Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

powrurzymy za darmo

Polecane posty

ale Ty durna jestes.. fiel zapytala czy moim wujkiem jest google i ze pewnie jestem bogata. ty faktycznie czytac nie umiesz!! :D

sweet...."to ja mam cale 21lat" tak pisałaś debilko..jak mowilam jak ktos nie wie co odpowiedziec to pisze "nauczyc sie czytac?a to czy masz ten wiek czy nie, guzik mnie obchodzi, slownictwo masz zdecydowanie na poziomie gimnazjalisty WIDZE ZE FIEL I SWEET PUSCIŁY NERWY BO MAM KOLEJNEGO PODSZYWA "nie poniedzialek ONA" piekny, ale musicie byc zakompleksione

nie no spoko, ostatnio takiej lipy ch** narobil poszedl do interwencji i nagadal ze jest bezdomny (w jakims schronisku mieszka) polowa znajomych to widziala :(

Gość dalajlamma
Co tu tak nerwowo ? , a ja jem i jeszcze się zadlawie .Atmosfera jak na planie u Hiczkoka tylko ptaki pieczone nie surowe by się zjadlo :D

dalajlammaa bo psychiczna lekow nie wziela i juz ma rozdwojenie jazni... jakies dziecko mi wmawia... o to smacznego :) ja jak na plebs przystalo to platki z mlekiem zajadam.

Wariatka dalejlepo sorowe mnienso zdrowsze

Gość wróćmy do wróżenia
to ciekawsze :-p

dalajlamma jak sie przypatrzysz..to zobaczysz ze sa DWA RÓŻNE NICKI nie poniedziałek ONA czyli ja nie poniedzialek ONA-czyli podszyw sweet albo fiel..biedne niewytrzymały i nerwy im puszczaja

tak tak idz juz po te leki... jezu i ty mowisz ze plebs w sklepie pracuje ciebie nawet do sklepu nie przyjeli wiec musialas wyjechac pod francska latarnie :( zenua!

Gość dalajlamma
Ponoć rosół z wrony działa uspokajajaco , ale surowej z piorami nie polecam .

Nie dziwie sie na ciebie doktora nie ma mozr dr klin by ci pomogla