Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhyhyxx

głupie teksty waszych teściowych

Polecane posty

Gość yhyhyxx

co was wkurza ? ja wreszcie wyprosiłam mężusia żeby posprzątał graty na balkonie a teściowka do nas przyszła i mówiła żeby nic nie robił bo nie będzie miał siły pracować w pracy i jaki to on jest biedny i przepracowany :O a prawda jest taka, że on nic nie robi

Gość yhyhyxx
wraca z pracy ma posprzątane, ugotowane, zakupy zrobione wyśpi się a później gra na komputerze

Gość Olaboga co się dzieje
Synku nie kop żony bo się spocisz.

Gość moja teściowa stwierdziła że
robimy wielką krzywdę dziecku nie chodząc z nim do kościoła co niedziela a teraz obowiązkowo jeszcze droga krzyżowa.córka ma 5 lat.

Gość Ty larwo. Nawet nie wiesz
jak dogodzić mojemu synkowi.

Gość fffddfd
moja nie umie gotować i obraża sie ze nie przychodzimy na jej obiadki ja mu powiedziałam jak dla mnie to on może sobie chodzic, ale ja nie chce bo ona to flejtuch , smierdzi u niej w domu naczynia ma niedomyte i chodzi w pampersach bo nie trzyma moczu

Gość cycui
najgorzej jak wspomina jego byłą żonę ktorej niecierpiała ale mi dokucza

Gość makalakaka
moja tesciowa stwierdzila że trzeba błogosławić ludzi i dobrze im życzyć, nawet tym obcym...i raz jak szla do pracy to jechał jakiś dziadek na rowerze i ona sobie pomyslała błogosławię cie w imię ... czegoś tam... i ten dziadek sie do niej uśmiechnął i ona odebrala to jako znak od Boga :/...pierdolnięta baba!

Gość Pamiętaj! Że dla mojego
syna u nas są zawsze drzwi otwarte.

Gość Ale Ty jesteś piękna kochana.
;)

''Po cholere chodzisz do babki?? (jej teściowa) to stara kurwa i plotkara, ona ma na ludzi zły wpływ, zwłaszcza na ciebie' ;/ yyyyy, byłam tam dwa razy :)

Gość grzebała w śmieciach
i stwierdziła, że cholernie jestemy chytrzy, bo zjedliśmy duży jogurt Jogobelli a z nią się nie podzieliliśmy :D

Gość makalakaka
moja tesciowa na sms z pytaniem czy są w domu bo przyjedziemy na kawe odpisała PRIGŁASZAJEM ... jebie jej czasami i pisze albo mówi w innym języku myśląc ze się to wszystkim w kolo podoba :/

Gość Noooo. przystojny z ciebie
chłopak ale nie zasługujesz na moją córkę. Ona jest Paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Gość synowa Heleny
Moja teściowa stwierdziła, że rodząc 5 dziecko to już pewnie nie miała pokarmu i jak miała to byle jaki, a więc wymyśliła, że przejdzie na butelkę. Nie pracowała zawodowo nigdy, ale stwierdziła, że nie karmiła piersią, bo nie miała czasu... Mnie za to powiedziała, że skoro siedzę w domu (jestem na wychowawczym), to mogę karmić nawet do 3 lat. Kupiłam dziecku śliczny komplet, to stwierdziła: "nie było innych kolorów, tylko taki czarny?". Kupiliśmy kurteczkę cudną, to rzecz jasna powiedziała, że "w takie kółka nie bardzo...". Dodam, że były to serduszka. Ale gdy ona lub ktoś od niej z rodziny kupi coś naszemu dziecku to jest to super, wspaniałe, cudowne, śliczne, piękne.....bla bla bla

Gość rrrurkaaa
moja teściowa nie ma zębów, narzeka ze nie może jesc i mówiliśmy jej żeby zrobiła sobie szczękę na kasę chorych ona powiedziała , że tak nie chce ma dwóch synów i niech każdy da jej po 700 zł na sztuczna szczękę jak dla mnie to egoistka i zażyczyła sobie od mojego męża złoty pierścionek na 60 urodziny bo nigdy nie miała pierscionka

Gość Jeszcze się dziecko
musisz dużo nauczyć!

Gość synowa Heleny
Ponadto sama waży z 90kg przy wzroście ok. 160cm, a na każdego: "ale wieprzek", "ale się upasła". Trzy z jej córek zaliczyły wpadę w wieku lat 17, ale gdy to się zdarzy u kogoś innego, to jest wielka ekscytacja i radość.

Gość makalakaka
moja co się z nią widzę to opowiada ze prawie nic nie jadła przez caly dzien...a jak siedzimy przy kawie to potrafi wpierdzielić 5 kawałków ciasta... ale ona nic nie je;/

Gość synowa Heleny
Gdy mąż ją poinstruował, że powinna dzwonić zanim do nas paręnaście km przyjedzie, to stwierdziła: "To się trzeba zapowiadać?"

Gość ....atram
Moja tesciowa zawsze mowi...''a ty to szczupla jestes mozesz takie i to nosic'' hy hy :] ala tesciu zawsze daje buziaka na dzien db i kiedy wypowiada sie,badz cos opowiada mowi ''itakie tam bla bla bla''

Gość m,nmbnmn
Moje tesciowa poweidziala ze przyszlam z reklamowka do zwiazku

Gość makalakaka
moja tesciowa powiedziała zeby nie kupować synkowi karuzelki do łóżeczka bo co jak mu spadnie na glowe...ze lepiej do lampy przyczepić maskotki :/ chyba jej spadła na głowe karuzela jak była mała :/

Gość m,nmbnmn
zycie tak jest pojebane wlasnie mi zamkneli meza za posiadaanie trawki

Gość synowa Heleny
A jeszcze dodam, że jak się dziecko urodziło, to stwierdziła, że możemy nie kupować łóżeczka, bo po co, skoro na strychu ma po najmłodszej córce, która wówczas miała, uwaga uwaga, 16 lat :)

Gość makalakaka
synowa heleny -----> to moja tesciowa jest lepsza...powiedziała ze ma w piwnicy łóżeczko od mojego męża :P 27 lat :P

Gość A moja powiedziała,że jestem
jak knur rozpłodowy bo już czwarte dziecko w drodze.

Gość niedoszła teściowa powiedziała
"Dobierzesz sobie suknię ślubną pod garnitur Damiana" :O

Gość synowa Heleny
No wiesz, nie wątpie, że i mój mąż w nim spał i starsze rodzeństwo również :) Ale ją zgasił, bo gdy ta najmłodsza mając 17 lat zaciążyła to jej powiedział: "Kazaliście mi wziąć sobie łóżeczko po X, a teraz ona sama po sobie weźmie" :)

Gość makalakaka
:D nieźle