Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przepisy :-)

Przepisy

Polecane posty

Gość Przepisy :-)

Witam dziewczyny Zakładam ten temat żebyśmy wspólnie tu wymieniły sie przepisami :-) tylko proszę was żebyście wpisywaly wiek od jakiego mozna podawać lub od jakiego wy podajecie pozdrawiam dla dziecka od 10 Pulpeciki ok. 60 g gotowanej piersi indyka 5 g masła 4 g bułki tartej łyżeczka posiekanego koperku lub natki pietruszki 2 szklanki wywaru z jarzyn można dodać żółtko Przepis Ugotowane mięso zmiksuj z odrobiną przegotowanej wody. Żółtko utrzyj z masłem i dodaj mięso, natkę oraz bułkę. Wszystko dokładnie wymieszaj. Uformuj 3 pulpeciki i wrzuć do gotującego wywaru z jarzyn. Gotuj pod przykryciem ok. 10 minut. Pulpety można również ugotować w rosole. Podaj maluszkowi pulpecik z ugotowanymi, ugniecionymi jarzynkami.

Gość Bbobovitka
chętnie poczytam :)

Gość Przepisy:-)
Żadna mamie nie podzieli przepisami ?

Hahahahahaha lepiej ci ? Rozmawiałas mnie ile masz lat? 12?

Hahahahahaha lepiej ci ? Rozbawilas mnie ile masz lat? 12?

Jestem ciekawa czy byłabys taka odważna w realu no ale nic właśnie widzę ze tobie sie nudZi i wyzywasz ludzi no marginesy społeczne tak maja idź napij sie z mężem niech cię wyrucha moze będziesz miała lepszy humor

Gość do autorki///...
Przepraszam za to wcześniejsze

Hmmmm

Gość kolka123456
od 5 mca zupka z buraczkami Seler lub pietruszka marchewka ziemniak burak najlepiej parowany (krocej sie gotuje) troche mieska mielonego z indyka lub krolika miksuje blenderem mlody uwielbia mieso mozna zastapic ryba, ale to lepiej bez buraka wtedy jest zwykla jarzynowa.

Gość i sie wyda
Autorka chciała założyć fajny temat i masz jakoś debil się wciął .Teraz jest zadowolony z siebie.😠

Gość kolka123456
temat bardzo fajny, duzo kobiet zakalada podobne, dobrze jakby byl jeden a konkretny.

Super dzieki dziewczyny :-) ja wogole nie będę zwracać uwagi bo jakaś głupia kwoka najpierw wyzywa pózniej przeprasza pózniej znów wyzywa noc zignorujmy tego karalucha. Ja jak tylko znajdę jeszcze jakieś fajne przepisy to napisze pozdrawiam

Gość ghjoiu
od 5 mca troche mieska mielonego z indyka lub krolika ? Po 6tym mcu.

Gość kolka123456
sory pomylilam sie po 5 miesiacu, tak samo jak gluten.

Gość b.e.a.t.a
Moja zupa z buraczkami (czyli barszczyk) - od 7go miesiaca marchew pietruszka ziemniak kawalek pora mieso np cielecina lub kurczak ok 10-15g na porcje gotuje, pod koniec gotowania dodaje lyzeczke oliwy z oliwek i szczypte majeranku miksuje blenderem i gotowe. Dynia z marchewka i kurczakiem - od 7 m-ca: gotuje rowna ilosc dyni i marchwi, odcedzam z wody (jeszcze lepiej ugotowac na parze) dodaje mieso z kurczaka 10-15g na porcje troche masla szczypta natki pietruszki miksuje i gotowe

Ja dawalam to mieszanke warzywna od 8 Pól pomidora Marchew Gorszej Kukurydza Odrobina koncentratu pomidorowego Wszystko na parze i do tego kuskus Kuskus był wszędzie hehe ale bardzo mu smakowalo P.s widzę ze jednak ktoś tu zagląda bo zostały pousowane wulgarne posty i bardzo dobrze :-)