Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikosja

ktoś przed zaginięciem Madzi szukał w necie info na temat pogrzeby dziecka....

Polecane posty

Gość leksus
detektyw w sutannie albo na odwrot moze najpierw podtrula dziecko dwutlenkiem, a ono nadal zylo, to ... MAJDŁA nim o próg:O

Gość kaska byla bardzo zszokowana
:classic_cool:

Gość dokladnie!a moj ojciec wciaz m
,,przeciez kazdy madrzejszy ta,najlepiej dodatkowo j**nac czyms przez kark i przetracic,a potem pojsc zakopac,bo moze kaleka bedzie i bede musiala sie warzywkiem zajmowac,,podpisuje sie pod tym obydwoma rekoma!teraz duzo takich co tak mysla...

Gość ttt8
Inne media zaczynają o tym mówić, teraz opowiadali o tym w faktach w TVN.. wlasnie o tych zasiłkach, trumnach itp a dodatkowo: ŻE W DOMU KAŚKI ZNALEZLI KARTKE, NA KTÓREJ MIALA WYPISANE POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO SIE POZBYC DZIECKA.......

Gość ja też jestem w szoku
jestem mamą dwojga dzieci. Mam córeczkę kilka miesięcy młodszą niż to biedactwo Madzia. Jak jestem spokojną, zapracowaną mamą, tak normalnie krew mi się gotuje. Jak jej nie chcieli, to dlaczego nie oddali do okna życia, nie załatwiali oddania do adopcji tuż przed porodem. W ostateczności nawet byłoby lepiej, gdyby ją sprzedali jakiejś rodzinie, która marzy o dziecku. Też mam nadzieję, że gdzieś dosięgnie to babsko sprawiedliwość...

Gość Jestem w szoku.............,.
Jak tak można? Wypisać kartkę z powodami dla których warto pozbyć się dziecka?? Mogła zrobić tabelkę a z drugiej strony powody dla których warto żeby to dziecko żyło.......

Gość bnh
ja pierdziu,jestem w szoku :O czyli ona już od dawna myślała o śmierci córki ? co to za człowiek ???

Gość a oni nie sa za granica?
Bo przeciez wyjechali z miasta wiec gdzie niby? W polsce tak sprawa byla naglasniana, ze zycia by nie mieli. A jak sa za granica to pewnie juz ich nie znajda

Gość mama obozowiczów
przeciez sa w Łodzi, Rutek im mieszkanie dał...

Gość zartujesz z tym, ze sa w Lodzi
??? Ja sie nawet nimi nie interesowalam osttanio, ale widzialam kobiete raz podobna do tej Katarzyny i sobie przypomnialam o sprawie. Jednak nie wydawalo mi sie mozliwe by to byla ona, ale jak teraz sie dowiedzialam, ze sa w Lodzi to juz sama nie wiem:O Ciekawe gdzie to mieszkanie dostali.

Gość znowu 10 osob pisze
a wy nie macie co robic tylko zyc cudzym zyciem.

Gość zartujesz z tym, ze sa w Lodzi
o kurwa czyli chyba naprawde widzialam ja:O Z tym, ze byla sama, ubrana tak troche byle jak, ale zapamietalam, ze miala okulary przeciwsloneczne mimo, iz dzien byl wtedy bez slonca. I tak sie zastanowilam w pierwszym momencie skad znam ta twarz, potem skojarzylam, ale pomyslalam, ze to niemozliwe. A jednak:O Ja akurat widzialam ja nie na Piotrkowskiej, a na jednej z uliczek odchodzacych od Piotrkowskiej. W sumie pewnosci nie mam, ale jak teraz wiem, ze sa w Lodzi to by mnie to nie zdziwilo.

Gość Ile mozna sie ta sprawa
ekscytowac niczym telenowela albo inna telewizyjna szopka...malo to polskich dzieci zyje na granicy nedzy jest molestowanych lub bitych gdzies za sciana, moze warto by sie zainteresowac tymi ktorym mozna jeszcz pomoc zamiast rozstrzasac los madzi? Nie ona jedna zginela w tragicznych okolicznosciach nie dozywajac wieku szkolnego aby sie o tym przekonac wystarczy przejsc sie na pobliski cmentarz i poczytac napisy na malych nagrobkach, wiec to zadna sensacja ot ciemna strona zycia...dajcie juz wiec spokoj tej egzaltacji wywolanej medialnym teatrzykiem bo sprawa sp Magdaleny zajela sie juz prokuratora - jesli zapadnie niesprawiedliwy wyrok to wtedy bedzie czas na ewentualne protesty (ktore zapewne i tak nie zmienia nic ale beda przynajmnie bardziej zasadne i zrozumiale)

Gość oooo matko
Pewnie że tysiące dzieci żyje w ubóstwie, ale ich rodzice nie odstawiają szopki z porwaniem i nie wodzą za nos całej Polski. Każdy chciałby w końcu wiedzieć co oni temu dziecku naprawdę zrobili.

