Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakki jo

Moj facet to 'zadbany brudas'

Polecane posty

Gość tak, to jednak
brudas. Powiedz, aby się mył przed sexem, zęby rano, po przyjściu skądś też mył ręce.

Gość zatanczmy!
Nie wyobrażam sobie czegoś takeigo :/ ja myje rece przed każdym posiłkiem, to samo mój facet. Do tego po przyjściu do domu obowiązkowo mycie rąk mydłem antybakteryjnym, żeby sie pozbyć zarazków z poreczy autobusów (fuj!!)

Gość pomysł:):):)
a ja mam podpowiedz dla autorki. bo tak czytam czytam ii moge sie zgodzic. szczegolnie jesli chodzio to mycie rąk. A wiec,, skoro bboisz sie ze sie 0obrazi tooo zadziałąj inaczej. Np powiedz mu: Dzis jechałam w autobusie ii jakis mezczyzna obok mnie, jakis menel smarkał, a potem chwycił rurki iii wogole jakies takie histroie mu opowiedz. pofantazjuj, ułoz sobie obrzydliwa historyjke w głowie i mu ja opowiedz. A na koncu: kochanie, bardzo mi przykro ale po takim obrazku to az sie jesc odechciewa ii wogole jezdzic tymi busami, dotykac klamek itd. Od tej pory myjemy rece. DObrze? i daj mu buziaka i koniec:P A jak dzien pozniej wroci z pracy i zapomni to przed podaniem obiadu czy cos tam powiedz: takimi rekami chcesz jesc? wiesz ile wszedzie jest zarazków? no i cos w tym stylu. A tak dla waszej inf- wiecie ile zarazków jest na telefonie kom? tam to jest wszystyko o cyzm nawet nie śniecie.. I jeszcze jedna sytuacja z mojego zycia.. Pozdórzuje autobusami i ostatnio widzialam taki oto obrazek: W autobusach są te rurki a na rurkach takie przyciski do zatrzymywania busa na przystanku np ,,na żadanie" I wiecie co? jade, patrze, aaa centralnie przedemna, na tej rurce, dokładnie na przycisku jakis idiota przykleil brudny gazik z krwią. Poprostu.. cos w stylu po pobraniu krwi ktos to przykleił na tym guziku. :/ obrzydzenie bierze. i teeaz wyobraznie sobie ze ktos tego plastra odkleił, np kierowca, iiii wy przystanek dalej wsiadacie, wysiadacie ii go naciskacie..:/ toooo realia polskie. ludzie smarkaja, kaszla, dotykają ochydztwa a wy to potem zjadacie/:/ Podsumowujac: opowiedz mu tego typu historie ii myskle ze zadziała:) No bo faktycznie tak powiedziec wprost, to meska duma moze.. sie unieść...

a ja mam podpowiedz dla autorki. bo tak czytam czytam ii moge sie zgodzic. szczegolnie jesli chodzio to mycie rąk. A wiec,, skoro bboisz sie ze sie 0obrazi tooo zadziałąj inaczej. Np powiedz mu: Dzis jechałam w autobusie ii jakis mezczyzna obok mnie, jakis menel smarkał, a potem chwycił rurki iii wogole jakies takie histroie mu opowiedz. pofantazjuj, ułoz sobie obrzydliwa historyjke w głowie i mu ja opowiedz. A na koncu: kochanie, bardzo mi przykro ale po takim obrazku to az sie jesc odechciewa ii wogole jezdzic tymi busami, dotykac klamek itd. Od tej pory myjemy rece. DObrze? i daj mu buziaka i koniec:P A jak dzien pozniej wroci z pracy i zapomni to przed podaniem obiadu czy cos tam powiedz: takimi rekami chcesz jesc? wiesz ile wszedzie jest zarazków? no i cos w tym stylu. A tak dla waszej inf- wiecie ile zarazków jest na telefonie kom? tam to jest wszystyko o cyzm nawet nie śniecie.. I jeszcze jedna sytuacja z mojego zycia.. Pozdórzuje autobusami i ostatnio widzialam taki oto obrazek: W autobusach są te rurki a na rurkach takie przyciski do zatrzymywania busa na przystanku np ,,na żadanie" I wiecie co? jade, patrze, aaa centralnie przedemna, na tej rurce, dokładnie na przycisku jakis idiota przykleil brudny gazik z krwią. Poprostu.. cos w stylu po pobraniu krwi ktos to przykleił na tym guziku. :/ obrzydzenie bierze. i teeaz wyobraznie sobie ze ktos tego plastra odkleił, np kierowca, iiii wy przystanek dalej wsiadacie, wysiadacie ii go naciskacie..:/ toooo realia polskie. ludzie smarkaja, kaszla, dotykają ochydztwa a wy to potem zjadacie/:/ Podsumowujac: opowiedz mu tego typu historie ii myskle ze zadziała:) No bo faktycznie tak powiedziec wprost, to meska duma moze.. sie unieść...

