Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka.74

stroj na chrzest 170 zl to duzo czy malo

Polecane posty

czy wydalybyscie 170 zl na ubranko na chrzest dla chlopca? to ubranko jest w lekkim stylu marynarskim nie tylko na chrzest ale takze na codzienne letnie zabawy/spacery. czy ta cena to wygurowana czy nie? ja musze kupic dwa bo to chlopcy blizniaki i podobni do siebie jak dwie krople wody.

Gość mamacory
w zyciu bym tyle nei wydala, ja kupilam uzywane na all, stan jak nowy a cena smiesznie niska

Gość :;;;;;;;;;;;hmmm
czy to twoje dzieci? bo jak nie to nie masz pewności czy mama będzie je w to ubranie ubierać i wtedy to ubranka na raz więc bardzo duuuuużo

Gość mamama27
dużo - lepiej kupić dziecku coś pożyteczniejszego za to

Gość nbnvb
Za dużo :)

Gość do jagoda
ja kupilam na zime - za 250 zl -nie moglam sie powstrzymac. Wszystko Maly mial zalozone raz, wyglada jak nowka - no spodnie zalozylam moze ze 3 razy :)...zaluje, ze kupilam za taka cene, ale z drugiej strony...teraz sprzedam jako uzywana ale jak nowa- kurtke mial np. na sobie godzine :) za bezcen pewnie

Zależy co wchodzi w skład kompletu, ale wydaje się dużo. Ja kupiłam na allegro używany - zimowy za 99 zł. W tej cenie były: spodenki, koszula, kamizelka, mucha, kurteczka, czapeczka. Strój wyglądał jak nowy. No ale rozumiem że dla bliźniaków musisz mieć dwa i jak mają być takie same to ciężka będzie znaleźć używane. A i ja też myślałam ze będę później ubierała to ubranko, ale nie było zbyt wygodne, łatwiej było założyć kombinezon, no i dzieci szybko wyrastają z takich ubranek.

mój mały był chrzczony jak miał 4 miesiące i kupiłam mu białe welurowe śpioszki białe body miałam i wydałam 25 zł:) a śpioszki się przydały ale to był koniec sierpnia:)

Gość kaftanik niebieski
a kiedy ma byc chrzest?

Gość nvjjjjddmqoqo
Moja mala byla chrzczona jak miala 3,5 miesiaca. nie bylo zimno, byl koniec sierpnia. Kupilam jej bialy, welurowy komplecik-kaftanik, spioszki i czapeczke, a pod spod biale body. Wydalam 40 zl. corcia jescze dlugo to ponosila, bo kupilam wieksze.

Gość sdfghjkjh nnnnn
bez przesady, to jedyne takie wydarzenie, najważniejsze pod względem chrześcijański w życiu dziecka. Po co mu żałować? Trzeba świętować :) Ja bym dała :) To ważniejsze wydarzenie niż ślub a na suknie dajecie po 2-3 tys.

Gość ertfyghjtretyj
To najważniejsze chrześcijańskie wydarzenie nie robi się po 2 latach od urodzin... a w zasadzie pokazówka w ubrankach po 170 zł/kpl

ja nie mam problemu ze robie chrzciny po dwoch latach. Sama zreszta nie mialam sukni slubnej, ba nawet nie mam koscielnego slubu. Takze zrobie pokazowke ubraniowa. I tak z metka nie beda szli do kosciola a ubranka sa jedyne w swoim rodzaju, szyte na miare wg. ustalonego wczesniej projektu. Skromnosc i elegancja. nie moge sie juz doczekac.

Gość Maatrioszka
Drogo. Nie warto.

Gość mnibax
zdecydowanie zbyt wygórowana