Gość ło matkooooooo
a mnie ta sprawa bardzo interesuje . Bo dla mnie to jest chore żeby babusia co ukradnie kg kiełbasy w sklepie miała większe problemy z prawem niż dziewczyna co pozbyła się dziecka i jeszcze odwaliła szopkę z porwaniem. Co my mamy za prawo? i jeszcze niektórzy ja tłumaczą że miała złe kontakty z teściową i nieudane dzieciństwo... tak jakby każdy miał życie usłane różami a ona jedyna problemy.

Nie dziwie się teściowej, że nie darzyła Jej sympatią, ta dziewczyna jest po prostu dziwna :o A po tych rewelacjach, które ostatnio się pojawiły w tv nienawidzę jej jeszcze bardziej

Gość to są obcy nie ludzie!!!
Kiedy do Was wreszcie dotrze, że zostaliśmy poddani eksperymentowi socjologicznemu na szeroką skalę? To nie są ludzie - obcy lub maszyny, udające ludzi - nie widać na ich twarzach emocji, bo tego, jak widać maszynę czy wreszcie obcego, nie da się nauczyć, to jest tylko ludzkie. To jest taka sprawa, że gdyby nam powiedziano prawdę, nastąpiłaby światowa panika.

Wszyscy z Was, którzy czują, ze w tej sprawie jest coś nie tak, mają rację. Tak, jak i rację miał jasnowidz Jackowski. To nie jest normalne, bo takim nie miało być. Zachowania tych rzekomych rodziców dziecka, nie były ludzkie, bo ludźmi nie są. Proste. Pytanie - co my, Polacy, jako najmądrzejszy naród świata z tym dalej zrobimy? I to interesuje ludzi na świecie, tylko się nam o tym w tv nie mówi, bo?.... Bo nastąpiłaby masowa panika.

Rządy ukrywają prawdę o swoich badaniach oraz "nowych" kontaktach, gdyż nie chcą zasiać globalnej paniki. To nie jest taki zwykły wypadek. Oraz, czy ktokolwiek z Was pochodzi z miejscowości, z której rzekomo pochodzili rodzice tego dziecka? Widzieliście kiedykolwiek to dziecko? Na żywo - ruszające się, śmiejące, wydające jakiekolwiek dźwięki? Widzimy tylko zdjęcia, wiemy tylko to, co udostępnił detektyw Rutkowski, który ma koneksje, więc można go łatwo wprowadzić w tajniki tak niezwykłej sprawy.

Dlaczego tą sprawą zainteresowała się Norwegia? Z jakiej przyczyny? Co ich może interesować los jednego polskiego dziecka? Ano, w nowym porzadku świata moze i to bardzo. To właśnie Norwegowie są wtajemniczeni w to, co się obecnie dzieje i ma stać na ziemi. Nie żartuję, pisze całkowicie poważnie. To nie jest zwykła, normalna sprawa, to eksperyment i badanie reakcji Polaków, jako najmądrzejszego narodu świata - jak my się pokapujemy, ze to jest nie takie, jak w ludzkimk świecie powinno być, to osoby zamieszane we wprowadzanie tego eksperymentu na rynek, przejdą do jeszcze innych metod, bardziej zakamuflowanych, gdyż te zostały przez nas rozszyfrowane.

Gość melissa i refleksja
To nie jest zwykła, normalna sprawa, to eksperyment i badanie reakcji Polaków, z tym akurat się zgodzę - to nie jest normalna sprawa przyczyn nie znam ale problemem zastępczym śmierdzi na kilometr media, pierwsze strony gazet przez długi czas ( a sprawa dzieci w beczkach sprzed kilku-czy kilkunastu lat bujała się po mediach zaledwie kilka dni) , nagroda zamiast oczywistej wydawałoby się kary... setki opinii i sterowanie medialne w stronę usprawiedliwienia i nagrodzenia czynów niegodnych i karalnych z kodeksu karnego

Dokładnie, a teraz obejrzyjcie sobie film pt. "Zniknięcie na ulicy 7", "Surogaci", "Hard wired" czy choćby serial "Star Gate". Zaraz się Wam wszystko rozjaśni. To nie jest normalna sprawa, to najprawdopodobniej nie są ludzie i zostaliśmy poddani eksperymentowi na szeroką skalę, a że rozszyfrowaliśmy Norwegów, to teraz dumają co zrobić z zatuszowaniem tego i stąd pożywka, w postaci info o szukaniu trumien, kosztów pogrzebu. To ma tylko wygladać tak normalnie, po ludzku, lecz ludzkim nie jest. Obcy są wśród nas, a wskazane przeze mnie filmy podpowiadają nam co jeszcze może się stać i jak za pomocą chipów w głowie, będą nami sterować. A dlaczego żołnierze w Afganistanie robią tak straszne rzeczy, a potem wychodzą ze spraw karnych cali? Bo są sterowani odgórnie, za pomocą chipów lub współdziałają z obcymi czy też robotami, a to jest tajne, ale już jeden Polak chlapnął prawdę i Amerykanie nie wiedzą co z tym fantem zoribć. Bo my nie dość, że jesteśmy bardzo mądrzy, to mamy sumienie, które jest, jak widać silniejsze od chipów. Powtarzam - to ekperyment, tak nie stałoby się nigdy w przypadku ludzi. Sprawa dziewczynki w kotle była niedawno poruszana przez reporterkę Elżbietę Jaworowicz, także nie ucichła. Elżbieta Jaworowicz, Jan Pospieszalski i redaktorzy tv, która nie dostała miejsca na multipleksie, bo nie, mówią prawdę, stąd są wywalani, dręczeni, poniżani, obsmarowywani kłamstwami w gazetach, bo mowią prawdę, niezgodną z nowym porzadkiem świata. W nowym porzadku świata, bedziemy walczyć o wodę, powietrze, o życie naszych dzieci, a możliwe, że skończymy w jakiś gettach, sterowani przez? Maszyny, obcych?

