Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krisolinka

Oczekiwanie po owulacji

Polecane posty

Dzięki Krisolinka za pocieszenie :) ja już przeszukalam cały internet i aż zgłupialam. Dzisiaj znowu pojawily sie te znikome plamienia i ból taki jak przy owulacji tylko z jednej strony. Na necie piszą że to moze być ciąża pozamaciczna. Internet to złooooooooo. Kurcze jak ja sie boje... Wczoraj byliśmy z mężem u znajomych,którzy na dniach czekają na poród i mam dzisiaj mega doła..wszystko było ok dopóki nie przejechałam się pustym wozkiem po mieszkaniu. Krisolinko nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala do Ciebie dołączyć :)

Agata a moze zrob bete? Jesli te krwawienia to oznaki zagniezdzania to powinna juz to wykazac. Wiem co czujesz. Ja ostatnio bylam u znajomej, ktora jest w ciazy-juz prawie polmetek. I tak tesknie patrzylam na jej brzuch. Tak bardzo chcialabym byc na jej miejscu. Mam nadzieje, ze ta gwiazka ze mna zostanie.

A co do boli to tez takie mam. Bardzo silny mialam jakos na poczatku tego tygodnia. teraz juz tylko od czasu do czasu klucie w jajnikach. Czesciej za to takie bole jak na okres.

no mnie już boli coraz bardziej jakbym miala okres-brzuch,krzyż,takie dosyć mocne skurcze a krwi jak na lekarstwo..poczekam do tego poniedziałku i jak się to nie rozkręci to zrobie test i moze bete. Moze mój organizm naprawde jest jakis rozregulowany po tym poronieniu,w koncu to dopiero 2 miesiące..a Ciebie też bolało tylko z jednej strony? Sam w sobie ból nie jest taki zły ale te krople krwi mnie martwią. Normalnie cały dzień dzisiaj chodze i rycze..mąż wyciąga mnie do kina na odstresowanie i chyba sie wybiore choć z bolu mnie skręca.

i nie martw się,teraz juz musi z Tobą zostać na zawsze :) do 3 razy sztuka! Będe trzymała kciuki zeby wszystko przebiegło pomyślnie :)

Agata nie placz. Stres to wielki wrog naszego organizmu. Poczekaj do poniedzialku i zrob test jesli okres nie przyjdzie, a jesli test bedzie nadal negatywny to moze beta i wizyta u ginekologa. Mam nadzieje, ze dalas sie namowic mezowi i poszliscie do kina sie zrelaksowac:) Ja za chwile wychodze, jedziemy do znajomych i wrocimy dopiero jutro. Milego weekendu i nosek go gory. Nawet jesli teraz sie nie udalo to niebawem na oewno sie uda! Ja bede mocno za to trzymac kciuki. A jesli chodzi o moje bole to w poprzedniej ciazy bolalo mnie glownie po prawej stronie, a teraz to roznie.

Hej niestety pochodzisz na razie sama z brzuszkiem :( dzisiaj dostałam mega bolącą @ :( w sumie kamien spadł mi z serca bo lepiej,że to okres niż kolejna zagrożona ciąża. Teraz trzeba sie wyluzować i kiedyś w końcu sie uda :) w kinie byliśmy i nie żałuje bo choć przez 2 godziny moje myśli byly gdzie indziej. Film bardzo polecam jesli lubisz thrillery- "Zaginiona". To życzę udanego weekendu i pomimo tego,że już nie musisz oczekiwać po owu to odezwij się czasami co u Ciebie :) pozdrawiam

Nowy cykl-nowa szansa! Bede mocno trzymac kciuki i kibicowac Wam. Bede pisywac tutaj:) Nie uciekam. W koncu sama ten topik zalozylam wiec nie wypada mi teraz zwiac;) Milego weekendu. Ja wracam do znajomych, bo nie wypada na telefonie klikac :)

Cześć :) xrozza jak tam po weekendzie? mam nadzieje,że bardzo owocny był ;) teraz przed Toba najprzyjemniejsze chwile po owu-czekanie na @ ;) mam nadzieję,że doczekasz sie dopiero za 9 miesiecy :) Krisolinka jak tam u Ciebie? jak się czujesz mamusiu ? :)

Agata u mnie ok. Troche odczuwam mdlosci. Do tego klucie w jajnikach i bol piersi. Czyli chyba tak jak u wiekszosci kobiet na tym etapie ciazy. Poza tym nic wiecej. ----------------- xrozza mam nadzieje, ze uparcie pracowaliscie nad ustrzeleniem jajeczka ;) Bede mocno trzymac kciuki. ------------------ A ty Agato laduj akumulatory, bo potrzeba Ci bedzie duzo energi za niecale dwa tygodnie ;)

Krisolinka jak tam pierwsze objawy ciąży? :) mam nadzieję,że czujesz sie dobrze :) ja znowu oczekuje na okres. Owulacje miałam tym razem szybko-13-14 dzień mega ból brzucha. No i seks co 2 dzień od 7 dnia cyklu do 17 :) trzymaj kciuki!