Gość d vcfsde,amdkf
czyli , wychodzac z kibla , z posiedzenia dluzszego , rowniez rak nie umyje ?!? toc to zwykly brudas , a nie tam zadbany jak zes ujela w temacie ... nie wyobrazam sobie funkcjonowania z chodzacym zywym zarazeczkiem , nawet jakby mial najpieknjiejszy usmiech swiata.. wez kobieto z nim zamien kilka slow odnosnie higieny osobistej , bajo:)

Gość musisz zaczac sie leczyc
masz obsesje!

Gość musisz zaczac sie leczyc
a twoj facet nie jest do konca normalny - kto widzial aby codzienie acet bral prysznic i sie golil? golil to moze ok jesli ma gesty zarost...

Gość .--.-.--..--.---enter
ja też zęby myję tylko raz na dzień, bo zbyt mocne szorowanie ściera szkliwo (moja ciocia ciągle szorowała, a potem miała kłopoty, bo do żywego zdarła). Rece trzeba umyć po toalecie, po powrocie do domu. Kąpiel przed seksem i co wieczór i mycie tyłka po każym klocku. Mi czasami żona zarzuca, że jeszcze czystą koszulę wrzucam do prania (po jednym dniu noszenia). Ciekawe, że zębów nie myjesz przed jedzeniem (by jedzenie, które idzie do brzucha się nie pobrudziło). A klawiaturę masz osbną, czy stukacie na tej samej? Bo cifem klawki nie potraktujesz. Może wywieś instrukcje w domu czego nie wolno dotykać bez umycia rąk. Niestety, niektórym facetom trzeba przypominaćo podstawowych czynnosciach jak dzieciom.

