Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thirpop

Kto mi pozyczy kase?

Polecane posty

Gość Thirpop

Blagam niece mi ktos da 5 tys. Chca nas z mieszkania wyrzucic bo zadluzylismy sie ;( maz stracil prace I teraz pracuje za najnizsza krajowa a ja opiekuje sie dziecmi ;( wpakowalismy sie po same uszy ;(

Gość efkfro
:D i na forum szukasz pomocy ??? TY ?? :D szukasz frajera ?? lepiej idz pozycz od rodziny !!

Gość nigiel
ja ci moge pozyczyć zarabiam 20 tysiecy miesiecznie nie mam co z kasa robić takze 5 tyisecy to jest nic dla mnie

Gość To ja bym poprosił
O pięćset chociaż na przyszła komunię bo nie będę mieć dla małego.

Gość Thirpop
Nie mamy rodziny ;( Nie mamy od kogo wziac.gdzie isc. Chca nas wywalic z mieszkania I wcale sie nie dziwie. cholera z dnia na dzien sie pograzylismy ;(

Gość Thirpop
Swietokrzyskie. Jestem bezsilna. Wiecznie Sami z problemami. Na nikogo liczyc nie mozemy ;( jestem zalamana.patrze na dzieci I nie moge sobie darowac ze tak nasze zycie wyglada ;(

Gość Śląska mama.
A czemu tak z dnia na dzień się pogrążyliście? Co takiego się stało?

Gość Policyjny komandos - Katowice
Trzeba było pracować albo biznesa rozkręcać zamiast ruchac się bez opamiętania 🖐️

Gość Thirpop
Nie piszcie tak. Żyliśmy normalnie, całe życie pracowalismy na to co teraz mozemy stracić. Mąż stracił prace, bo zlikwidowali jego miejsce pracy, przez jakis czas dorabiał na budowie, grosze tak naprawdę z dnia na dzien brakowalo nam pieniedzy. Starsze dziecko ma astmę, mlodsze ma problem z napieciem mięsniowym, ciagle leki, rehabilitacje.. doszlo do tego, ze zamiast oplacic rachunki cala kase placilismy na leki, lekarzy, rehabilitacje pogrążając się wciąż i wciąż.. :( nie potrafie wybrnąć z tego :(

Gość Aniula8899999999
nie wierzcie tej naciagaczce, tutaj takich pelno co jakis czas

Gość Aniula8899999999
zadna normalna osoba nie szuka pieniedzy na takic portalach!!!!!!!!!!!!! NACIAGACZKA!!!!!!!! OSZUSTKA!!!!!!!!

Gość Thirpop
wiem to głupi pomysł, żeby tutaj prosić o pomoc :( łape się już wszystkiego przepraszam :(

Gość gość
ja jej wieże sam z żonom mamy trudną sytuacje potrzebujemy 20tys zeby wysc na prostom ale nikt nie porzyczy takiej kasy a w banku jestesmy spleni z powodu złego bik zaległe raty. dlatego wiem cu ona czuje jak niema co dziecku dac do jedzienia wiec jak ktos to pozna to zroizumie. ps jak ktos by był w stanie pomuc mi i żonie to bysmy byli bardzio wdzięczni nr tel 786245411 pozdrawiam kamil

Gość gość
Kto mi pozyczy 5tysiecy.jestem w stanie oddawac co miesiac po 250zl.jestem z jarocina

Gość gość serwisu
Kto mi pozyczy 5tysiecy.jestem w stanie oddawac po 250zl miesiecznie jestem z jarocina 783049024

Gość gość
Witam. Potrzebuję pożyczyć od kogoś 4000tys. Oczywiście,że oddam. Jeśli tego nie zapłacę to mnie posadzą. Zbędne komentarze proszę zachować dla siebie. Jak ktoś jest w stanie twierdzić,że jestem oszustką czy kłamie to niech mi to najpierw udowodni. Wiem jak jest ciężko o zaufanie. To moje gg 547260730 z góry dziękuję

Gość gość
Moje gg 54726073. Sorry jedna liczba więcej mi się wcisnęła..

Gość piotr kraczuk
witam jestem zonaty mam dziecko moja zona pracuje natomiast mi zlozono obraczke wiezienna to taki dozur elektryczny i wten sposub siedze z dzieckiem w domu ciezko z praca a za granice nie moge wyjechac moze jest ktos kto jest wstanie pomuc ja potrzebuje pieniazkuw nie ukrywam ze mi glupio oddamy wszystko z procentem mam dlugi w wysokosci 15 000 tysiecy jak tego nie zaczne placic to spowrotem mnie wsadza na 6 miesiecy nie jestem zlodziejem ani prestepca poprostu zalegle raty prosze moze jest ktos kto ma duzo pieniedzy i jest wstanie pomuc zrobie co zechcecie to moj nr dziekuje 661977263

Gość standard

uzyskać 2% natychmiastowego kredytu w mniej niż 30 minut skontaktuj się z nami za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem standardloan.bk@outlook.com