Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staly nik na pomaranczy

JAJA JAK BERETY PODOBNO BEZROBOCIE...

Polecane posty

Sluchajcie to sa jaja Duzo pracuje ida swieta szukam kogos kto ogarnie mieszkanie upierze dywany odkurzy itd Nie wymagam mycia okien ani prania czy prasowania Po prostu kurze mycie podlog itd Mieszkanie 50 m kw Place za godzine 15 zl pokrywam koszty przejazdu Jedna babka mi powiedziala ze to za malo :D Posprzata za 50 na godzine :D Druga nie dojedzie d o mnie z miejscowosci oddaleonej o 20 km :D mimo ze zaplace za dojazd Obie bezrobotne Juz sie nie dziwie bezrobociu w kraju :D

Gość a skad jestes?
bo ja bym byla zainteresowana

Może szukają pracy na stale. Taka praca jaka proponujesz to dla kogoś kto nie ma na jedzenie. A jak te bezrobotne mają na jedzenie i gdzie mieszkać, to nie muszą szukać dorywczych. Po drugie - sprzątanie u kogoś to dyshonor - jak służąca ...

A Ty skad ???

Gość a skad jestes?
slaska

Jacku Umiem korzystac z wyszukiwarek umiem czytac Panie szukaja pracy dorywczej Ja tez imalam sie roznych robot i nosem nie krecilam Ale skoro maja wyksztalcenie podstawowe i nie chca zarobic za 4 godziny max 5 100 bo tyle im to zajmie to ich problem nie moj Zadna praca nie hanbi

Nie moje landy :( Ja juz nic nie kumam :D Uprac dywany ok rozuniem juz za to zaplacilabym osobno bo to fakt ciezka praca ale odkurzyc zetrzec kurze umywc podloge :D eh, no nic dam ogloszenie na gumtree :)

Gość a skad jestes?
napisz tu skad itd to na pewno ktos sie znajdzie :)

wiem widze ;) :D Jej sie nie oplaca :D

Gość ddsfsfdsfdfsdfsdfsd
lublin, wschód, niby bieda

No i zalatwione Kobitka przyjdzie posprzata za 100 :) bez mycia okien do tego meza zagnam :D Byla zszokowana jakie stawki kobitki chcialy :D Ma wlasna firme :)

oddzwonila jedna z tych kobitek ona jednak sie namyslila a jak powiedzialam ze nieaktualne to mnie zbluzgala :D Zaznaczam ze trwale bezrobotna jak zannaczyla w ogloszeniu i podejmie kazda prace nawet dorywcza :D

Bezrobotna ,uczciwa kobieta 49 lat podejmie pracę jako sprzątaczka w biurze, zakładzie pracy, mieszkaniu prywatnym. Częstotliwość sprzątania zależy od pracodawcy. To jej ogloszenie Jakby sie sprawdzila moglaby przychodzic nawet dwa razy w tyg ale coz Skoro 15 zl za godzine to malo a oplacalabym tez przejazd jej wybor

Izunia mi mowe odjelo Skoro jest trwale bezrobotna, nie ma kasy powiedz szczerze nie posprzatalabys u kogos za 15 zl za godzine Bez mycia okien albo za doplata 10 od okna plastiki Bez prania i prasowania?

Gość iuwiewew
stały nick- moim zdaniem wymyslasz... Ja szukałam pracy jako opiekun osoby starszej, i dali ogłoszenie o opiece 3 razy w tygodniu po 3 godziny, to cała maaasa osób wydzwaniała... Przeciez widze na gumtree ze jak jest ogłoszenie to ok. 900 soób je czyta, pewnie na kazde z 200 zgłoszeń.

