąco...ale jeszcze się trzymam....

sumienny nie musisz byc....wystarczy że będziesz pomocny...ja jestem taka nieostrożna i często brudzę się to tu to tam i potrzebuję kogoś do...wylizywania....