Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlajakdiablijestem

dostałam w prezencie ślubnym od chrzestnych uzywaną pościel...

Polecane posty

Gość zlajakdiablijestem

co w tej sytuacji zrobić? oddać im ją z jakimś wrednym tekstem czy po prostu wyrzucić?

Gość hjab ggfgajahjagg
ja bym oddała

Gość zgadnijcie co
oj tam, oj tam...wybrzydzasz...ciocia chciala sprawdzic czy dobrze sie bedzie w niej spac:P a uprana chociaz byla?

Gość sdfghjkl
po czym poznałas ze jest używana?

Gość zlajakdiablijestem
cały dól miała w takich "bobkach" pozaciąganych supełkach, i była tak jakby sprana, kolor w niektórych miejscach był wyblaknięty.

Gość sdfghjkl
kolor to nawet w sklepie może wyblaknąć ale te supełki to raczej wskazuja na uzywanie jej. A z jakiej tkaniny jest ta pościel z az supełki sie porobiły?

Gość assi
ja dostalam od babci material na posciel, zebym sama sobie uszyla haha teraz wydaje mi sie to slodkie, babcia nie zyje, a ja mam co wspominac, moja druga babcia dostala od swojej matki w posagu pokrywke do garka z dziurka (bez garnka naturalnie), babcia ma 92 lata i do dzis wspomina ten prezent, ty za 70 lat tez bedziesz pamietac tylko ten prezent od chrzestnych co masz zrobic? wsadz do szafy i daj ich dzieciom czy wnukom z tej samej okazji kurcze ja to chyba uszyje w koncu ta posciel i dam mojemu synowi w posagu(material lezy w szafie), bo to naprawde porzadny towar jest

Gość do sedomilka
dobry materialy to teraz rzadkosc, uszyj! :)

Gość niski smrodek
ty debilko nie wiesz ze to teraz jest trendy? jak sa plamy po spermie to taki amulet cobyscie mieli duzo potomstwa. nie wam bog blogoslawi w dzieciach.

Gość rozwytazrozpaczona
ja bym ja gdzies wlozyla do szafy i tyle

Gość kafeterjanka taka jedna....
My dostaliśmy w prezencie ślubnym pościel dla jednej osoby.Ładna,satynowa...ale co z tego.kto daje nowożeńcom taka pościel? Leży w szafie bezużyteczna i chyba ją kiedyś komuś podaruje.

Gość zlajakdiablijestem
materiał to taka niby kora po 20 zł a allegro co są tanie pościele. Zrozumiałabym gdyby byli biedni, ale wszędzie przechwalają się ile to mają kasy ciotka ma ok 2 tys, a wuj zarabia ok 6/7 tys. Ostatnio kupili sobie domek na mazurach, ciotka kupuje lakier do paznokci za 200 zł. Zrozumiałabym jakby już nie dali nic, ale używaną pościel?