Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikosja

ktoś przed zaginięciem Madzi szukał w necie info na temat pogrzeby dziecka....

Polecane posty

Gość nikosja

widzieliscie ten artykuł? Dzisiejsza katowicka „Gazeta Wyborcza podała bulwersującą informację dotyczącą badania zawartości komputera matki. Specjaliści mieli ustalić, że kilka dni przed rzekomym porwaniem ktoś szukał w Internecie stron dotyczących organizacji pogrzebu dziecka, sprawdzała cenniki maleńkich trumien, a także poszukiwał informacji na temat zasiłków wypłacanych rodzicom po śmierci dziecka. Ktoś sprawdzał w internetowej wyszukiwarce, jakie są objawy zatrucia tlenkiem węgla. We krwi Madzi biegli odkryli hemoglobinę tlenkową, która występuje podczas zatrucia czadem. Wiadomo, że w mieszkaniu przeprowadzono oględziny pieców i przewodów kominowych. Prokuratura czeka teraz na szczegółową opinię kominiarską, która ma odpowiedzieć na zasadnicze pytanie: czy je zatykano? Świadkowie zeznali, że przed zaginięciem Madzi „z mieszkania się dymiło. http://www.polityka.pl/kraj/opinie/1525447,1,tragedia-magdy-z-sosnowca---nowe-fakty.read

Gość Mlkjhg
Nudzisz się?

Gość Matkoboska,/):
Jak ak mozna!!! A ona jest na wolności głupia szmata moim zdaniem powinna dostać dożywocie ale nasze sady są oczywiście bardzo mądre i wtedy kiedy trzeba nie reagują do jasnej cholery!!!!!!! Jak ona mogła !!!!!! Gdybym ja tylko dorwala......

Gość nikosja
Nie nudzę, tylko dzielę informacją szanowny/a Mlkjhg

Gość /.lmlm
niezle...jackowsk mial racje i ja w to wierzylam od poczatku. wystraczy tez obejrzec wywiad z nia i z ojcem dziecka ten ostatni dla tvn 24 -przydaloby sie jej kilka lekcji aktorstwa bo gra bardzo nieudolnie.,..

Gość kjkhiuou
boze jedyny,,,,,co za potwór?

Gość cm,hngdfje,mc
Cos mi sie wydaje ze jednak wizja Jackowskiego co raz bardziej prawdopodobna !!!!! On twierdzi, ze Madzia juz nie żyła na kilka godzin przed zakopaniem. I coś jeszcze o uduszeniu bądź podduszeniu mówił a także o udziale drugiej osoby z bliskiego otoczenia maciory Katarzyny

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cm,hngdfje,mc - no dokladnie tak mowil szok...

Gość wiedzialam od początku ze ja
wykończyli a nie ze to byl wypadek !! a teraz łeb przefarbowany na blond zdobi pierwsze strony gazet !! jak to możliwe że taka suka stala sie gwiazda i celebrytka niemalże ? konferencje sobie organizowali, co za bałwany.

Gość wiedzialam od początku ze ja
do tego zbeszcześciła ciało dziecka i oszukała policje angażujac tylu funkcjonariuszy i za to nic nie grozi ??? może jeszcze wycieczke na karaiby im zasponsorujmy ?

Gość jana 24...
jackowski mowil prawde -ze dziecko zostalo uduszone kilka godzin wczesniej...

Gość Boże, to oni najpierw
udusili to dziecko czadem, a potem jeszcze rzucili zwłokami o ziemię, żeby był ślad na główce? nie wierzę, że taką kurwę Ziemia nosi :O

Gość oif2fno
a gdzie tam bylo napisane ze sprawdzano ceny trumien?? bo ja nie widze

Gość mamamamamammamma
do tego wyżej Specjaliści mieli ustalić, że kilka dni przed rzekomym porwaniem ktoś szukał w Internecie stron dotyczących organizacji pogrzebu dziecka, sprawdzała cenniki maleńkich trumien, a także poszukiwał informacji na temat zasiłków wypłacanych rodzicom po śmierci dziecka. Więcej pod adresem http://www.polityka.pl/kraj/opinie/1525447,1,tragedia-magdy-z-sosnowca---nowe-fakty.read#ixzz1prkDTEag może okulary by się przydały, albo lekcja czytania ze zrozumieniem. mam nadzieję że zgnije w więzieniu