Otoz nie wymyslam Poza tym nie dawalam ogloszenie a dzonilam do osob ktore zamiescily ogloszenie ze pospzataja Na gumtree nie dalam poniewaz znalazlam kobitke ktora mi pasuje :) Ja szanuja czyjas prace i wiem ze sprzatanie jest ciezka sprawa U mnie w regionie Panie ktore DAJA OGLOSZENIE ze szukaja niani czy sprzataczki proponuja nawet 4 zl :D Przeciez to jest jawna kpina A w niektorych wypadkach sama musisz przyniesc swoje srodki czystosci. Wiec mi nie mow ze wymyslam Skoro babce nie chce sie pracowac za jakies 20 zl i wiecej w przeliczeniu na godzinke ( a zalezy jak szybko by sie uwinela ) to juz jej sprawa. Bo jesli dajmy na to umawiam sie na 100 zl za calosc to czy Ona siedzi 2 godziny 10 czy 5 to mnie nie obchodzi daje umowiona kwote Ale najlatwiej siedziec na tylku i narzekac ze sie pracy nie ma

Gość porielwsjfiree
i bardzo dobrze, sprzątanie to ciężka praca, szkoda że w innych zawodach się tak nie szanują. Poza tym to jest jednorazowa fucha więc stawki są wyższe

Gość iuwiewew
za jednorazową fuchę stawki sa znacznie wyzsze, kobieto. Jakbyś wołała hydraulika czy innego instalatora, to w godzinę zarobi ok. 100 zł, a w zasadzie rzadko się im chce jechac tylko dla tylu... :(

Gość jajajajajajjajajajjjajajaaaaaa
skąd jestes ja się chętnie podejmę!!!!!!!!! małopolska!! do Krakowa moge dojechać!!!!

Ludzie czy Wy ummiecie czytac ze zrozumieniem??? Jesli Pani by sie sprawdzila NIE bylaby to jednorazowa fucha bo takiej mozliwosci nie wykluczam Zobaczymy jak bedzie z ta pania co ma przyjsc za tydzien :) Poza tym ida Swieta i sadze ze kazdy zastrzyk gotowki sie przyda zwlaszcza jesli to jest osoba trwale bezrobotna No ale jesli ta pani rozmawia ze wszystkim potencjalnym pracodawcami i takim tonem jak ze mna to w sumie przestaje sie juz dziwic ze pracy ona nie ma Osobko z krakowa jesli jestes dokladna to powiem tak Bus kosztuje ok 20 zl ode mnie do Ciebie ( w jedna strone ) No alke zaokraglijmy do 50 Plus 100 za sprzatniecie mieszkanka Dla mnie ok Tylko czy chce Ci sie jechac taki kawal drogi?

To wedlug was moim mili ile powinnam tej pani zaproponowac za godzine przy zalozeniu ze fucha jest jednorazowa lub moze raczej za calosc bo jak za godzine to bedzie przeciaganie w nieskonczonmosc Czekam na propozycje

Gość ghgjhjkjkj
po co ty wlasciwie o tym piszesz glupia krowo? bo nie wiem

Gość iuwiewew
To ja kiedyś podjęłam pracę przy hipoterapii, i laska wymagała, żeby dojezdzac 100 km- z poznania do Górzna, trwało to 3,5 godziny. Płaciła mi 3 zł za pół godziny, z tym że godzin było niewiele. Jedzenie było wliczone i zwracała za dojazdy. Za trzy dni siedzenia tam zarobiłam niecałe 50 zł...

Gość iuwiewew
W czym masz problem? Znalazłaś przeciez od ręki kogoś....

Nie chodzi o to ze mam problem bo go nie mam Owszem znalazlam :) zobaczymy jak efekty zdam relacje moze.... :) Dziwi mnie tylko ze niby bezrobocie itd itp, a jak trzeba troszke popracowac za rownowartosc 1/6 zasilku to paniulki grymasza No ale ok to ona ma problem bo jest bezrobotna i nie zarobi Osobko od hipoterapii wspolczuje takiego pracodawcy Oby to sie wiecej nie powtorzylo

Gość jajajajajajjajajajjjajajaaaaaa
chce! zalezy mi na kazdej kasie!! W sumei nei ejstem dokąłdnie z Krakowa wiec moze przejazd wyjdzie taniej, lubie sprzatac i chętnie komuś pomogę :)

6 zl za godzine???? Przeciez to jawna kpina ale widac niektorzy szanuja kazda prace i chca pracowac co widac na przykladzie powyzej. Ja tez nie jestem z krakowa.... ;)