Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i00004

Boję się 30stych urodzin...

Polecane posty

Gość i00004

potem bedzie juz z gorki, bliżej niż dalej...ogladam wlasnie 40latka i tak mnie naszło... Chcialabym miec znow naście lat...

A nie masz większysz zmartwień? Ja dopiero po trzydziestce poznałam mojego meża, wyszłam za mąż, dostałam awans w pracy i urodziłam dziecko. Zycie jest piekne!

Gość naście lat jest przereklamowan
jak jesteś dorosły to jesteś wolny (przynajmniej masz szanse jak mądrze postępujesz) A takie "przejścia" latowe to mi sie wydaje ,że sie przezywa max pare miesięcy. Potem sie człowiek przyzwyczaja

Gość gniewoszkaaa
Doskonale Cie rozumiem, ale niestety takie jest życie. Czasami patzrę na roześmiane, śliczne twarze współczesnych nastolatek i w jakis sposób im zazdroszczę (może dlatego, że sama miałam chujowy okres dorastania). Każdy się starzeje i nic na to nie poradzimy. Najlepiej o tym nie myśleć.

Gość Zjadałam 1.5 czekolady :((
też się bałam :)

Gość naście lat jest przereklamowan
oczywiście ,że wiek nastu lat ma swoje uroki, ale też i tak jak każdy wiek ma swoje cienie : pryszcze, rozbuchane hormony, niewielka wiedza o świecie, uzależnienie od rodziców..

Gość Zjadałam 1.5 czekolady :((
trzydziestka i po to jest fajny okres zycia :) kobieta jest pewniejsza sobie, ma juz wyrobione zdanie na wiele tematów, m oczym porozmawiac z ludzmi itd

Gość niepotrzebnie........
a czemu jestes dojrzalsza i mądrzejsza a co chcesz sie cofac do pampersa ? i znowu przebiac 1 klase ;_)))))

Gość stracone lata ehhhh
tez bym chciała miec znów 18 lat i zacząc wszystko od nowa. Zmarnowałam okres dorastania , młodzienczy. tak jak gniewoszkaaa mialam zjebana młodość, teraz jest mi zwyczajnie zal ,ogarnia mnie smutek. Gdyby nie mąz bym skonczyla ze sobą , mlodzieży unikam ,denerwuje mnie ich widok ,rozmowy . Moze dozyje czasów w ktorych bedą mozliwe podroze w czasie :O teraz to czyste SF :O