Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FUCKSELF

Dlaczego tak ciężko poerwać dziewczyne?

Polecane posty

Gość FUCKSELF

Zazdroszczę kobietom ich małego popędu seksualnego. Zawsze to ich stawia w wygodniejszej pozycji. To facet musi sie ich dobijac bo ma mocniejsze libido. Czy tylko mi się wydaje ze facet dąży do tego by związać się z kobietą, rozkręcić ją. Ma ogółem nastawienie do kobiet przychylne i dla niego sex jest tak wazny. Podczas gdy kobiety najczesciej uciekaja od podrywajacego faceta, staraja sie aby jego wysilki spelzly na niczym, mają obojętny stosnek do mężczyzn. Podrywanie kobiet jest zajęciem męczącym , cały czas błagasz ją o spotkania, rozbawiasz ją , podczas gdy ona najchętniej uciekła by od ciebie, chyba że naprawde staniesz na głowie by jazadowolic? Mam wrażenie że w związku z kobietą nie ma co oczekiwać od kobiety ciepła emocjonalnego a kobiety wychodzą za mąż tylko z korzyśc

A ja napiszę ci tak. Całę zycie byłam niesmiała mam 27 lat i męża - to mój pierwszy chłopak który zabiegał o mnie (nie tylko na dyskotece ale i w tygodniu). czasami zastanawiam sie czy to miało sens bo po 10 lat zajomości ja pragnę flirtować z innymi mężczyznami a zwłaszcza starszymi. Moim zdaniem wiek gra rolę kobieta która wie czego chce a której wpadniesz w woko sama da ci to do zrozumienia i nie będzie myślała o tym by uciec od ciebie lecz o tym byś ja jak najszybciej rozebrał :)

Nie bedziesz odnosil sukcesow, jesli gadasz jak nieudacznik. Popracuj nad sobą, to może przynieść efekty

Gość lknpoopno
dziewczyna widze tylko do ruchu ruchu porrzebna przelec wlasna reke na zdrowie ci wyjdzie

Gość lknpoopno
mam 26

Gość lknpoopno
przeciez piszesz ze potrzebujesz dziewczyne glownie do seksu milo az kazda chce zostac materacem

Gość lknpoopno
hehe bije od ciebie seksualna desperacja

Gość good girl gone bad
chodziło mi o to, że kobiety nie świecą tylko ewentualnie promienieją...

A mi chodziło o to, że wysyłają sygnały, snują się w kółko jakby odstawiały pszczeli taniec, a jak je ignorujesz, to robią się dosyć głośne. Trudno ich nie zauważyć.

Gość FUCKSELF
dlaczego kobiety nie mogą podrywać facetów, po to żeby robić im dobrze ustami i dosiadać ich, potem robić śniadanie, sprzątać po nich i prać im brudne gacie? no dlaczego, dlaczego, dlaczego?

Poniekąd to jest racja, ze względu iż trafiają się takie primadonny, że da do zrozumienia, że facet jej się podoba, ale gówno zrobi w tym kierunku, tylko bedzie czekać na jego zaloty niczym księżniczka na ziarnku grochu. ale w głównej mierze jeśli dwoje ludzi się sobie podoba i coś zaiskrzy to nie potrzeba specjalnych podrywów, by trafili do łóżka. widać autorze że na siłę chcesz zamoczyć gdzieś prącie i zwyczajnie płoszysz te swoje targety 🖐️

Gość FUCKSELF
A całkiem że nie na siłe. Chcialbym zamoczyc w jakiejsc ladnej dziewicy a te najczesciej zachowuja sie jak te przyslowiowe primadonny

Gość FUCKSELF
Amandinko Moze i jest to w podswiadomosci kobiet takie zachowanie, ale swiadomie one racjonalizuja je na inny sposob

To bardzo logiczne kobiece podejście. Nie jesteśmy po to, by spełniać wasze zachcianki. No i jeśli zdarzy się niechciana ciąża, to mamy o wiele trudniej. Mężczyzna powinien udowodnić, że jest wart swej partnerki.

Gość FUCKSELF
No cóż nie powinien wszakże I proszę mi nie tłumaczyć tu wszystkiego ewolucją, bo człowiek to nie bydle jakieś i musi poddawać korekcie swoje prymitywne instynkty. My zrezygnowalismy z pologynii to wy musicie zrezygnowac ze swojej honorowosci

Gość klapa77
Wiesz Autorze kim jesteś? Męską Pi-zdą. :)