Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś;)

ile chciałabyś mieć wzrostu a ile masz ?

Polecane posty

Gość mysiulkaaaaa
-----------> yyughiuh mój facet miał nie fajne dzieciństwo alkohol itp... szkoda gadac, faktycznie to ma sens. przez problemy w domu nabawil sie nerwicy, wiec być może temu tak zaburzył sie jego wzrost - w końcu zył w stresie Niziołku; dlaczego musiales zrezygnowac ze słodyczy ?

Gość frodo the niziołek
mysiulka - no to słabo:( to tam dbaj o niego, niech mu się teraz szczęści:) a ze słodyczy musiałem zrezygnować, bo moje zęby źle na nie reagowały. żeby być ścisłym : robiły się w nich małe kratery

Gość mysiulkaaaaa
aa rozumiem wiem cos o tym :) tez musze przystopowac :) ze słodyczami

Gość mysiulkaaaaa
Natomiast jeśl;i chodzi o mojego Skarba to [poczatki były trudne, wstydził sie tego i wgl, ale nabrał do mnie zaufania i samo sie potoczyło... :) teraz moge przyznac, ze lepiej z nim jest, powiem tak, że odbudowal sie psychicznie, może nie do końca - ale pracujemy nad tym :) W każdym badz razie staram sie byc dla niego oparciem w kazdej sytuacji i kiedy tego [potrzebuje jestem przy Nim, w takiej sytuacji ważne jest by dana osoba miala oparcie w drugiej... kiedys mi powiedzial, ze jakby nie ja to dawno by skończyl ze sobą :(

Gość frodo the niziołek
najgorzej na początku, teraz to by mogły dla mnie nie istnieć

Gość mysiulkaaaaa
Romanie jaki sens jest sie w "bawieniu' - jak to nazwałes z przemądrzałą osobą, a czy przyznałam Ci racje ? Sam sobie odpowiedz na to pytanie, jak Tobie wygodniej ...

Gość mysiulkaaaaa
moja kumpela chciala sie odchudzic i postanowiła, ze nie bedzie jadła wgl słodyczy, totalnie zero i nawet nie bedzie herbaty czy kawy słodzic :D wytrzymala z 4 tygodnie, po czym sie poddała, teraz tylko ogranicza, ale nieznacznie :) wiec dlatego Cie podziwiam :)

Gość frodo the niziołek
mysiulka - o kurde:( no ale chłopak ma teraz Ciebie, to bardzo dużo, też bym chciał taką kobitkę. musisz byc super dziewczyną, powiedz mu, że Frodo mu zazdrości i że jest cholernym farciarzem.

Gość mysiulkaaaaa
Niziołku :) prosze Cie nie przesadzaj :) jestem tylko sobą :)

Gość frodo the niziołek
herbaty i kawy też nie słodzę, tę drugą zresztą rzadko pijam, bo też się nie lubi z moimi zębami. tzn źle powiedziałem. lubi się aż za bardzo i nawet przy ostrym szorowaniu mam problem, żeby jedno od drugiego oderwać

Gość frodo the niziołek
dla Ciebie może tylko, dla mnie to kosmos

Gość mysiulkaaaaa
no to faktycznie masz spory problem, przekichane ... wazne żebys pilnował tych słodyczy :) szkoda by było, że potem gorzej sie porobiło. leczysz te zeby jakos ? nie wiem czy jest wgl taka możliwosc wiec temu pytam

Gość mysiulkaaaaa
tak sb siedze i mysle, cieżko jest teraz znalesc na kafe kogos z kim można normalnie porozmawiac, albo sie popisuja, albo wyzywaja. Miło sie z Tobą rozmawia :)

Gość frodo the niziołek
Dzięki, dzięki. Zębów nie leczę, bo na szczęście już mam zdrowe, tylko profilaktyka, unikanie tego, co mi szkodzi.

