Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś;)

ile chciałabyś mieć wzrostu a ile masz ?

Polecane posty

Gość ktoś;)
to takimi sie nie przejumj , mysle ze tu nie chodzi o wzrost w koncu jakis tam bardzo niski nie jestes , moze nie znalazles jeszcze tej dziewczyny..

Gość mysiulkaaaaa
wiem, ze marne pocieszenie, ale tak jest naprawde :) np mój facet wie, ze jest niski, ale oswoił sie z tym i nie ma kompleksów ....

Gość frodo the niziołek
ktoś - no nie znalazłem i czasem myślę, że wzrost mi w tym znalezieniu mocno przeszkadza.

Gość mysiulkaaaaa
niziolku to w sam raz, przypuszczam, ze jestes dobrze zbudowanym facetem :) ciesz sie :) najgorsze jest, ze jest facet wysoki a chudy jak szkapa :D jak dla mnie to dlugi jak brzoza, a glupi jak koza :D

Gość frodo the niziołek
mysiulka - jakbym ja miał taką swoją mysiulkę, to bym też się z tym szybko oswoił:P

Gość wysokaaaaaaa
frodo, nie przesadzaj... moj kolega ma całe 168 cm i nie ma problemu ze znalezieniem dziewczyny. a ze swojego wzrostu sie smieje, bo od uzalania się nad sobą nie urośnie

Gość frodo the niziołek
mysiulko - jest tajemnicą Poli Szanela, że jak się jest niziołkiem to trzeba ćwiczyć, żeby sobie trochę zrekompensować ten wzrost. ale mimo wszystko wolę być niziołkiem niż krasnoludem, więc bez przesady, nie kuję dupy koksem i nie zamierzam wyglądac jak Robert Burneika, który nota bene jest mojego wzrostu:classic_cool:

"najgorsze jest, ze jest facet wysoki a chudy jak szkapa jak dla mnie to dlugi jak brzoza, a glupi jak koza" gorzej jak maly i chudy

Gość frodo the niziołek
wysoka - ciężko się śmiac z czegoś co jest Twoim kompleksem wiesz? podziwiam każdego, kto to potrafi

Gość mysiulkaaaaa
Roman - nie napisałam Niziołkowi, ze jest gruby tylko, że jest dobrze zbodowany. widac nie umiesz odróżnić jedno od drugiego :P

Gość wysokaaaaaaa
frodo, czasem śmiech to jedyny sposób na kompleksy... ja z siebie tez się śmieję, że cierpię na gigantyzm, a rodzice pędzili mnie na konserwanatach i dlatego taka wyrosłam... teraz mój wzrost uważam zamój atut,ale kiedyś bardzo się tego wstydziłam

Gość frodo the niziołek
"jak dla mnie to dlugi jak brzoza, a glupi jak koza" nie no mysiulka nie przesadzajmy. jeden z moich najlepszych kumpli ma prawie 2 m.

Gość mysiulkaaaaa
przepraszam zbudowany ***

Gość mysiulkaaaaa
O Niziołku - przepraszam jesli uraziłam ... to miało być w żarcie ...

Gość frodo the niziołek
nie uraziłaś mnie

Gość mysiulkaaaaa
w szkole zawsze byłam najwyższa z dziewcząt, teraz juz przestałam tak intensywnie rosnąć i teraz jestem może na 4 miejscu z najwyższych dziewczat w klasie :)

Gość frodo the niziołek
mysiulka - uśmiejesz się - ja zawsze byłem w top 3 najwyższych w klasie w podstawówie. dopiero potem reszta zaczęła rosnąc, a minie przybywało w tempie 0,5 cm na rok

Gość mysiulkaaaaa
nieźle :D wyobraź sobie, że mój facet miał identycznie :) byl jednym z najwyższych a potem przestał rosnac, tylko, że On zatrzymał sie niżej niż Ty :) powiedz mi czy palisz papierosy i jesli tak to od którego roku życia ?

Gość frodo the niziołek
od żadnego. nigdy w życiu nie trzymałem papierosa/fajki/cygara/skręta w gębie. w moim przypadku to genetyczne, mój ojciec i wszyscy jego bracia, oraz ich synowie są z przedziału 170-175

Gość mysiulkaaaaa
nie wiem jak to jest z tymi papierosami, ale On przestał rosnąć jak zaczął palic, wiec sama nie wiem. Pewnie to nie wplyneło, ale warto sprobowac choc polączyć fakty :)

Gość mysiulkaaaaa
Jejjj ;D Niziołku :) podziwiam Cie :) ja probuje oduczyć mojego palic, ale cieżko z tym jest :(

Gość frodo the niziołek
no u mnie faktów łączyć nie trzeba, starczy spojrzeć na zdjęcia rodzinne. jakby nas kurde od linijki produkowali...

bardziej to zalezy od odzywiania chorob czy sie wykonywalo prace fizyczna w dziecinstwie i przedewszystkim od stresu stres powoduje wydzielanie kortyzolu czlowiek najwiecej rosnie w nocy i wtedy wydzielany jest hormon wzrostu jesli mam stres w ciagu dnia to potem mamy sny w ktorych tez jest stres a organizm reaguje na nie tak jakby byly prawidziwe i wydziela kortyzol w fazachREM kortyzol obniza testosteron i hormon wzrostu

"Roman - nie napisałam Niziołkowi, ze jest gruby tylko, że jest dobrze zbodowany. widac nie umiesz odróżnić jedno od drugiego " ja też tego nie napisałem ale widać masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem lub nad-interpretacją :)

Gość frodo the niziołek
mysiulka - eee tam, żaden problem nie palić, jak się nigdy nie paliło. Ty wiesz jakim bólem było dla mnie rzucenie słodyczy? a to już 7 rok leci. za to, to ja sam siebie podziewiam;)

hodzenie w krotkich spodenkach i krotkich koszulkach w okresie jesiennym i wiosennym nie sprzyja wzrostowi lepiej ubierac sie cieplo co jest logiczne skoro jest zimno to organizm dostosowuje sie budowa zeby ograniczac zuzycie ciepla

Gość mysiulkaaaaa
Roman Twój opis pod wypowiedziami mówi sam za siebie, nie warto z Tobą dyskutowac...

Gość frodo the niziołek
yyughiuh - kurde widzę chłopie, że masz naukowe podejście do tematu. chyba musisz być jeszcze bardziej przeczulony na tym punkcie niż ja:P ile sobie mierzysz, przyznaj się bez ściemniania:D?