Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemama

Rozczarowanie płcią dziecka

Polecane posty

Gość ale wy jesteście dziwne
Kiedyś się nad tym zastanawiałam jak byłam młodsza. Może i bym chciała i jak mówię przy 3 synu troszkę się rozczarowałam, ale nigdy z tego powodu nie płakałam ani nie byłam nieszczęśliwa. Na 4 dziecko zdecydowałam się nie bo chciałam córkę tylko chciałam dziecko i już.

Gość gośćbbb
A ja mam dwóch synow i teraz będzie dziewucha i jej nienawidzę wręcz!nigdy nie chciałam mieć dziewuchy! Ohyda. Trauma na całe życie . Po prostu zalamka. Nie wiem jak można nie chcieć syncia mieć!

Gość gość
a ja mam i syna i corke i obydwoje sa kochani ale jak bym mialamiec dzieci np 3 czy 4 tej samej plci to wolalabym synow z prostego powodu ze dziewczyny robia straszny jazgot a jak pomysle ze wszystkie np w wieku tak 15-16-18 zaczynaja sie juz malowac , stroic uzywac lokowek prostownic , lakierow O LOSIE! a jeszcze czesto dochodzi szarpanina o byle szmatke to juz w ogole sajgon

Gość gość
Najważniejsze żeby było zdrowe !!! Ja od początku nastawiałam się na dziewczynkę. W 21 tygodniu dowiedziałam się że to chłopiec. Nie byłam rozczarowana tylko zszokowana. Rodzę w czerwcu i nie wyobrażam sobie teraz żeby to była dziewczynka. Synek zdrowy i miejmy nadzieje że nic się nie zmieni.