Gość oif2fno
jezu rzeczywiscie teraz widze caly czas mialam nadzieje ze to wypadek bo nie wierzylam ze rodzice swiadomie moga cos takiego zrobic dziecku

Gość mamamamamammamma
co za sucz z tej Kaśki wrrrrrr

Gość oif2fno
a kto by pomyslal:o

Gość dokladnie!a moj ojciec wciaz m
owi ze ona niewinna!wyobrazasz to sobie?!to do osoby co napisala;,i co kurwy a tak na wszystkich madrzejszych najezdzaliscie jak w pierwszy dzien "porwania"mowili ze to lipa madrzejszych ludzi wyzywaliscie k**wa i broniliscie morderczyni klamczuchy,,

Gość ciekawe czy wasniewskie
spierdola gdzies niespodziewanie widzac zblizajacy sie koniec cyrku :classic_cool:

Gość dziwne, że ten tatuś
informatyk nie usunął z komputera informacji na jakie strony wchodzono. Może nie wiedział o niczym? Jak myślicie?

Gość sukę bym zajebała,az by
zdychała i błagała o pomoc.

Gość oif2fno
nawet rutkowskiego w konia zrobili

Gość oif2fno
a moze taki z niego informatyk jak z psiej....no

Gość rutkowski tez w tym bral
udzial no chyba ze jest takim debilem ze ufal tak podlym cynicznym klamcom ktorzy caly kraj oklamywali

Gość przeciez kazdy madrzejszy
to od razu sie na poczatku zorientowal, ze to wszystko farsa i ta dziewucha cos kreci! ja jak juz sie wydalo, ze to nie bylo porwanie wiedzialam, ze cos ta kurva odyebala i dlatego to wszystko wymyslila! dobrze, szok szokiem, ale jak dziecko ulega wypadkowi to sie wrzeszczy, dzwoni po pomoc, a nie z premedytacja ukrywa zwloki i kilka dni odgrywa teatrzyk,a ludzie glupi wierzyliscie i wierzycie co niektorzy nadal! sa rozne charaktery i osobowosci, ale tylko chyba jakas nieczula i zwyrodniala matka nie udziela pomocy tylko ukrywa zwloki dziecka...pamietam jak dzis, jak corka 12miesiecy przez moja glupote bawila sie na stole, bo lubila zawsze patrzec przez szybe, siedzialam kolo niej, ale odwrocilam sie na 3sekundy, zeby cos siegnac, wtedy ona spadla na glowke, tak sie wykrzywila, to byl straszny widok, myslalam w pierwszym momencie, ze sie polamala, pierwsze co zrobilam to ja podnioslam, ogladalam, uspokajalam, a potem zadzwonilam po mame i meza, mialam ogromne poczucie winy, wyrzuty sumienia, balam sie, ze okaze sie, ze moze byc kaleka, ale nie zrobilabym w zyciu nic takiego jak ta cala katarzyna, zadzwonilam po pomoc i opowiedzialam o wszystkim, a tez bylam w ciezkim szoku, cala sie trzeslam i ryczalam jak glupia! mam nadzieje, ze prawda wyjdzie na jaw i ona zaplaci za swoje czyny!

Gość zachowalas sie zwyrodniale
jak potwor kazda kochajaca matka w takiej sytuacji by dzieciaka wyrzucila na snieg i przyjebala glazem :classic_cool:

Gość byłam w podobnej sytuacji
i zwineła w śliski kocyk

Gość przeciez kazdy madrzejszy
ta, najlepiej dodatkowo jebnac czyms przez kark i przetracic, a potem pojsc zakopac, bo moze kaleka bedzie i bede musiala sie warzywkiem zajmowac:o okrutne! nawet na sekunde nie pomyslalam o sliskim kocyku czy podrzucenia dziecka gdziekolwiek i udawania porwania, a tez przeciez bylam w szoku...szmata!

Gość detektyw w sutannie
Może ona miotnęła tym dzieckiem o podłogę,ale ze go nie zabiła to postanowiła udusić je poduszką :O Potem może próbowali upozorowac,że to zaczadzenie ,ale że dziecko miało obrazenia od upadku to by nie przeszło,wiec przyszedł im do łba pomysł z tym porwaniem? :O

Gość leksus
ciekawe co przyniosa kolejne dni