Gość bnh
jestem w szoku co wy tu za brednie wypisujecie :O taa dobre może Kaśka i Bartek to ufoludki :/ niestety ale to wszystko wydarzyło się naprawde :( i cała ta rodzina jest poprostu zakłamana !

Gość melissa i refleksja
bnh jestem w szoku co wy tu za brednie wypisujecie niezależnie od tego ile w tym bredni popatrz na całokształt czy tobie się wydaje normalne to co jest nagłaśniane w mediach od początku do końca? spisz sobie na kartce trzy rubryki 1. fakty ci znane z mediów 2. to co mówi prawo i zwykłe ludzkie sumienie w takich wypadkach (ocena prawna i moralna zdarzenia) 3. to co mówią media w tym konkretnym przypadku (nagroda)

Gość bnh
żartujesz sobie ? ja nie znam ich osobiście ale mam w sosnowcu znajomych,którzy ich znają ! i niestety ale podobno policja nic w tej sprawie nie robiła :( dopiero gdy Rutek coś ujawnił to się policja obudziła :O

Gość to są obcy nie ludzie
niczego nie paliłam. Jeśli brak Wam genu mądrości albo ktoś Wam zlecił obalać takie teorie, jak moja, to Wasza sprawa, ale jak widzicie, niektórzy też wiedzą, iż ta sprawa śmierdzi i Wasze próby zakłamania tego nic nie dadzą - to nie są ludzie - ludzie się tak nie zachowuję, a potwory złapane trafiają do więzień, zatem czemu za choćby zbeszczeszczenie zwłok i nie udzielenie pomocy ta osoba nie dostała kary, mandatu, czegokolwiek i chodzi wolna? Fakt, Otylia Jędrzejczak też spowodowała śmierć brata i chodzi wolno. Czyli sprawiedliwość jest wybiórcza? Jak to zatem działa? To wcale nie jest takie proste i oczywiste i doskonale o tym wiecie. Dlaczego nikt się nie wypowiada na temat zaangażowania Norwegii w tą sprawę? Konkrety proszę, a nie nabijanie się z czyjejś opinii na zasadzie: - Dlaczego się śmiejesz? - Bo tak.

Gość to nie są ludzie to są obcy
Dokładnie, a teraz obejrzyjcie sobie film pt. "Zniknięcie na ulicy 7", "Surogaci", "Hard wired" czy choćby serial "Star Gate". Zaraz się Wam wszystko rozjaśni. To nie jest normalna sprawa, to najprawdopodobniej nie są ludzie i zostaliśmy poddani eksperymentowi na szeroką skalę, a że rozszyfrowaliśmy Norwegów, to teraz dumają co zrobić z zatuszowaniem tego i stąd pożywka, w postaci info o szukaniu trumien, kosztów pogrzebu. To ma tylko wygladać tak normalnie, po ludzku, lecz ludzkim nie jest. Obcy są wśród nas, a wskazane przeze mnie filmy podpowiadają nam co jeszcze może się stać i jak za pomocą chipów w głowie, będą nami sterować. A dlaczego żołnierze w Afganistanie robią tak straszne rzeczy, a potem wychodzą ze spraw karnych cali? Bo są sterowani odgórnie, za pomocą chipów lub współdziałają z obcymi czy też robotami, a to jest tajne, ale już jeden Polak chlapnął prawdę i Amerykanie nie wiedzą co z tym fantem zoribć. Bo my nie dość, że jesteśmy bardzo mądrzy, to mamy sumienie, które jest, jak widać silniejsze od chipów. Powtarzam - to ekperyment, tak nie stałoby się nigdy w przypadku ludzi. Sprawa dziewczynki w kotle była niedawno poruszana przez reporterkę Elżbietę Jaworowicz, także nie ucichła. Elżbieta Jaworowicz, Jan Pospieszalski i redaktorzy tv, która nie dostała miejsca na multipleksie, bo nie, mówią prawdę, stąd są wywalani, dręczeni, poniżani, obsmarowywani kłamstwami w gazetach, bo mowią prawdę, niezgodną z nowym porzadkiem świata. W nowym porzadku świata, bedziemy walczyć o wodę, powietrze, o życie naszych dzieci, a możliwe, że skończymy w jakiś gettach, sterowani przez? Maszyny, obcych?