Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PSEPSET-KA

NIE MACIE WRAZENIA ZE POLOWA LUDZI W TYM KRAJU BIEDUJE

Polecane posty

Gość PSEPSET-KA

ze wszyscy wokolo klepia biede, kazdy zaciska pasa i liczy zlotowki? owszem na ulicach tego nie widac. za to te tlumy w Biedronce- owszem. wuecej ludzi w autobusach( opszczednosc na paliwie).. jak tu zyc...

Gość jhkljnm
mam takie wrazenie i mam ochote stad uciec :O

Gość Gremma
W Polsce nie ma biedy. Bardziej wydaje mi sie sa ludzie, ktorzy chcieliby dostac cos za nic, nie chce im sie pracowac, wola zasilki. Z tego powodu uwazam, ze zasilki powinny zostac zlikwidowane (z wyjatkiem inwalidow). Kazdy w miare zdrowy zawsze sobie poradzi (sama mam 1 grupe inwalidzka z powodu epilepsji i pracuje na pelen etat).

Gość psepsetka
a ja mam wrazenie ze po 1. pracy nie ma. dostac prace za najnizsza krajowa to niemzlze cud- a napewno duze szczescie. b) ceny nieproporcjonalne do zarobkow. Za godzine pracy- 5 zl- kupisz niecala litre paliwa albo chleb i pol kostki masla................

Gość el chulo.
Ja nie chcę nic za nic,w zamian oferuję moją pracę i wcale nie mam wygórowanych oczekiwań,zadowolę się płacą na poziomie taką jaką miałem w biednej Hiszpanii.Przecież nie będę pracował 4 razy wolniej,dam z siebie tyle samo co tam,to czemu mam dostać 4 x mniej? Przykład: Praca w Fabryce jako pracownik szeregowy,7 euro/h,nikt mnie nie pytał o wykształcenie.