Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łapaj łapaj kota

ile danonków dziennie?

Polecane posty

Moja połtoraroczna coreczka ostatnio nie je prawie nic tylko danonki. Nawet jak zje obiad to krzyczy zeby dac danonka. I tak sie zastanawiam, czy jak je kilka duzych to jej nie zaszkodzi w koncu podobno maja duzo wut D itp

Gość wsaws
poza tym ze poz chemia to niewiele w nich jest to jednak nabial... a za duzo nabialu zle wplywa na nerki

Najlepiej wcale. Danonki to badziewie. O wiele bardziej zdrowy jest zwykły jogurt naturalny - moze byc zmiksowany z owocami - bez cukru. Jak dziecko przyzwyczaiłaś, to teraz cierp .....

Gość minni
no to odzwyczajaj teraz. moje dziecko to z danonków lubi te dodatki -czyli magnesy itp.

mój syn zjada 4 w tygodniu. Ale gdyby nie było ich w ogóle to by nie jadł. Aczkolwiek myślę że 4 w tyg. to nie jest dużo więc mu daje bo też lubi

Nie chodzi o to czy przyzwyczaiłaś czy nie. Ale to Ty jesteś matka i Ty decydujesz co i ile podajesz dziecku ;) A póki co dziecko decyduje :P W umiarze nic nie szkodzi - 1 dziennie to jeszcze ujdzie.

ja mam nadzieje ze jej przejdzie jak sie przejedza... Dzieci tak maja ze potrafia ciagle jesc to samo Pamietam ok 3m ies temu wszystko co jej dawalam musialo byc z ogorkiem kiszonym, kanapka, obiad it-inaczej nie tknela

Oczywiscie ze ja decyduje ale jak mam wybor czy dac danonka czy dziecko ma na cycku tylko caly dizen byc to juz wole tego danonka dac z nadzieja ze sie jej przejedza.