Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocąca sie

doświadczeni w stosowaniu antidralu

Polecane posty

Gość pocąca sie

witam, od dluzszego czasu mialam problem z nadmierną potliwoscia, zadne antyperspiranty nie dzialaly, caly czas mialam mokro, a zwlaszcza kiedy sie czyms denerwowalam. postanowilam isc do apteki, kupilam antidral, ku mojemu zdziwieniu dziala, czuje sie komfortowo bo mam sucho pod pachami, stosuje go od niedzieli, niedziela i pon wieczorem zastosowalam, rano zmylam, bylo sucho caly dzien i poniedzialek i wtorek, we wtorek wieczorem zrobilam przerwe i dzis sroda mialam nadal sucho, dzis zastosowalam, ale to juz 3 raz i bardzo mnie swedzi, piecze, czy po ktoryms razie juz przestaje sie to odczuwac??? jakie sa wasze doswiadczenia. mysle tez o kupnie drugiego abby zastosowac go na stopy.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmkoipk
Prawda, że jest bardzo skuteczny, ja używam już dwa lata i nadal jak sie smaruje to mnie swędzi, ot taka zapłata za komfort i suche pachy. Pozdro

Gość pocąca sie
uf.. tez do tego tak podchodze ze trzeba cierpiec zeby pozniej miec suchoo ale mogloby to nie swedziec juz

Gość pocąca sie
Z JAKA CZESTOTLIWOSCIA STOSUJESZ?

Gość ksoskosk
Też mnie kiedyś swędział, po jakimś czasie przestał. Ale i tak warto pocierpieć.

Gość ksoskosk
Ps a dobrze osuszasz pachy?

no tak racja wieczorem po kąpieli zawsze swędzi ale jak używałam rano to dużo mniej swędzi, faktycznie :D

Gość pocąca sie
SA suche raczej, a kiedy wg was lepie stosowac? wievczorem czy rano?

Gość ksoskosk
Hmmm a tego nie stosuje się przpadkiem na noc tylko? Tak samo jak etiaxil.

Gość zgadnijcie co
stosowac po kapieli na osuszone pachy. raz na 3 dni.

Gość pocąca sie
ja tez wlasnie tak wyczytalam ze stosowac wieczorem i tak stosuje wieczorem, ale kolezanka wyzej wspomniala cos o stosowaniu rano

jak nigdzie nie idziesz rano to lepiej rano (chodzi o to że zostawi Ci plamy na bluzce), a jak musisz rano isć to wieczorem :P

Gość pocąca sie
pracuje codziennie, wiec pozostane przy stosowaniu na noc. na prawde nie wierzylam ze cos mi pomoze, a tu takie zaskoczenie, tylko mogloby nie swedzen, no ale trudno skoro taka cena za suche pachy, ;/ choc wolalabym wogole nie miec tego uporczywego problemu

to jest okropne uczucie i totalny brak komfortu jak wiesz że masz mokro pod pachami :/ ja też jak na początku użyłam to byłam w szoku że to aż tak skuteczne, jeszcze ci powiem że teraz rzadko używam bo mniej sie poce, zobacze jak w lato bedzie

Gość uważaj przy aplikacji
nigdy po goleniu pacha musi byc stuprocentowo sucha inaczej meega podrażnienia i dobrze go wysusz suszarką do włosów serio ja sobie zdarłam skórę tym dziadem potem tydzień czasu z gruba warstwą kremu bambino pod pachą bo nie szło wytrzymać ale działa i to zaje.... po miesiącu stosowania wystarczyło raz na tydzień i potem nawet fa w sprayu dzialał

ja używam juz jakieś 2 lata, stosuję na noc, ale wiecie co? nei robię tego co 3 dni, mzoę na początku,a teraz tylko jak czuję w c iągu dnia że znów się zaczynam pcoic, to jade wieczorkiem antidralem i mam spokój na jakeiś 2 tygodnie!!! też mnie swędzi

Gość uważaj przy aplikacji
aha a teraz jest jeszcze ziaja bloker- to samo co antidral, i kosztuje 6 czy 7 zł tylko tez działa i tez piecze :-)

Gość pocąca sie
okropne, organicza, chodzilam tylko w ciemnych bluzkach bo jasnych nie bylo sensu ubierac, od razu bylo by widac mokra plame. antidrall skutkuje mam sucho i moze sie za niedlkugo skusze na jasna bluzke. ale skad si to bierze. dbam przeciez o siebie? czemu sie tak pocilam nadmiernie?

Gość pocąca sie
no wlasnie, kwestia podraznien? czytalam gdzies ze przez stoosowanie tego ktos musial miec chirurgicznie usuwane jakies grudki? czy ktos ma jakies skutki uboczne oprocz swedzenia/

mi sie wydaje ze to po trochu kwestia Twojej fizjologi a po trochu psycha, sama mówiłaś że jakoś bardziej sie pocisz jak sie denerwujesz. Ja też tak mam, w domu sie na spoce dopiero jak wyjde do ludzi heh

Gość dziewczyny a ile to kosztuje?
I jak dokladnie stosowac by zadzialalo?a procz tego mozna zwyklym antyperspirantem psiknac?

Gość pocąca sie
nie wiem co gorsze, chyba gorszego defektu nie mozna miec niz to klopotliwe pocenie sie i jeszcze antyperspiranty nie pomagaja,

Gość pocąca sie
ja zaplacilam ok 20 zl, i dziala, a problemy z poceniem mialam na prwade wielkie , bardzo sie pocilam i bardzo mialam mokro

Gość pocąca sie
a czy komus antidral nie pomogl?

Gość ja ostatnio
Ja ostatnio kupiłam antidral za ok 20 zł, moim zdaniem nie jest to jakaś wysoka cena, w porównaniu z efektem. Odkąd go używam (ok 2 lat) mój problem z nadmiernym poceniem pod pachami całkowicie zniknął. A jedno opakowanie wystarcza mi na kilka miesięcy przy stosowaniu średnio co 3-4 dni. Naprawdę polecam ;)