Gość mysiulkaaaaa
Ja uciekam spac, trzymaj sie Niziołku, dobrej nocki :) dbaj o swoje ząbki :)

Gość frodo the niziołek
ja też "sobie siedzę" bo słucham płyty na YT:) muzyczka + pogadanie z Tobą, wyżalenie się i już mi trochę lepiej. kurde, może nawet się do psychologa wybiorę to mi pomoże kompleks wyleczyć i już w ogóle będzie git :D a nie co ja gadam, przecież ja mam awersję do tych niedorobionych psychiatrów

Gość frodo the niziołek
naraziątko 🖐️ :D

Gość mysiulkaaaaa
to ciesze sie :) a psychologowie ? ja też ich nie polecam

Gość TylkoRiverIsland
Ja mam 177 i zawsze mialam najwieksze powodzenie u facetow,sposrod wszelkich kolezanek,hehe a spotykam czesto stwierdzenie,ze faceci wola male kobiety ;p to chyba totalnie nie ma znaczenia - wzrost. bardziej liczy sie buzia i sylwetka. Mysle,ze kobieta bez talii czy niska czy wysoka wyglada fatalnie, a dlugonoga kobieta z brzydka twarza bedzie miala o niebo mniej adoratorow niz krotkonoga o slicznej twarzy :) Ale gdybym mogla ingerowac w swoj wzrost, chcialabym odjac sobie te 3 cm i miec 174 :) byloby perfect ;)

Gość frodo the niziołek
u kobiet wzrost nie wpływa na atrakcyjność, chyba, że jakieś ekstrema

Gość TylkoRiverIsland
Frodo, nie jestem w temacie,ale przejrzalam ostatnia strone. kompleks ze wzrostem? Powiem Ci, ze jezeli facet jest pewny siebie, naturalny, zabawny i kobieta nie musi dbac o to,zeby rozmowa sie utrzymywala ( w realu ofc ) to czy bedzie mial 150 czy 195 to naprawde nie ma znaczenia. tylko u jakichs ograniczonych lasek, o ktorych wzgledy nie ma co zabiegac,jesli skreslaja faceta przez wzrost. Mialam wieelka slabosc do faceta, ktory mial 168, czyli 9 cm mniej ode mnie... ^^ on do mnie zreszta tez :D 🖐️ nie martw sie PIERDOŁAMI, ktorych nie mozesz w sobie zmienic, to nie ma najmniejszego sensu.

Gość TylkoRiverIsland
Trzeba szlifować swój charakter i zdobywać wiedzę ;) Jeżeli nie dbasz o rzeczy, na które nie masz wpływu ( a to najdzdrowsze,co człowiek może zrobić) jesteś o niego szczęśliwszym i pogodniejszym człowiekiem, a do takich właśnie lgną inni ludzie :)

Gość frodo the niziołek
dzięki za radę, wiem, że masz rację, ale czy wiesz co to jest kompleks? to jest jak nie myślisz racjonalnie. podam Ci przykład : kiedyś na imprezie kumpela powiedziała mi, że gadały sobie z dziewczynami który znajomy im się najbardziej podoba. druga kumpela do której wzdycham od roku ( z przerwami :P) wskazała mnie! i zgadnij co? tak zgadłaś : nic. jedyne co, to to, że teraz swobodniej z nią rozmawiam i nie wydłubuję już sobie w czasie rozmowy wyimaginowanych śpiochów z oczu, co mi się dzieje jak jestem zdenerwowany. ale to wszystko. mimo, że wiem, że się jej podobam nie jestem w stanie jej wprost nigdzie zaprosić na rande, bo myślę, że przecież zna wyższych facetów więc mnie odrzuci. no kurde jestem na siebie zły jak cholera, ale nic nie mogę zrobić:(

Gość TylkoRiverIsland
Eh, Frodo, proszę Cię, doczytałam , że masz 172 bodajże....Jeżeli to jest powód do tak gigantycznego kompleksu? Proszę no...Musisz sobie z tym sam poradzićlalbo pójść do psychologa,bo ja rozumiem,gdybyś miał 165....Ale przy takim wzroście? ..... Ja mam kolegów o takim wzroście...Nie mają problemów z dziewczynami (zauważyłam, że na kierunku który studuiję jest dużo więcej niskich / średnich facetów ;D zastanawiam się, czy to może z kompleksów właśnie, chcą pojechać do Azji,bo tam wszyscy faceci tak mierzą, a 175 to super wysoki facet? :D )

Gość frodo the niziołek
żebym to wiedział to też bym się na japonistykę wybrał...a gdzie studiujesz?

Gość frodo the niziołek
aha i tak dla mnie to jest powód do kompleksu, bo kompleksy są subiektywne. powodzenia w tłumaczeniu 35 kilowej anorektyczce, że nie jest gruba.

Gość fujrujsrum
ja bym chciała być wysoka ma 152 cm i 21 lat to jest nienormalne.

Gość gość
Mam na ta chwile 162, chciałbym miec 182 :(