Gość Fubu alias Fubuś
To zaczynamy co? Zapuściłem sobie Roxette - It Must Have Been Love i wyrzuciłem to z siebie dla Was. Jak wiadomo w tym dziale ciągle panoszy sie nikomu nie potrzebny, nic nie wnoszący do tematów troll. Mówiąc troll mam na myśli trolla z krwi i kości, potwora, którego boją się ludzie ale nie nadludzie jak Ja. Musicie mnie zrozumieć prowadze badania na debilizmem i beznadziejnością, a ów trolla traktuje jako obiekt doświadczalny, coś jak laboratoryjne białe myszy które po badaniach uśmierca się. Z tą różnicą że u myszy doświadczalnych naukowo stwierdzili inteligencje i podobny kod genetyczny jak u ludzi, u trolli zaś nie stwierdzono ani tego, ani tamtego jedynie duplikacje zachowań ludzkich. Zaczynamy więc, zapraszam do czytania mojego tematu który w miarę moich możliwości będzie wisiał tu codziennie. Jeśli jesteś nowicjuszem zignoruj ten temat i przejdz do dalszego czytania forum, jeśli wiesz o co chodzi nie musisz mi dziękować, że napisałem to też w twoim imieniu, a jeśli nie zgadzasz sie ze mną to ch*j ci w d**e jeśli nie potrafisz uargumentować swojego odmiennego zdania. Debilizmowi, prostactwu i plugawym katolikom mówimy zdecydowane NIE! Mam tylko małą uwagę, naprawde nie musisz używać przecinków, kropek, czy spacji w wyrazach kiedy chcesz coś do nas bądz do mnie napisać ponieważ każdy ma cię tu za śmiecia niegodnego uwagi i nikt nie patrzy się w jaki sposób piszesz, myślisz że kogoś to obchodzi? Jeśli tak to ten żart ci wyszedł - poważnie. Bardziej śmieszny byłeś kiedy nie używałeś znaków ortograficznych. Zrozum że każdy czytający cię, ma cię tu za tak wielkiego debila że wszelkie próby zakładanych przez ciebie tematów bądz postów kończą się żałosnym fiaskiem i śmiechem ze strony czytającego. Na przykład: "Kup sobie psa lub owce, i dymaj je, a Dekalogowata powinna się wynosić z tego forum" Chcesz pokazać że trolle umieją pisać? Może i umieją bo stwory te nauczyły się tej czyności od człowieka, podobnie jak mówienia. Małpe także można nauczyć pisać czy mówić na poziomie podstawowym, troll też się nauczy. To dla mnie naprawde egzotyczne doświadczenie spotkać takiego debila w swoim życiu, myśle że jesteś kaleką, każdy pełnosprawny debil wycofałby się z tego forum po takiej prawdzie jaką napisałem, i wiem że każdy mnie czyta/przeczyta, ty jednak jesteś kaleką i nie masz już wyboru bo albo to forum albo zdechnięcie. To naprawde przykre, bo z drugiej strony mam świadomość tego że pisze tu chory umysłowo i przegrany człowiek. Niestety nie mogę ci pomóc gdyż wyznaje wprowadzoną przez Francisa Galtona eugeniczną (gr. eugenes = dobrze urodzony) zasadę wyższości mądrzejszych i silniejszych jednostek nad głupszymi i bezwartościowymi, którą zresztą uważam za genialną i sprawdzalną. Mówiąc ściślej w mniej cywilizowanym kraju ze swoim kalectwem fizycznym, jak i umysłowym skończyłbyś pod kartonem na ulicy, a Polsce pozostał ci internet i zapomoga. Zawsze coś. Możesz podziękować za ten dar swojemu bogu, a nawet pod tym względem okazałeś się totalnym idiotą i splugawionym obłudnikiem. Przecież twój Jezus kazał szanować "pedałów", homoseksualistów, nekrofili itp. Nie jestem katolikiem ale gdybym chciał spojrzeć na to obiektywnie i porównać to ze słowami Jezusa to właśnie takie zakłamane postacie jak ty psują obraz tej wiary. Jak w przypowieści o faryzeuszu, codziennie się modlił, bywał w świątyni a serce miał paskudne, jak jabłko wyglądał pięknie z zewnątrz ale w środku pełen robactwa. Ty zaliczasz się właśnie do takich fałszywych katolickich mend. Rozumiem że podszywanie się pod normalnych użytkowników sprawia ci frajdę - to super ale jest też druga strona medalu, ta jeszcze bardziej lepsza. Może tobie brakuje tego aby ktoś powiedział ci prawdę? Jest w tobie głód poszukiwania niezgłębionej prawdy do której dostęp mają jedynie wybrani? Z przyjemnością ci ją objawie. Oto prawda i sama prawda: Jesteś debilnym trollem, paskudzącym i nie potrzebnym nikomu.Twoje imię to żenada i beznadziejność, debilizm w najczystszej formie, nie do odsprzedania, nigdy nie zostaniesz wirtuozem mowy czy nawet klownem. Za daleko ci do niego. Zdychaj z krzyżem w dupie. Amen.

Gość a psik
jak mamusie wychowują, tak potem żony mają